Arama sonuçları: *

1. M

Bi̇lgi̇sayar Çalişiyor Ancak Görüntü Yok

hiç kurcalama teknik servisine gönder , belki basit bir temassızlık problemidir sök tak yaparlar düzelir. kurcalarsan bozma ihtimalin yüksek
  2. M

8000 TL ye kadar Laptop tavsiyesi

sizin önereceğiniz bir model var mı acaba lenovo v14 serileri çıkıyor karşıma genelde
  3. M

Bilgisayarı kapatırken donması normal mi?

kapatmadan önce win. güncellemesi yapmış mıydın ? yada başka bir güncelleme ?
  4. M

ele batan kıymık nasıl çıkar ?

çok ufak bir ucu bile dışarıda ise zamanla deri onu atar dışarıya
  5. M

önerğin için teşekkür ederim ama son limit 8000 tl bu biraz aşıyor ve freedoss olup 512 gb olan bulamadım
  6. M

yoğunlukla ofis işleri için kullanılacak, sadece MS office programları çalıştıracak ve foto yedeklemeye internette gezinmeye kullanılacak. en az 8 gb ram en az 512gb ssd freedos işlemci olarak size bırakıyorum önerilere açığım bütçe max 8000 TL uzun ömürlü kaliteli malzemeli , uzun süüre...
  7. Sıfır Kutusu Açılmamış IPS Panel 165Hz 0.8ms

Sıfır Kutusu Açılmamış IPS Panel 165Hz 0.8ms

ürün link i aşağıdadır fazlalık olduğu için satıyorum fiyatı temsili yazdım pazarlığa açıktır. kesinlikle kutusu açılmamıştır. garantisi kasım 2021 de başlamıştır. fiyatı öldürmeden mantıklı teklifleri değerlendireceğim. güncel değerine bakıp teklif verin lütfen...
  8. M

F/P Monitör Önerir Misiniz Lütfen

elimde bu monitör var sıfır açılmamış kutu , pazarlıkla iyi bi fiyata bırakabilirim. ( ihtiyaç fazlası şuan ) https://www.epey.com/monitor/iiyama-g-master-g2470hsu-b1.html
Top Bottom