Arama sonuçları: *

1. MantisKaridesi

4000TL bütçe klavye önerisi

Merhabalar, Aşağıda bulunan 3 klavye arasında kararsız kaldım. Aralarında fiyat farkına değecek bir fark var mı? Numlock olup olmaması çok önemli değil. Aula F75 Icevein Switch vs Aula F87 Pro Greywood V4 vs VGN V87 Pro
  2. MantisKaridesi

BeinConnect ve Tod farkı

beinconnecte göre hangi özelliği daha iyi 1754315547 Bu ikisinden birini alacağım
  3. MantisKaridesi

BeinConnect ve Tod farkı

Merhabalar, Beinconnect(kutusuz) ya da Tod alacağım. Yayın gecikmesi ve kalite olarak ikiside aynı mı? Aynı anda farklı kanalları izleme ikisinde de var mı? Hangisini tercih etmeliyin?
  4. MantisKaridesi

TP-Link Archer VX1800v vs Zyxel DX3301-T0 hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum
  5. MantisKaridesi

Mac Mini M4 hakkında tavsiye

Teşekkür ederim yorumlarınız için, sizce yıl sonuna kadar fiyatında bir güncelleme olur mu? artış anlamında
  6. MantisKaridesi

Mac Mini M4 hakkında tavsiye

Herkese iyi forumlar, Oyun için kullanmakta olduğum bir kasam var fakat 4k video editlemede yetersiz kalıyor, bunun için ek bir bilgisayar arayışındaydım. Yeni tanıtılan Mac Mini M4’ü gördüm ve fiyat/performans olarak mantıklı geldi. Sadece günlük işler, video ve fotoğraf düzenleme ve iş için...
  7. MantisKaridesi

Apple Watch 10 ön sipariş ile alınır mı?

Birkaç haftadır aktif olarak kullanıyorum, oldukça memnunum ve 9’a göre güzel yenilikler bulunmaktadır.
  8. MantisKaridesi

Bende 500-1000tl indirim için beklemedim. Cuma günü ön siparişi verdim, perşembe ya da cuma günü teslim alacağım.
  9. MantisKaridesi

Herkese iyi akşamlar dilerim, Apple watch 10'u yarın ön sipariş ile almayı düşünüyorum fakat 1-1.5 ay içerisinde bir indirime girer mi, beklemeli miyim? Geçtiğimiz senelerde çıkış zamanında piyasasını takip etmediğim bir ürün olduğu için fikri olan var ise yorumlarını bekliyorum. Ayrıca ön...
  10. MantisKaridesi

Merhaba. Türkçe dil desteği olmadığı doğru, ama benim için bir sorun olmadığı için ben pek önemsedim. Ama tarayıcıda sayfayı otomatik çevir'e ayarlarsın Türkçe olarak çevirir. Modem güncel bir ürün, yeni bir firmware update aldı, belki dediğiniz sorun düzelmiş olabilir. Ben Turktelekom...
  11. MantisKaridesi

Aksiyon Kamerası Önerisi

Selamlar, 2000 TL bandında aksiyon kamerası arıyorum. Torima Ac-03 ve Ac-4 Yukarıda yazan ve linkte bulunan ürünü gördüm fakat herhangi bir yorum ya da incelemeye denk gelmedim. Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi...
  12. MantisKaridesi

3D printer için USB kamera önerisi

Yurtdışından almak istersen Linkteki kamerayı tercih edebilirsin. Gayet verimli bir kameradır. Bu linkte sarı sitede satan bir satıcıdan.
  13. MantisKaridesi

Yardım Projeksiyon cihaz önerisi

https://www.oyuncakhobi.com/vankyo-leisure-495w Yeni zam gelmiş ama f/p bir üründür.
  14. MantisKaridesi

PS5 - TurkTelekom Bağlantı Problemi

Dostlar herkese iyi günler, Yaklaşık 1 aydır PS üzerinde online oyunlar(FC24, DIABLO, F1 23, NBA2K24) oynarken bir anda maç ortasında, paket açarken, sahne geçişinde bağlantı kopuyor. Birçok yöntem denedim. Farklı modem, EA portlarına geçiş izni, dns ayarı vs. ama bir çözüm bulamadım. Bu konu...
  15. MantisKaridesi

Evet gayet memnunum iki kanalda gayet güzel çalışmakta. Elimde bir adette TP-Link Access Point vardı bununla birlikte mesh yapıda kullanmaktayım. Herhangi bir sorun vs yaratmadı.
  16. MantisKaridesi

Öneri Kullandığınız Gaming Masanız Nasıl?

Kesinlikle, kullandığınız ahşaba ve işlenmesine göre değişiklik göstermektedir.
  17. MantisKaridesi

Öneri Kullandığınız Gaming Masanız Nasıl?

Hocam iyi günler, ben bu şekilde bir masa yaptım. Üst tabla mutfak tezgahı olarakta satılan masif ağaç, dolaplar IKEA Alex serisi. Oldukça sağlam ve şık durduğunu düşündüğüm bir setup. Kesinlikle öneririm.
  18. MantisKaridesi

🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

Az önce satın aldım, ne zaman izlemeye açılır bilgisi olan var mı?
  19. MantisKaridesi

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. 30dk önce siparişi geçtim.
  20. MantisKaridesi

Ben de TP-Linke daha sıcak bakıyordum bunu tercih edeceğim. Bir de kapsama alanı tahmini olarak ne kadar?
Geri