Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

iPhone 17 Taksitli Nereden Alınır

Ne alakası var hocam 2 kelimeyle bir şey anlatmak mümkün mü? Kitap bile yazılır
  2. Matt Murdock

iPhone kullananların çoğu kişi ekosistemden yararlanmıyor. Tamamiyle yararlanmak için ciddi bir para harcaman gerekiyor zaten. Bir teknolojiden yararlanmak için teknolojiden biraz da anlamak lazım. Pro Max ile gezen kadınların çoğusu daha kamera ayarlarından bile birhaber. Ha ekosistemden...
  3. Matt Murdock

Beyler sırf iPhone almak için bu kadar kasmayın. 17 kullanıyorum ben de aman aman bir esprisi yok. Samsung'un arayüzü kötü ama S26 Ultra kesinlikle üzmez. Normal şartlarda düz S26 bile 17'den daha pahalı olduğunu unutmayın.
  4. Matt Murdock

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

Oldu teşekkürler
  5. Matt Murdock

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Zaman kazanmasını niye bekledin ki? Hayır yani satıcıya yazmana da gerek yok. İade hakkını kendin isteyerek kullanıp paketleyeceksin, satana da bir şey demeyeceksin.
  6. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone Air 256 GB ₺88.999 TL

Aga telefondan siz ne yapıyorsunuz da daha az performanslı bir yanı var anlatabilir misin?
  7. Matt Murdock

1 yılda 80-90 a düşmemeli zaten o ayrı mesele de, süresi dolanı satmak çok zor. Hem yd hem süresi dolmuş oluyor hem de 2. el. En kötü kullanımı açılana kadar beklemen lazım. Böyle saçma sapan uğraşmak yerine gidin iPhone 17 almaya zorlayın kendinizi daha iyi. Hava atmak için çok gereksiz bir...
  8. Matt Murdock

Eldeki 17 pro maxi nasıl çıkaracaksın
  9. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Ben de düşünüyorum açıkçası böyle bir şey. Satıp S25- S26 Ultra mı alsam diyorum.
  10. Matt Murdock

Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

Ben örnek verdim sadece yani değmez diye. Şunun için mental zorluk yaşamaya gerek yok.
  11. Matt Murdock

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Alın babayı 2 aydır aktif kullanıyorum, eksik olduğu tek bir yanı yok.
  12. Matt Murdock

Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

Yıllar önce yapılabilirdi çok daha azdı fakat şu an hem görevler arttı hem de CS2 piyasası çökmesine rağmen ödül değerini arttırmak yerine tam aksine azalttılar. Onu kasmak yerine git 3 günlük ekstracı bir iş bul parası çıkar zaten.
  13. Matt Murdock

iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

Kardeşim 2007'den beri her yıl yeni iPhone modeli çıkıyor zaten. Yeni bir şeymiş gibi niye her seferinde şaşırıyorsunuz. Hatta sana ek bir bilgi vereyim, seneye iPhone 19 çıkacak.
  14. Matt Murdock

🔥İndirim Getir Dondurmaya 600tl Ye 300tl İndirim🔥🔥

Bitti maalesef dün o şekilde aldım ben
  15. Matt Murdock

🔥İndirim Getir Dondurmaya 600tl Ye 300tl İndirim🔥🔥

Migrosta Chunkies Ballı Ceviz olan 200 TL + sepette 150 TL'ye düşüyor. 3 tane alınca 200 TL de indirim yapıyor 350 TL'ye geliyor.
  16. Matt Murdock

🔥İndirim Daha Daha Money Kodu Dağıtıyor!!!

30 hakkımız varsa en düşük 45 tl çıktığı için en düşük ihtimalle 30x45 : 1350
  17. Matt Murdock

🔥İndirim Daha Daha Money Kodu Dağıtıyor!!!

Dayı yani hiç bir şey vermeden niye beleş para alasınız zaten? 200-300 TL'ye en düşük oranla 1350 TL kazanıyorsunuz, şanslıysanız çok üstüne de çıkar. Ben banka bakiyesi verdiği dönemlerde tek puan ile 2 kez 500 TL çıkarmıştım. Çok mantıksız yorumlarınız.
  18. Matt Murdock

🔥İndirim Yemeksepeti Arby's 2 Tane Beef'n Cheddar Xl 420 TL (Bug + İndirim)

600'e 300'lük indirim hafta boyunca devam ediyor. Beef'n Cheddar XL'ın yanlış fiyatlandırması bizim buradaki şubede hala aynı düzelmemiş. Bazı şubeler farkedip düzeltmiş olabilir.
  19. Matt Murdock

Ek vermiyor 600'e 300 indirim için Pro olması lazım zaten.
  20. Matt Murdock

Arbys tadı öyle sevmeyen biri çok sevmiyor
Geri