Arama sonuçları: *

1. Y

Logitech g300s yazılım sorunu

Logitech g300s mousem var bayadır kullanıyorum ilk kez şöyle bi sorunla karşılaştıom kullandıgım yazılım logitech gaming software normalde 2 seçenek var yazılımda dahilli bellek ve otomatik oyun algılama diye otomatik oyun algılamada makrolarım vs var oyun esnasında birden dahilli belleğe...
  2. Y

yenı bılgısayar topluyorum nasıl önerilerinizi alayım eksik yada fazla öneri

harddiski zaten ekstradan takıyorum zaten bende oldugu için
  3. Y

Hangi Ram’i almalıyım önerin.

DDR 3 ram takamazsın o laptopa DDR 4 le DDR 3 aynı anda çalışmaz hem desteklemiyodur buyuk ihtimalle arkadaşın dediği rami alrısan en iyi performansı alırsın
  4. Y

FX 6100 Isındığı İçin Hızını Otomatik Düşürüyor

termal macununu yenile kasa pisse kasayı temizle işe yaramazsa güzel bi soğutucuyla çözzersin ama sağlam bi soğutucu bulman lazım
  5. Y

Donanım Arşivi’nin yeni toplama Pc’si

çok rahat bi şekilde kaldırır
  6. Y

monitör dahil 7k tutuyordu en son baktıgımda ama m2 felan takarsan 8e dogru yolu var
  7. Y

teşekkür ederim cevaplar için kasa konusunda değiştirmem diye düşünüyorum fakat elimde sıfır harddisk oldugu için o harddiski kullanıyorum ilerleyen zamanlarda m2 takmayı düşünodum zaten
  8. Y

msi nvidia gtx 1660 super amd r5 3600 samsung evo 860 ssd 250 gb seagate 1 tb harddisk corsair vs 600 psu power bosster vk 1002 g kasa aoc 24 g 2 u monitöör msi b450m pro max anakart xpg gammix d30 2x8 gb ram
Top Bottom