Arama sonuçları: *

1. yuss0f

Cs 2 Bıçak almak için site önerisi

Cevap veren herkese teşekkürler CsFloattan alacağım ancak bir sorum daha var float değerlerine dikkat etmem lazım mı? Factory New alacağım ama resimlerdeki gibi float değerine göre farklı fiyat biçenler var galiba daha fazla verip daha düşük floatlı mı almalıyım yoksa o kadarda önemli değil mi...
  2. yuss0f

Cs 2 Bıçak almak için site önerisi

Merhaba, Cs 2 de bıçak almayı düşünüyorum, şurdan al dediğiniz site önerisi var mı? Alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Aklımdaki bıçak bu.
  3. yuss0f

Airfryer önerisi Max 3000

Hocam öneriniz için teşekkürler Cosori markasına baktım ama nispeten fiyatları daha yüksek 3 binin üzerine çıkmak istemiyorum Hocam yarın buradaki bimleri gezerim bulursam değerlendiririm. https://app.hb.biz/dQOdPkrOBC70 bu linkteki nasıldır
  4. yuss0f

Airfryer önerisi Max 3000

Selam arkadaşlar, airfryer önerisine ihtiyacım var 3 kişiyiz genelde tavuk yapmayı düşünüyorum airfryler hakkında hiç bilgim yok önerdiğiniz marka var mı acaba?
  5. yuss0f

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Fazladan veya kullanmayacak olursa alabilirim şimdiden teşekkürler
  6. yuss0f

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

ben denedim giremedim
  7. yuss0f

🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

Arama motorunu Yandex yapıyorum ardından arama motoruna "Yandex" yazıyorum hiç bir şey olmuyor çözemedim.
  8. yuss0f

Cs2 de kasa acmak niye bu kadar maliyetli

diğer ucuz kasalara nazaran bıçak çıktığı zaman daha değerli çıkma ihtimali yüksek diye biliyorum
  9. yuss0f

A750 Only climb oyununda düşük fps

Arkadaşlar bu oyunda manasız şekilde düşük fps alıyorum bazen ultra ayarlarda 100 fps alıyor bazen düşük ayarlarda bile 30-40 a düşüyor çok dengesiz fpsler alıyorum ve oyun kasıyor. Sebebini bilen var mı acaba?
  10. yuss0f

BUGÜN GELEN LENOVO R24e

Monitör bugün geldi ve ölü piksel testinde bu şekilde pikseller var. Değişim için yeterli midir?
  11. yuss0f

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi 1200

hocam teşekkürler, birde 200-300 civarına 3 lü priz arıyorum bilginiz var mı?
  12. yuss0f

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi 1200

Max 1200 bütçeye önerebileceğiniz kulaklık var mı? Mikrofonu idare edecek bir kulaklık
  13. yuss0f

🔥İndirim Lenovo R24E 180hz 0.5ms 23.8" Gaming Monitör 4.499 TL

Attığım MSI sipariş ettim iptal edip lenovoyu almaya değer diyorsanız öyle yapicam
  14. yuss0f

🔥İndirim Lenovo R24E 180hz 0.5ms 23.8" Gaming Monitör 4.499 TL

Bu mu MSI mı https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244f-e2-23-8-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html
  15. yuss0f

5000 MONİTÖR ÖNERİSİ ACİL

Bugün alacağım 180 Hz monitör tavsiyesi olan var mı? Ekteki monitör iyi midir? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g244f-e2-23-8-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,560260406.html
  16. yuss0f

ASROCK WİNDOWS KURMA

@Akadir41 hocam bunada bakabilir misin
  17. yuss0f

ASROCK WİNDOWS KURMA

Arkadaşlar Flasha win 11 kurdum fotodaki gibi seçip kaydedip çıkıyorum ama yükleme ekranı gelmiyor nerde yanlış yapıyorum?
  18. yuss0f

MAX 2000 WEBCAM ÖNERİSİ

Bütçe 2 bin, bu bütçede başlangıç yayınları için önerebileceğiniz kamera var mı?
  19. yuss0f

2 MONİTÖR ARASINDAN HANGİSİ

hocam arkadaşın attığı monitör nasıldır
Geri