Arama sonuçları: *

• Users: Nush
  • Order by date
  1. Nush

Yardım Rgw8 comfy kulaklık kablo bağlantı şeması nasıl bulabilirim ?

Herkese merhabalar, göründüğü gibi kulaklık ses kartından bu şekilde kopmuş durumda, ve 10 tane ayrı renk ve 10 tane ayrı yuva var, bu kabloların anlamını ve hangi rengin hangi birimi temsil ettiğini anlamamın bir yolu yok mudur? Aynı kulaklık sahibi birisi bana yardımcı olup, sadece ses...
  2. Nush

Yardım CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower

Ön yargı ile yaklaşılmayacak düzeyde artık bu ürünler, ismi yanıltmasın ama fiyatına göre işini görücektir.
  3. Nush

Yardım CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower

https://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-masterbox-mb511-650w-80-rgb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu418853 Bu kasayı kullanıyorum kardeşim, tereddütsüz tercih edebilirsin, güç kaynağı ise frisby tercih edebilirsin.
  4. Nush

Android Xiaomi Cihazlarda Bootloader Kilidi Açma Rehberi

Teşekkürler :)
  5. Nush

Android Xiaomi Cihazlarda Bootloader Kilidi Açma Rehberi

Eğer İlk Defa Xiaomi Kullanıyorsanız Bunları Bilmemizde Fayda var Diye Düşünüyorum. Cihazınızı yurtiçinden aldıysanız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur direkt hattınızı takıp kullanamaya başlayabilirsiniz. İkinci bir durum ise cihazınız yurtdışından alındı ve belirli bir süre sonra ya...
  6. Nush

Redmi 8A Sorunu

Tam olarak sorunun ne olduğunu anlamam için cihazın sadece video playerlarda böyle sorunlar yaratması uygulamalarda bi uyumsuzluk olduğunu göstermekte, diğer uygulamalarda böyle bir durum söz konusu mu ?
  7. Nush

Android Xiaomi Telefonum Kararlı Sürümde mi ? Yoksa Beta Sürümde Mi ? Öğreniyoruz.

Cihazım kararlı sürümde mi yoksa beta sürümde mi ? Bu sorunun cevabı aslında bizi xiaomi cihazlarını biraz tanımaya itiyor. Cihazınızdaki versiyon sürümünden hangi sürümde olduğu kolaylıkla anlaşılmaktadır. Kararlı sürümde numara, harf ve rakam karışımı olacaktır. Beta sürümde ise biraz farklı...
  8. Nush

2500-3000 e telefon önerisi

Note 8 pro veya mi 9t alabilirsin.
Geri