Arama sonuçları: *

1. I

Msi Center kurulum sırasın da hata veriyor

Msi center i kurarken hep bu sorun ile karşılasıyorum nasıl düzeltebilirim?
  2. I

monitörüm gittikçe siliniyor

Görev çubuğunun altında uzun bir siyah çizgi var ondan bahsediyorum monitör de sararma yok. Uzun bir yatay çizgi var.
  3. I

Onun haricinde siyah yer normal mi o sarı yer fotoğrafta öle gözüküyor.
  4. I

Benim ekranda bir sorun varmı 1600x900 de kullanıyorum görev çubuğunun altında siyah çizgi var.
  5. I

Gigabyte rtx 2060 testleri nasıl

Tamam teşekkürler kartı iade edip güzel sogutmalı ekran kartı almaya çalışacam
  6. I

Evet v2 diye geçiyormuş ekran kartını değiştirip daha iyi sogutma olan alabilirim duruma göre
  7. I

1080P 8X msaa ayarlar dün rainbow six siege girdim aynı dereceler ondada çıktı ultra da
  8. I

Amd düşündüydum ama nvidia daha iyi benim için 4000 tl bütçe var 1693635304 Karti degistirmeye gerek varmi daha serin çalışsın diye 2021 ocak ayinda cikmis kart
  9. I

Biraz daha para verip iyi bir modele gecmeye degermi peki
  10. I

İade yapacağım s üzerinden çünkü diğer kartlara göre fazla ısınıyor ve içi açılmış bios sürümü atanmış çünkü test edilen sitede bios sürümü birbirine uymuyor ve kullanım kılavuzun dan rx590 gigabyte çıkıyor.
  11. I

Ekran kartının bios sürümü 90.04.63.40.16 bios atanmışmı
  12. I

Ekran Kartının bios sürümünü bulamadım bide 1693594998 Ve kutudan çıkan kullanım kılavuzun dan rx590 gigabyte windforce nin kullanım kılavuzu çıktı
  13. I

bir sıkıntı olur mu uzun vadede oyun oynarken ekran kartına falan zarar gelir mi ve bios sürümünü internette bulamadım iade edebiliyorum kartı
  14. I

Ekran kartı Gigabyte rtx 2060 6gb 10 dakka furmark testin de 84 derece ve 95 fan da çalışıyor değerler normal mi ekran kartında güvenlik etiketi yoktu. 3D Mark testin de bu sonuçları aldı performanceTest uygulamasın da Satıcı bu seriye bandrol etiketi konulmamış bakımını yapmadım...
  15. I

Psu test sonuçları normalmi

Sistem boştayken bu değerler görünüyor Test sistemi Anakart B450m İşlemci 5600 Ekran kartı ATI Radeon hd 2400 geçici olarak Depolama 500gb harddisk Ram 16gb Sistemi yük altında ise bu şekilde görünüyor değerler normalmi ?
  16. I

Bu ekran kartı neden bu diğerlerine göre ucuz (rx 6700xt)

Amd kartlar fiyat performans olarak önde olduğu için ucuzdur nvidia ya göre.
  17. I

Arctis 9'u Arctis 7'den nasıl ayırt edebilirim.

Sarj kablosunamı bakayım alıcısına mı çünkü sarj kablosunda öyle bişey yok sadece üstteki yazdıklarım var
  18. I

9U AWM E334755 2725 80C 30V VW-1 USB SHIELDED 2BAWG/IP+2GAWG/2C HIGH-SPEED USB 2.0 Yazıyor ben neresinden anlicam?
  19. I

Ona nerden bakacam kutusu ve faturası yok alıcısın da 9 yazıyor ama kulaklık 7 olmasından süpheliyim. Program da arctis 9 yazıyor alıcısın dan dolayı sanırsam. Arctis 7 de bluetooth bağlanmıyormus bundada bağlanmıyor direkt. 7 için aux kablosu gerekiyormus sanırsam.
Top Bottom