Arama sonuçları: *

1. raFixed

Yardım Mühendislik için laptop önerisi

benimkinin 120 diye biliyorum bu cihazlarda nitrosense var max performansta çalıştırırsan gayet yeterli oluyor kütüphane vs için sessiz modu da var
  2. raFixed

Yardım Mühendislik için laptop önerisi

https://amzn.eu/d/1VziKQs
  3. raFixed

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms Kaça Satmalıyım

3e giderse satmamın manası yok kalsın :D iki yıl önce 3600e almıştım teşekkürler hocam sanırım o lenovodan iyidir benim monitör
  4. raFixed

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms Kaça Satmalıyım

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms (HDMI + Display + DVI-D) FreeSync/GSync Full HD TN Oyuncu Monitör https://app.hb.biz/f7Pgzdu2QE3i Arkadaş elimde bu monitör ve piyasada bi tek burada satışta gördüm gerçek fiyatı olduğunu sanmıyorum. Sadece cs için almıştım fakat artık keyif vermiyor IPS bir...
  5. raFixed

Arkadaşlar 35 k kasa önerisi

Selamlar herkese benim bir laptopum var ama kasa olarak kullanıyorum akrabamın da laptop ihtiyacı varmış 35e bırakmayı düşünüyorum. Acer Nitro 5 İ7 12700h rtx 3060 512 gb ssd olan model sahibindende biraz baktım 38000 vs çekmişler 35e veririm ben de fakat cs2de kasmayacak bir kasa olması lazım...
  6. raFixed

Mediamarkt Telefon Kiralama Sistemi Nasıl İşliyor?

aynı konuyu açacaktım up
  7. raFixed

BİLGİSAYARDAN İPHONE A NASIL AKTARIM YAPABİLİRİM?

itunes uygulamasına bağlanıp telefonuzu eşleyebiliyorsunuz icloud uygulaması da vardır belki hocam
  8. raFixed

Beyler ben bi halt yedim

hocam ben çok denedim ama biosu monitöre aktaramadım zamanında servise götürün bence dedikleri gibi ekran kartı mevzusunu da açmayın önce ilerleyen zamanda hallolmazsa bir daha verirsiniz servise çok önemli bir durum olduğunu sanmıyorum
  9. raFixed

Öneri Babaanneme Kolay Kullanılan Şarjı İyi Giden Telefon Önerisi

Eyvallah ikinize de teşekkür ederim realme gillerden çekelim bakalım bir tane 😃
  10. raFixed

Yardım Gamepad tamiri için servis önerisi

sitelerle ilgili olumlu dönüş alırsanız bence değebilir gibi hocam umarım buradan olumlu bir referans bulursunuz
  11. raFixed

Yardım Gamepad tamiri için servis önerisi

Ben evde kendim tamir etmiştim f710umu ama iflah olmadı neyse ki amazondan almıştım koşulsuz şartsız iade aldılar sonra da forumdaki arkadaşların önerisiyle 8bitdo aldım baya memnunum hocam
  12. raFixed

Öneri Babaanneme Kolay Kullanılan Şarjı İyi Giden Telefon Önerisi

Arkadaşlar Babaanneme arada görüntülü arayabileceğimiz. Bataryası uzun süre dayanacak bir telefon alacağım. Bütçem de 5000 arttır derseniz de çıkabilirim biraz daha. Bir sene kullanıp sonraki sene de çöp olsun istemiyorum. Wp dahi kullanamıyor instagram vs önemli değil. Kasmasın ve Bataryası...
  13. raFixed

Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunu KPSS Ortaöğretim Tercihi?

Arkadaşlar Selam Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunuyum Hacettepe’de Matematik Okuyorum Kpss Ortaöğretime öylesinde girdim 87.5 alınca da boşa girmiş olmayayım dedim. Son alım yapılacakmış fakat çevremde kpssde 70 görebilen adam yok. Yol göstericim de yok. Geçen yıl Ankara Adliyesinde Mübaşir ve...
  14. raFixed

İpad 9 dosyalarım siliniyor

Arkadaşlar pdf üzerinde bir çizim yaptıktan sonra çıkmadan kaydetmezsem kendisi hem kaydetmiyor hem de eski dosyayı siliyor. Ancak son kullanılanlarda gözüküyor son silinenlere de düşmüyor yaşayan var mı bu durumu
  15. raFixed

Yardım Faceit Cs2de maç bulma sekmesi yok

Arkadaşlar cs2de ilk kez faceit gireyim dedim maça girme yerini bulamadım
  16. raFixed

Logitech g pro x lightspeed alınır mı

zowie markasına da göz atabilirsiniz
  17. raFixed

Migros Ramazan Kolileri (Fiyatları çok uygun)

bu paketlerde litre gramaj oyunu yapılıyor örneğin 5lt yağ alırsanız litre başına ödediğiniz fiyat azalacakken küçük yağ satıp (piyasadan o litrenin fiyatına göre uygun evet) sizin için litre başı ödediğiniz fiyat artıyor
  18. raFixed

Logitech g pro x lightspeed alınır mı

yani hocam kullanan e sporcular var üst düzey oynayan ama ben olsam kablosuz tercih etmem siz ne amaçla kullanıyorsunuz ne oynuyorsunuz onlar da önemli
  19. raFixed

csgo milyonluk hesabım banlandı

bir Türk böyle bir hesaba sahip olamaz maalesef 😔
  20. raFixed

Seçimden sonra bilgisayar fiyatları artarmı sizce ?

araplara ülke parsel parsel satıldığı dönemlerde gayet düşüyordu
Top Bottom