Arama sonuçları: *

1. S

dizi önerisi bilim kurgu veya ailecek izlencek

dizi arıyorum yeni eski farketmez genellikle bilim kurgu seviliyor önerebilceğiniz dizi var mı ?
  2. S

Çizim tableti önerisi

Bilgisayarda çizim yapıcam bunun için hiç bilgim yok hangi markayı önerirsiniz şuan giriş seviyesinde olduğum için ucuz bir şey arıyorum bildiğiniz bir marka veya tablet varsa önerir misiniz ? Bütcem 300 TL
  3. S

witcher 3 alınır mı ?

nerden baksan 1,35 dolar ediyor bu zamanda 15 lira değerli :D aldım ama
  4. S

witcher 3 alınır mı ?

far cry 3 var başka önerebilceğin varmı oyun
  5. S

witcher 3 alınır mı ?

Öğrenmenin yaşı yok :) 2 saaten sonra iade edilmediği için öyle yazdım oyunu 1 1.5 saate anlayabilceğimi sanmıyorum uzun oyun olduğu için 4 5 saati devirince anca başlarsın diye düşünüyorum
  6. S

witcher 3 alınır mı ?

6 ocakta bitiyormuş epic games etkinliği kesin ben 5 ocakta alır 6 ocakta witcher 3'ü verir ahaha benim şansıma bir kere olmuştu :) neyse artık korsan indirir 2 3 saat oynayıp beğenirsem satın alırım cok rpg oyun sevmiyorum tutarsa beni devamını satın alıp getiririm.
  7. S

witcher 3 alınır mı ?

alıcam almasınada ya epic games verirse şimdi 5 ocağa kadar da beklemek istemiyorum gibi alıp oynayasım var
  8. S

witcher 3 alınır mı ?

arkadaşlar epic games ücretsiz oyun veriyor daha önce hiç witcher 3 oynamadım şimdi alıp oynamaya başlasam epic games sonra bu oyunu ücretsiz verirse cok fena tilt olurum sizce epic games'in bu oyunu verme ihtimali varmıdır ? 20 lira altı başka açık dünya oyunuda önerebilirmisinz ?
  9. S

D-Smart Go Uyarı Kodu 406 konu hakkında bilgisi olan bakabilir mi ?

Dsmart go mega paketimizin olduğunu öğrendik telefonda konuştuğumuz kişi uyduya internet kablosu bağlandığı an açılıyor dedi internet kablosunu bağlayıp deniyoruz fakat uyarı kodu 406 hatası aldık müşteri hizmetleriyle konuştuğumuzda sorunu çözemediler teknik servis yollamak istediklerini...
  10. S

Android tv kullananlar bakabilir mi ?

Evet şuan uydu kullanıyoruz fakat kapattırcaz çok kullanmadığımız için izlediğimiz 1 2 tane dizi var onlarda kanaldan izlemek için yazmıştım.Android televizyona browser yükleyip yada başka televizyon uygulaması yükleyip izlenebiliyor mu diye bide bu televizyon iyi mi başka önerebilceğiniz...
  11. S

https://www.hepsiburada.com/sony-kd-55x81j-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-led-tv-p-HBCV00000LRBLW
  12. S

Arkadaşlar Sony Bravia google tv alıcaz uyduda 1 2 dizi haricinde pek izlemiyoruz bu televizyonu aldığımızda browser yükleyip ordan kanalları açabilirmiyiz veya televizyon kanallarının olduğu uygulamaları yükleyebiliyoz mu ? uyduyu kapatıcaz ondan böyle bir şey sordum yanlış anlaşılmasın
Top Bottom