Arama sonuçları: *

1. Y

Monitör ekranını renkli çizgilerle dolu

1.5 sene var kutu ve garanti belgesini attım ama seri numarası ve faturayla asus servisine göndermeyi deneyeceğim
  2. Y

Aga kutudan çıkanı kullanıyorum zaten farklı bi kablo kullanmadım panel arızasıysa yaptırmama da gerek yok demektir teşekkür ederim yardımın için
  3. Y

Hocam monitörü herhangi bir sisteme bağlamadan açtığımda da bu çizgiler çıkıyor sadece güç kablosu takıyorum yine aynı çizgiler var monitörde bir problem var ama ne olduğunu anlayamadım
  4. Y

Öyle bi sorun olmadı herhangi bir darbe falan da olmadı sadece arada güç kesiyordu o da kablomdan dolayı arada güç kesilip geldiği için bozulmuştur muhtemelen ama neyin bozulduğunu çözemediğim için bir şey yapamıyorum
  5. Y

Sadece bu monitör hocam arızanı bilemediğim için bir şey yapamıyorum eğer panel felansa araştırdığım kadarıyla yeni monitör parası vermem lazım tamiri için eğer öyle olacaksa yeni monitör bakayım dedim
  6. Y

Arkadaşlar monitör güç kablosundan dolayı arada bir güç almıyordu kabloyu değiştim fakat ekranda renkli çizgiler çıktı ekran kartında sorun yok 3 farklı monitörde denedim kablo da değişti sorun nerde olabilir
Geri