Arama sonuçları: *

1. S

İTOPYA KİNG 7 Sistem Yarın Geliyor

Kasa zaten 700 tl lik giris seviyesi .Bunun içine uçan kaçan bi kart koymazlar bana göre . Sıvı soğutmaya ihtimal vermiyorum .1660 serisi ya da 6600 serisi bi sistem gelecektir .Uzun zamandır Amd kartlı sistem gelmedi .Bence 6600 serisi daha ağır basıyor .
  2. S

Aynen kankam 10k ya tek fanlı 1660s sisteme para verelim baya mantılı karar . Nerden bakarsan bak leş sistem bssnsnsn
  3. S

13k olur yine . inşallah king6 rezilliği yaşanmaz 10k ya tek fanlı 1660 ti dhbdsjdnkd alan var mıydı acaba yazık sbsnsnsn
  4. S

Şu kripto nasılsa çökecek o zaman kartları nerenize eklersiniz ona siz karar verin .
  5. S

King 6 bilinen her şey

İmkansız aga bitmesinin imkanı yok bu sistemin 3-5 tane çıktığını düşünüyorum . Aldım diyen arkadaş nasıl alabiliyorsun imkanı yok .
  6. S

King 6 bilinen her şey

Kart bence asus 1660 serisi olacak işlemci inşallah 3600 olur 1600 ve 3500-3500x yetersiz işlemciler .
  7. S

King 6 bilinen her şey

Kardeşim sakin ol her çıkan şeye de atlama bence bi bak islemcisine ekran kartına belki begenmeyeceksin :D
  8. S

İtopya King-6 Yakında Geliyor!

Kasa Thermaltake Versa T25 aynısı bende var shbxjsj
  9. S

MD3 Sistem Tahminleri

Valla bütçesi az olup valorant cs lol takilacagim diyenler için aşırı iyi fiyat
  10. S

MD3 Sistem Tahminleri

Sistemin çıkış saati ne olur acaba ?
  11. S

Md3 sizce ne zaman çıkar ve fiyat bandı ne olur?

10K yapmaz fiyatı merak etmeyin siz daha reyizi tanımamışsınız 1650 superli bi sistem olur monitorle beraber en fazla 7K olur . Yaptı mı düzgün yapar rahat olun . Dünkü indirim rezilliği yaşanmaz .
Top Bottom