Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

Ben o eksikleri zorla aldığım için genelde oturduğum yerdeki şubeleri adam ediyorum biraz. Notlara yaza yaza baydırıyorum, gerekirse kuryelere söylüyorum. Para iadesi alıyorum, olmadı temsilcilere bağlanıp çözdürüyorum bir şekilde. Böyle müdürden azar yiye yiye eksiksiz getirmeye başladılar.
  2. Matt Murdock

SEPET kodunu deneyin hocam. Eğer yakın zamanda tab gıda indirimi kullandıysanız yoktur belki.
  3. Matt Murdock

570 ml kutu yerine küçük 90ml gönderiyorlar. Ben geldiğini sôyledim zaten, yine de iade ettiler parayı.
  4. Matt Murdock

Gelse bile gelmedi demen yeterli her turlu para geri veriyorlar
  5. Matt Murdock

Kod geçerli hala akşam da söyleyebilirsin hocam. Yine de ileri tarihli sipariş var şubelere göre değişiyor.
  6. Matt Murdock

3 Bin TL'ye kadar IEM kulaklık önerisi

Telefon type c zaten hocam 1771199964 Neden hocam diğerinden daha mı iyi
  7. Matt Murdock

Var mı bir öneri 3.5 tm usb için yoksa rastgele alıp geçiyorum 100 tllik zımbırtılardan
  8. Matt Murdock

2 tane dönüştürücü ile bağlamak ses kalitesini etkilemez mi? Genelde telefonda kullanacağım gerçi de
  9. Matt Murdock

Öyle daha mı artıyor kalite? Peki kasaya takarken de önce 3.5m to dac bağlayıp onun ucunu da type-c to usb den pc ye mi bağlayacağım :D 1771191896 Valla hiç ağrıtmıyor ya süper de bir kulaklık padi çektim on numara oldu. Ses kalitesi olarak zaten en iyi oyuncu kulaklıklarından biri bence.
  10. Matt Murdock

Bu gece alacağım o yüzden konuyu yükselttiğim için öyle görünüyor.
  11. Matt Murdock

Getir ile 750 TL kazanma fırsatı son 2 saat

Herkes isteyen kod atsın yazıyor. Çok isteyen paranın yarısını bana atsın kodunu kullanayım :D
  12. Matt Murdock

İndirim devam ediyor hala. Orange Flag menüsü de duruyor 380 TL'ye. Fırsat Menüleri kısmında.
  13. Matt Murdock

Yemeksepeti olduğuna emin misiniz hocam. Belki farklı yerden deniyorsunuzdur. Ben canlı desteğe bağlanıyorum direkt anında iade yapıyorlar.
  14. Matt Murdock

Valla ben dondurmayı örnek olarak yaptım zaten. Büyük kutu, yemekten sonra yerim diye. Herkes de ondan almış. Kimseye de getirmiyorlar büyük ihtimal. 180 TL'ye gelmemesi daha karlı. 1771098888 Direkt hiç bir şey gelmedi, para iadesi istiyorum derseniz anında para geliyor hocam.
  15. Matt Murdock

Dediğim şekilde yapabilirsin hocam. XL menüyü kaçırma.
  16. Matt Murdock

Bana geldi menü, burgerler XL yani alabilirsiniz, kaçırmayın. Sadece kutu dondurma yerine 90ml mini dondurma getirmişler. Uygulamadan yazıp 90 tl iade aldım bu şekilde 185'e geldi. Neredeyse beleş fiyat. 1771087310 Rezalet. Şu an 2'li tavuk dürüm menu 190'a geldiği için yenebilir.
  17. Matt Murdock

❌İndirim Bitti! DOMINOS uygulaması 200 TL bakiye hediye!

Çabuk tükeniyor bu kodlar hocam bitmiş olabilir
  18. Matt Murdock

❌İndirim Bitti! DOMINOS uygulaması 200 TL bakiye hediye!

16 sına kadar geçerliymiş. Ekledim sagolasın.
Geri