Arama sonuçları: *

1. S

Hangi Noctua Fanı Almalıyım?

Konuyu canlandırabilir miyim? :)
  2. S

Hangi Noctua Fanı Almalıyım?

Herkese selamlar. Toplamaya çalıştığım kasada son eksik parçam 120 mm fanlar. Noctua’nın 120mm’lik NF-A12x25 PWM fanlarını almaya karar verdim. Ancak bir 5V’luk 4 pinli versiyon var bir de aynısının 12V’luk versiyonu var. Hangisini tercih etmem gerektiğini nasıl bileceğim?
  3. S

MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI DDR5 DDR5 7200(OC)MHz ATX Anakart 8.398 TL

25.06.2023’te 10.300 TL’ye almışım. Düşünmeden alın.
  4. S

Hangi Fanı Tercih Etmeliyim?

Hocam ben şekli sebebiyle kasayı aldım. Çalışma odasında güzel duruyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 1693392506 Benim için ses daha önemli konu.
  5. S

Hocam 5.080 TL’ye N11’den qp bilişim satıcılı olarak aldım. Kasanın önüne 3 tane 120mm intake, bir de arkasına 1 tane 120mm egzoz fanı almak istiyorum. Fanın tanesi 500 TL’yi geçmese iyi olur tabii :)
  6. S

Hocam baktığımda p12 tc ve p12 pwm pst gibi seçenekler görüyorum. Hangisi ne işe yarar? Hangisini tercih etmeliyim? P12 TC olan için sıcaklık sensörü var yazılmış. Yorumlarda biri sıcaklık sensörünü şuraya koydum 200rpm’den fazla dönmüyor yazmış. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  7. S

Herkese selamlar. Uzun süredir sistem toplamakla uğraşıyorum. İstediğim kasayı da bir türlü bulamıyordum. Geçtiğimiz hafta 5000d airflow’un tekrar stok açıldığını görünce hemen satın aldım. Artık sistemi birleştirmeme bir adım kaldı. Bu kasanın içerisinde fanlar eksik geliyor. Ben de ses...
  8. S

Sistemimi Ne Kadara Satmalıyım?

:) :) :)
  9. S

Hocam bi aciliyeti yok, temiz muhafaza ediyorum. 20bine vereceğime ofise götürür orada kullanırım. 17binden bahsetmiyorum bile :) 1690155340 Sesli güldüm eyvallah :)
  10. S

Herkese merhaba. Yeni bir sistem topladığım elimdeki sistemi satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar istemeliyim? Hepsinin Türkiye garantili olduğunu ve alalı yaklaşık 1 yıl olmasına rağmem toplamda 30 saat kullanmadığımı söylemeliyim. Sistem Özellikleri -Corsair 4000D Airflow Tempered Glass Mid...
  11. S

Hukuk Bürosu İçin Laptop Tavsiyesi

Herkese selamlar, Ofis değişikliği sebebiyle çalışan arkadaşlar için laptop ihtiyacım var. World, UDF(UYAP Döküman Formatı), Excell gibi programlar kullanıyoruz. İnternetten araştırma işleri vs oluyor. 8-9bin bütçeyle laptop arıyorum. Amazon’da bir tane buldum. İşlemcisinin ömrü konusunda emin...
  12. S

Corsair 5000D Airflow Siyah Kasa Muadlili

Hocam siyah, bir de gaming tarzı değil de biraz daha klasik bakıyorum.
  13. S

Hocam benim şu anki sistemimde de 4000D Airflow kullanıyorum. Ancak yeni sisteme rtx4080 var, i7 13700k olduğu için arctic lf 2 280mm sıvı soğutucu var bunları boğar gibi geliyor 4000D airflow
  14. S

Herkese selamlar, Sistemim için Corsair 5000D Airflow kasa satın almak istiyorum ancak bir türlü bulamıyorum. Buna muadil olacak hiç rgb’si olmayan, ön tarafı mesh ve hava akışı iyi bir kasa tavsiye edebilir misiniz? Tüm parçalarım hazır kasa bulamadığım için sistemi toplayamıyorum.
  15. S

Öneri SSD önerisi yapar mısınız?

Süper al geç
  16. S

rtx 4070ti mı rtx 4080 mi

Hocam ben yakın zamanda bu araştırmayı yaptım. Her ne kadar 4070ti başta 4080’nin 12 gb’lık versiyonu olarak planlansa da arada ciddi bir performans farkı var. Özellikle 4K oyun noktasında 4070ti, 4080’le boy ölçüşebilecek bir kart değil. Ha bu arada 4070ti kesinlikle kötü bir kart değil. Hatta...
  17. S

Corsair 5000D Airflow Muadili Kasa Önerisi

Herkese merhaba. Sistem topluyorum. Halihazırdaki sistemim Corsair 4000D Airflow’da kurulu. Ancak yeni ekran kartı, sıvı soğutucu vs çok daraltacak. Malzeme kalitesi ve şu ana kadar kullanım rahatlığı sebebiyle yine Corsair’in aynı modelinin büyüğü olan 5000D Airflow’u almak istiyorum ancak...
  18. S

Beyler yeni sistem aldım anakartta böyle bir ışık yanıyor bu nedir?

Rgb aydınlatma gibi bir şey değilse bu ışıklar genellikle psu’dan kaynaklı oluyor. Düşük voltaj veyahut yüksek voltaj ile ilgili olabilir. Kesin budur demiyorum. Başkaları da görsün diye canlandırayım dedim.
  19. S

Al sat yapmak istiyorum ne alabilirim

Bu konu biraz oksimoron biraz paradoks gibi :)
  20. S

Yardım DDR 5 Ram Marka Önerisi

Hocam önce işlemci seçeceksiniz. Sonra maddi durumunuz ve ihtiyaçlarınıza göre ana kart seçeceksiniz. Sonrasında ana kart ve işlemci ile uyumlu bir ram kiti seçeceksiniz. Size bunun nasıl yapılacağına ilişkin yukarıda tarif vermiştim. Bunların hiçbirini yapamıyorum derseniz son olarak size tam...
Geri