Arama sonuçları: *

1. raFixed

Yardım Trendyol Cep Telefonu Ziraat’e 9 taksit

Hocam yasal olmadığı hakkında bilgim var fakat banka üzerinden taksitlendirme konusu var ise Trendyol KVKK gereği alım yaptığım ürünün bilgisini Ziraat Bankası’yla paylaşamayacağı için bilgi alma amaçlı aradım. Özensiz ve kaba bir kadındı zaten ve bana okusanız anlarsınız vs dedi ben de konuyla...
  2. raFixed

Yardım Trendyol Cep Telefonu Ziraat’e 9 taksit

Arkadaşlar selamlar Bireysel kredi kartımla İphone 17 almayı düşünüyorum. Sabah Ziraat Bankası müşteri temsilcisini aradığımda Banka içeriği göremez 9 taksit yaparız dedi kadın. Şimdi almadan teyit etmek için aradığımda ise uygulamadan yapmalısınız biz sonradan yapamayız dediler. Konuda bilgisi...
  3. raFixed

35000 lira all in sistem önerisi?/ 30000 kasa önerisi?

teşekkürler hocam öneriniz var mıdır
  4. raFixed

35000 lira all in sistem önerisi?/ 30000 kasa önerisi?

Arkadaşlar kuzenime masaüstü bir sistem toplayacağız. 35000 bütçemiz var totalde taksitli alacağız. Fikrimiz bu sistem ama benim çok içime sinmedi. Farklı önerileri olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Cs Knight vs oynanacak...
  5. raFixed

Say 200k mümkün mü ?

rehber mat izle onun kamplarını uygula fen için de ayt palme biyoloji ve apotemi sistemleri hatim et benim mat ve biyoloji çok iyiydi o yüzden bu tavsiyeleri verebilirim fizik zaten yapabilsem ilk bin olurdum :D
  6. raFixed

Hazır Sistem Öneri Lütfen

arkadaşın konusunu da fazla baltalamak istemiyorum ama yazdıkça onun konusu da üste çıkıyor affetsin :D başka önerdiğiniz yükseltme var mı maddi sıkıntım yok zamanla eklerim
  7. raFixed

https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ üstüne ekleyip bunu almak mı mantıklı yoksa hala sizin yükseltilmiş hali mi hocam
  8. raFixed

bu kasa cs 200 fps oynatır mı sabit
  9. raFixed

Yurtdışı İphone Sim Konusunda Yardım

onu sorayım abiye teşekkürler uyarı için
  10. raFixed

Tek simli kalmamış hocam çift simlide sorun yaşar mıyım?
  11. raFixed

Arkadaşlar yakında iş dolayısıyla Erbil'e gidip yurtdışı 16 pro alacağım ama alacağım abi Türkmen ve Türkçesi pek iyi değil tam anlaşamadık size danışmak istedim. Telefonu açtırmadan 8 ay kullanıp son 4 aya da sonraki yıl için ikinci el ip13 almayı düşündüm çift telefon olarak. Abi, memlekette...
  12. raFixed

Yurt dışı ıphone alımı hakkında

İngilteredeki arkadaşımdan yenilenmiş ip 13 istedim baya ucuzmuş orada yenilenmiş cihazlar öyle kullancam kalan 4 ayı da
  13. raFixed

4+4 dışında yurtiçi kullanımı kısıtlayan herhangi bir durum yok o halde değil mi gönül rahatlığıyla alıyorum o halde
  14. raFixed

hocam ben de 16 pro alacağım da arkadaşım bankacılık uygulamalarını vs kullanamazsın dedi konu hakkında bilginiz var mı ne derece doğruluğu var 8-8 16 ay kullanmanın gazına geldim
  15. raFixed

Yardım Mühendislik için laptop önerisi

benimkinin 120 diye biliyorum bu cihazlarda nitrosense var max performansta çalıştırırsan gayet yeterli oluyor kütüphane vs için sessiz modu da var
  16. raFixed

Yardım Mühendislik için laptop önerisi

https://amzn.eu/d/1VziKQs
  17. raFixed

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms Kaça Satmalıyım

3e giderse satmamın manası yok kalsın :D iki yıl önce 3600e almıştım teşekkürler hocam sanırım o lenovodan iyidir benim monitör
  18. raFixed

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms Kaça Satmalıyım

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms (HDMI + Display + DVI-D) FreeSync/GSync Full HD TN Oyuncu Monitör https://app.hb.biz/f7Pgzdu2QE3i Arkadaş elimde bu monitör ve piyasada bi tek burada satışta gördüm gerçek fiyatı olduğunu sanmıyorum. Sadece cs için almıştım fakat artık keyif vermiyor IPS bir...
  19. raFixed

Arkadaşlar 35 k kasa önerisi

Selamlar herkese benim bir laptopum var ama kasa olarak kullanıyorum akrabamın da laptop ihtiyacı varmış 35e bırakmayı düşünüyorum. Acer Nitro 5 İ7 12700h rtx 3060 512 gb ssd olan model sahibindende biraz baktım 38000 vs çekmişler 35e veririm ben de fakat cs2de kasmayacak bir kasa olması lazım...
  20. raFixed

Mediamarkt Telefon Kiralama Sistemi Nasıl İşliyor?

aynı konuyu açacaktım up
Geri