Arama sonuçları: *

• Users: Mr .N
  • Order by date
  1. M

WD Blue HDD alınır mı

https://www.hepsiburada.com/wd-blue-3-5-sata-iii-6gb-s-256mb-2-tb-hard-disk-wd20ezbx-p-HBCV00000E4GK4?magaza=Hepsiburada arastırdıgımda en ıyı fp urun olarak karsıam cıktı sızce almalımıyım veya daha ııyı bır onerınız var mı
  2. M

Yardım GIGABYTE G24F alınır mı??

hocam aldıysanız ıcınden dp kablosu cıktımı acaba bende almayı dusunuyorum urun hakkında yorumlarınızıda paylasırsanız sevırım
  3. M

ayın ürünü etkınlıgı

selam dostlar bır ara ayın urunu muhabbetı vardı donanım arsıvında ıste bır ay uygun fıyata monıtor bır ay klavye vs bu aralar gormuyorum yapılmıyor mu acaba
  4. M

3000 tl bandında ıps panel monıtor

selam dostlar 3060 ti sıstemım var 144 hz veyahut 165 hz arası 3 k olursa ıyı olur ama 3.5 k ya kadar fıyatı olan monıtorlerıded tavısye edebılrısınız
  5. M

PC eski performansı vermiyor

hocam diskle alakalı olabılır . uygulamalarla hard disk veya ssd verımlılıgını kontrol et eger iyi durumdaysa , antivirus programı ile bi tarama başlat sen oyun ıcındeyken arka planda acık kalan bazı virusler olabılıyor bu da oyun ıcındekı fps degerlerıne etkı edıyor tarama için malwarbytes...
  6. M

Telefon alacağım doların düşmesini beklemeli miyim?

afedersinde agam o pc ye 40 k vermısındır telefonu nıye kacak alıyon asgdvjasd 1640782314 ben bılmem bana söyledıgı o kacak veya ıkıncı el telefon kullanmam bır kere basım agrıdı daha tovbe
  7. M

650 TL klavye önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-blackwidow-v3-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,999558620.html indirimlerde düşerse al bence
  8. M

haklısın tabi illere göre bile değişiklik gösteriyor adama cidden guveniyorsan al dostum
  9. M

dostum aldıgın yer afedersın ama kazık atıyor olabılır mı benım arkadasım kacak note 10 proya 1.5 k verdi
  10. M

3500 tl monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-xb271hubmiprz-27-4ms-hdmi-display-wqhd-ips-g-sync-oyuncu-monitor-p-BD805150?magaza=Sepetist&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.71.4 şu an indirimde 5.800 den 3.200 e düşmüş değerlendirin...
  11. M

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

peki wındows uzerınden fare ayarlarına gırıp ek seceneklere tıkladıktan sonra açılan pencerede düğmeler penceresının alt tarafında tıklama kilidini etkinleştir seçenegi var eger tik varsa onu kaldır . kaldırdıktan sonra sorunun çözülecegini düşünüyorum
  12. M

mouse drıver yazılımı guncelledın mı
  13. M

Alys Silver [Lemur] mi yoksa Teknogenetik Tornado mu

bence lemur 3060 ile 3060 ti arasında bile iyi farklar olabılır cebınden paran bır kere cıksın en azından daha ıyısını almıs olursun
  14. M

Mouse markanız nedir acaba
  15. M

2350 TL BÜTCE MONİTÖR ÖNERİSİ

İncehesap gaming gecesinde msi monitorleri 2.3 k civarı oluyor cuma gününü bekle ips 144 hz 1 ms freesync var
  16. M

RTX 3070 Tİ SİSTEM Toplama

Çip sıkıntısı 2 yil daha devam edecegi söyleniyor bütçe ne kadar hocam
  17. M

sizce mousum beni ne kadar götürür?

Güzel kullanimda 2 yil gider bence
  18. M

Ryzen 3 3200g mi ryzen 3 2200g mi

Vok apu görmüştüm yeni çıktı yanilmiyorsam 5 k fiyati vardi 5600g yeni apu islemci var içinde . Eger bütçeni asmiyorsa bi bakabilirsin ilerde içine 3060 dahi takilabilir
  19. M

550watt psu 2 ekran kartını kaldırır mı ?

Rig kuracaksan yeterli olur bence
  20. M

Mouse yazılımı var mi peki
Top Bottom