Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Acer yüksek fan sesi

İkinci el çok temiz kullanılmış laptop aldık, bilgisayarcıya götürdük içi temizdi. Eve gelince farkettim fan sesi çok yüksek. Modeli acer aspire a5 g56 Sıcaklık 45-50 derece arasında Buna bir çözüm bulamazmıyız?
  2. N

Öneri Üniveriste Laptop önerisi

Örnek verebilirmisin?
  3. N

Öneri Üniveriste Laptop önerisi

Abime laptop alacağız aslında kendime alsam sorun yaratmam ama o yaratıyor. Bütçesi çok fazla yok sıfır olarak Lenovo'nun Celeron N4120 4 GB RAM ve 128 GB SSD'li bir laptopu veya ikinci el olarak casper nirvana f600 düşünüyordum. Yapacakları şey 1080p60fps video izlemek, Office programlarını...
  4. N

Yardım Hızlı şarjlı telefona normal adaptör kullanmak?

M33 aldım lakin adaptör olmadığından idarelik bir adaptör kullanmak istiyorum. Normal bir adaptör kullansam ne gibi sorun olur?
  5. N

Öneri Max 6.000tl bandında f/p telefon

Teşekkürler aklımda tutacağım
  6. N

Artabilir aklımda tutacağım teşekkürler
  7. N

İlk olarak ablama alacağımı belirtmem lazım. Genel istediğimiz özellikler Kamera açısından iyi(Sürekli işi gereği fotoğraf çekiyor), batarya ve pil. Ek olarak donma olayının olmamasını istiyoruz tabi çünkü kız donan telefon kullanmaktan bıktı:peeposad: Benim düşündüğüm telefonlar şahsen...
  8. N

OEM Batarya güvenilir mi? Orjinal bataryayı nasıl bulurum?

Telefonumun bataryası şişmeye başladı bende en kısa sürede değiştirmek istiyorum. Bataryayı orijinal almak istediğimden hangisini alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. EK: Garantisi 1 ay önce bitti ne hikmetse şimdi şişmeye başladı.
Geri