Arama sonuçları: *

1. Oxygennrs

Mouse önerisi SteelSeries olmasın

bloody a9 5 yldır kullanıyorum
  2. Oxygennrs

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

Bir masaüstü pc kullanıcısı olarak. Topladığın ve incelediğin sistemler gerçekten güzel. Ancak geçen arkadaşıma laptop aldık. Kanalın altını üstüne getirdik. Ancak laptop incelemelerin biraz eksik. Daha fazla laptop incelemeni öneririm. Malum iş hayatında masaüstünden çok laptoplar daha ön...
  3. Oxygennrs

Yardım 400 TL'ye Kulaklık?

Dostlar bu 7.1 muhabbeti nedir?
  4. Oxygennrs

Laptop önerisi 8500-9000

Geçen bir konu açmıştım arkadaşın laptopu warzoneda kasıyor diye.Şimdi yeni bir laptop almaya karar verdik.Bütçemiz 8500-9000tl.Hedefimiz genellikle oyun ama autocad gibi programları vsde de iyi performans vermesi memnun eder.
  5. Oxygennrs

Warzone kasma problemi

Dostlar şimdi şöyle bir sıkıntı var. Arkadaşımda 960m ekran kartlı montster laptop var. 3 gün önceye kadar hddsi ayrı ssdsi ayrı kullanıyordu. Yani sök tak yapıyordu.her iki harddiskte de windows yüklüydü. Warzone u hdd ye kurmuştu. Oradan oynarken herhangi bir kasılma falan yoktu. Sonrasında...
  6. Oxygennrs

Sizce dolar artarmı düşermi ?

Amerika karşılıksız para basmaya başladı.Coronadan dolayı şuan dolarda yükselme oluyor.Ancak bu süreç sona erdiği zaman dolar bir anda düşüşe geçecektir.Karşılıksız para bastığının bir göstergesi de 2 trilyon dolarlık bir ekonomi paketi açıklamış olmalarıdır ;)
  7. Oxygennrs

DA MESLEK POSTU

aynen hocam
  8. Oxygennrs

DA MESLEK POSTU

Mesleğim nickim ve profil fotoğrafımın birleşimi denebilir ;)
  9. Oxygennrs

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Dostum bence bu yaz daha çok derslerine odaklan bir dahaki sene yazın bilgisayar al kendine. Emin ol üniversitese iyi bir yer kazanınca o yaz tatilinde bilgisayardan alacağın keyfi hayatının hiçbir zamanında alamayacaksın. Ve işin en güzeli üniversite zamanında da kafan rahat bir şekilde...
  10. Oxygennrs

Müge Anlı’nın Migren rezaleti

Konu kirliliği mi ? Hayat donanım parçalarından ibaret değil dostum. Burası da konu dışı yeri zaten. Gidip bilgisayar bölümünde açmadım konuyu.
  11. Oxygennrs

Müge Anlı’nın Migren rezaleti

Olayı kısaca izlemeyen için anlatayım; Hanımefendinin migren atağı tutuyor. Hastaneye acil servise gidiyor ama içeride ateşli hasta olabilir diye içeri girmek istemiyor doktorun gelip arabada iğne yapmasını istiyor haliyle doktor da kabul etmiyor. Canlı yayında da gelmiş doktora demediğini...
  12. Oxygennrs

Gece Kuşları Gelsin

bu iş daha da ilerlerse intörnlere bile erken mezuniyet verip hastanelere koyacaklarmış galiba.
  13. Oxygennrs

Türkiye'deki MTV Sistemi Sorunsalı

Sen kendin demişsin mtv derdi yok diye. Zoe dediğin araba da 50-60 bin liralık araba değil zaten biraz incelerser liste fiyatı 240 bin tl nerdeyse he belki çok zenginsindir 240 bin tl çöptür senin için.Ayrıca o paraya bmw audi gibi arabalar alabilirken gidip renaultun zoe sinin sırf elektrikli...
  14. Oxygennrs

Anime Öneri

shingeki no kyojini atlamışsınız gençler :)
  15. Oxygennrs

Gece Kuşları Gelsin

Hocam Allah yardımcın olsun ve aynı zamanda geçmiş olsun.İşin zor valla
  16. Oxygennrs

Gece Kuşları Gelsin

Bu karantina günlerini öyle uyuyarak geçirmemek lazım.Malum iş hayatında sabahlama fırsatı yok ;)
  17. Oxygennrs

COVID-19 Önlemleri ne kadar yeterli ? Bireysel olarak siz ne önlemler aldınız ?

Diğer ülkelerin bu virusu eradike ettiklerine dair şüphelerim var.Tüm wuhanı kasıp kavuran virus nasıl çin geneline yayılmaz ki DSÖnün son yaptığı açıklamalar çinde ciddi derecede corona vakalarının devam ettiği ancak saklandığı yönündeydi. Bizim ülkemizde süreç diğer ülkelere göre gayet iyi...
  18. Oxygennrs

Gece Kuşları Gelsin

Bilgisayar mühendisleri 40 yaşından sonra iş bulamaz kolay kolay.Sen en iyisi doktor benden abi tavsiyesi :D
  19. Oxygennrs

Gece Kuşları Gelsin

Hocam corona çok etkiledi mi sanayi bölgelerini de ?
  20. Oxygennrs

Gece Kuşları Gelsin

Evladım o zaman niye üniversite okuyorsun. Bİr de tek bir oyunla kısıtlı kalma bari de fortnite 2-3 yıla kalmaz biter yani.
Geri