Arama sonuçları: *

• Users: Isaac
  • Order by date
  1. Isaac

İnternet aboneliği iptali.

Türktelekomdan hattı açmak için gelenleri geri gönderdim kurulum için gelirlersede hiç bişey imzalamam geri gönderirim ama iptal için aradığımda geri kapatıyorlar 1601733248 Kadın artık ne kadar bıktıysa of tamam diyerek iptal formunu dolduruyorum dedi. Herhangi bir ücret ödemiyormuşum.
  2. Isaac

Arıyorum fakat açan kimse yok biraz öncesine kadar telefonu anında açıyorlardı.
  3. Isaac

ne gibi bir sıkıntı ile karşılaşabilirim
  4. Isaac

Konuşma başlatsam yardımcı olabilir misiniz.
  5. Isaac

D-smart üzerinden aradıkları numarayı arayıp iptal etmek istiyorum dedim sizi abone yapan arkadaşımıza iletiyorum gün içinde 7ye kadar aktifiz size ulaşırız falan dediler nedense arayacaklarını düşünmüyorum. Aynen sesli cevap aldılar bişey olur mu?
  6. Isaac

Herhangi bir imza atmadım sadece telefon üzerinden abone oldum.
  7. Isaac

İnternet daha kurulmadı bile cayma parası ödemek zorunda mıyım?
  8. Isaac

Bende aynen bu şekilde karşılık verdim. Herhangi bir kurulum gerçekleştirmeden aboneliğimi ücret ödemeden iptal ettirebiliyor muyum?
  9. Isaac

Yaklaşık 1 saat önce türktelekoma abone olduğumu sanıp dsmart'a abone oldum. Olay şu şekilde türktelekomdan arıyoruz diye tanıttılar ve dsmart'a abone ettiler. Ben aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum ve bunun karşılığında herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Az önce altyapıyı açmak için...
  10. Isaac

450W PSU ÖNERİSİ..

450W PSU önerebilir misiniz maks fiyat 250tl
  11. Isaac

PSU'dan yanık kokusu geliyor.

Psu yu çıkarttım kasadan diğer parçalarda hiç bir sorun yok yeni PSU almam gerek artık teşekkür ederim
  12. Isaac

telefonum yok maalesef
  13. Isaac

PSU'nun modeli BROSS olarak geçiyor tam bir bilgim yok.
  14. Isaac

x3440 işlemci gtx 960 erkan kartı 400w psu
  15. Isaac

Merhabalar, psudan yanık kokusu geliyor hava çıkışından fakat bilgisayardan bir tepki yok düzgün bir şekilde çalışıyor parçalardada herhangi bir problem yok. Tek problem psu'nun hava çıkışından yanık kokusu geliyor neden oluyordur bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi? GTX 960 EKRAN KARTI X3440...
  16. Isaac

x3440 Overclock

Selamlar, x3440 işlemci kullanıyorum. Overlock edilmediği süreçte oyunlarda çok fazla drop yiyordum. Kendim belirli bir değere kadar çıkarttım sizce 4GHz'e çıkartabilir miyim bir sorun olur mu çok fazla ısınma gibisinden? Ekran Kartı : GTX 960 2GB Anakart : GIGABYTE GA-H55M-S2 Bellek : 8GB...
  17. Isaac

PC'nin kapağının açık olması daha iyi midir?

Yeni bir soğutucu alabilirsin veya termal macununu yenilemeyi deneyebilirsin. Belirli aralıklarla da parçalarını temizleyebilirsin.
  18. Isaac

Sistemlerde Windows Kurulu mu Geliyor?

Fazla bir bilgiye sahip olman gerekmez. Bilgisayarı USB Disk veya CD Disk olarak açıyorsun karşına zaten kurulum işlemi geliyor okuyarak da yapabilirsin yani bir şey bilmen gerekmez.
  19. Isaac

Öneri Düşük Bütçeli Klavye Önerisi

Bana sorarsan hani çok umursamıyorsan klavyeyi bu kadar para verme 100 liraya ortalama bir klavye kullan istersen öneri sadece.
  20. Isaac

Öneri Düşük Bütçeli Klavye Önerisi

Sana da teşekkür ederim.
Geri