Arama sonuçları: *

1. ülebüle

Kablosuz Kulaklık Üstü Kulaklık Önerisi

Merhaba dostlar, oyunlarda ve normal günlük bilgisayar başında kullanmalık kablosuz kulaklık üstü kulaklık önerir misiniz. Bütçe 3000 çok üstüne çıkmaz istemem. -Mikrofonlu (Olmayan alternatifler de önerebilirsiniz iyiyse) -Konforlu, uzun saatler kullanabiliyim -Ses kalitesi çok önemli...
  2. ülebüle

Yan Monitör Önerisi?

Selam dostlar, maksimum 4500 TL'ye kadar f/p olan yan monitör önerir misiniz? Oyun oynamalık istemiyorum sadece ana monitörde oyun oynarken veya işlerimi hallederken yanda video oynayacak ya da birşeyler okurum diye istiyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  3. ülebüle

İngiltere Şirket Kurulumu

İngiltere'de şirket kuracağım fakat şirketi kurmadan önce kuran varsa tecrübelerdinden yararlanmak istiyorum. https://www.1stformations.co.uk bu siteden veya https://ingiltere.limited bu siteden ya da farklı bir siteden şirket kuran var mı? Sizce neresi daha iyi olur?
  4. ülebüle

Bu İki Kılıftan Sizce Hangisi ?

N11'dekini aldım diğerinin sürgüsü bozulursa diye. Yorum yazan herkese teşekkürler.
  5. ülebüle

Aynen hocam kaba ama ben seviyorum ya böyle olmasını, eski telefondakide böyleydi.
  6. ülebüle

Doğru hocam benim zevkime kalmış ama asıl sormak istediğim sürgü düşer miydi sorusuydu. Bide kullananlar olduysa 2 si hakkında yorum yapar demiştim. Sağolun yorumunuz için.
  7. ülebüle

Çok çok çok kararsız kaldığım için bu konuyu açıyorum kusura bakmayın : ) https://www.trendyol.com/tria/xiaomi-poco-x3-pro-kilif-zirhli-kamera-surgulu-lux-kapak-xiaomi-poco-x3-pro-kilif-p-170325822?boutiqueId=596630&merchantId=414533 Bunun kamera sürgüsü bozulup aşağı düşmeye başlar mı ve...
  8. ülebüle

Alışveriş Kredisi Hakkında

Cevabınız için teşekkürler hocam. Akbank'ın geri ödemesi faizsiz onunla almayı deneyim bakalım ne olacak.
  9. ülebüle

Alışveriş Kredisi Hakkında

İyi akşamlar, Hepsiburadadan 5500 TL'lik telefon alacağım ve alışveriş kredisi kullanmak istiyorum ama aklımda birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim. - Akbank'tan alışveriş kredisi almayı düşünüyorum. Şuan Akbank müşterisiyim ama kredi kartım bulunmuyor bu sorun olur mu? Kredi verirlerse...
  10. ülebüle

hayatımdaki ilk 3 d yazıcımı aldım filement sokamıyorum

Hocam hâlâ olmadıysan diyeceklerimi deneyin isterseniz. -Sıkıntının fotoğraftaki işaretli yerde olduğunu düşünüyorsanız, filamanti çıkarın ve nereye kadar girdiğini hesap edin en son gittiği yerde ya bir yere takılıyordur ya da orası tıkalı olabilir. -Yeşil ile işaretlediğim yerdeki sarı parçayı...
  11. ülebüle

Download Hızım 10 Kat Daha Düşük Neden?

Türk Telekom ev interneti kullanıcısıyım, normalde paketim 50 Mbps download hızı vermeli fakat iki haftadır 3mbps ve 5mbps hıza düşüp duruyor. Türk Telekomu arayıp modemi yeniden başlatmalarını, güncellemelerini istemezsem hız 40-50mbps bandına çıkmıyor, ha çıksada 10 dakika sürüyor o hızda...
  12. ülebüle

Halledebildiniz mi hocam? Gerçekten yardımcı olmak istiyorum ama sorunu görmeden, yazılı bir şekilde yardımcı olmak zor. Sizin gibi bir sorun yaşayan var mı diye nerdeyse her yere bakındım bulamadım.
  13. ülebüle

Benim genelde filament değiştirirken yaşadığım tek sorun; mandaldan filamenti geçirdikten sonra filament beyaz hortuma gireceği deliği direkt bulamıyor birkaç deneme yaptıktan ve biraz da zorladıyınca deliği bulup giriyor. İsterseniz o beyaz hortumun giriş yerini çıkarıp bakın sorun var mı diye.
  14. ülebüle

Hocam fotoğraf eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz, ilk defa böyle bir sorun gördüm. Ben de Ender 3 Pro sahibiyim.
  15. ülebüle

5000 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

5000 TL'ye kadar telefon önerebilir misiniz? -Kamera özellikleri benim için önemli değil. -Hızlı olmalı ve şarjı yarı yolda bırakmayacak kadar uzun gitsin. -Telefonda çok oyun oynayan birisi değilim ama aldıktan sonra bu değişebilir : ) Aklımda Poco X3 Pro 6/128 var ama bilemiyorum...
  16. ülebüle

King 7 Kaciranlar icin

Valla hocam dediğin gibi olursa çok iyi olur aylardır sistem alamadım ...
  17. ülebüle

Telefon teknik servis öneri

Telefonum kapandı ve açılmıyor, telefoncu anakartında sorun vardır en iyisi teknik servise yolla dedi. Garantisi dolalı 1,5 yıl oldu. Hangi teknik servis firmasını tercih etmeliyim? Hangisinin yorumlarına baksam hepsine kötü demişler 😂
  18. ülebüle

Saçı 3 e vurmak kalınlaştırırmı

Hocam saç yapımız çok benziyor. Benim saçım da ince telli, hiç şekil almaz kendi haline bırakıyorum ve seyrek. Ben de acaba işe yarar mı diye merak edip 2'şer hafta arayla toplam 3 kere kazıdım saçımı, hiç yararı olmadı ama gerçekten rahatlıyor insan. Uzun saçın benim için çok yorucu olduğunu...
  19. ülebüle

Xiaomi Telefon Kapandı Açılmıyor

İyi akşamlar, Xiaomi Mix Max 2 telefonum bir anda dondu ve kapandı açılmıyor. Saat, internet hız göstergesi, çekim gücü alanı değişiyordu ama ana ekran donuktu. Düzelmeyince kapattım ama şuan açılmıyor. Şarja taktım bekledim 40-45 dakika, şarj ışığı yanmadı ve açmaya çalıştığımda tepki vermedi...
  20. ülebüle

L şekilli masa önerisi

Hocam letgo ve 2. el satanların olduğu sitelere bakın birde isterseniz, belki size yakın yerlerde istediğiniz gibi masa satan kişiler vardır. Ben de böyle L masa arıyordum baktım internette bana göre çok pahalıydı letgodan temiz, çok az kullanılmış buldum. Şansınıza satan varsa bakın...
Top Bottom