Arama sonuçları: *

1. emirsenpai

r3 3200g gtx 1050ti alınır mı ?

kasasıyla ortak gelen psu 550w 80+ bronze ssdyi 240 düşünüyorum elimde zaten bir adat 500gb harddisk var
  2. emirsenpai

5200tl bütçe ile 1650 r5 1600 nasıldır peki işlemci 3500 de olabilir
  3. emirsenpai

Peki daha iyi bir ekran kartı ile 1650 vs. darboğaz veya başka bir sıkıntı yapar mıyım
  4. emirsenpai

Sistem almak istiyorum hazır sistem olarak böyle bir sistem buldum incehesaptan benchmark ve oyun testlerine baktım sizce bir sıkıntı çıkarır mı beni idare eder mi droplanma yaşar mıyım
  5. emirsenpai

Bilgisayarımda metin belgesi yok ne yapmalıyım ?

Konulara baktım fakat 1 tane konu var ona da cevap yazılmamış yardımcı olrusanız sevinirim. Bilgisayarı sıfırladım ve metin belgesi olmadığını farkettim internetten baktığımda da olmuyor denedim bir çok şeyi yardımcı olursanız sevinirim.
  6. emirsenpai

Vatan Bilgisayardan Pc alacağım kasam Rampage, psu noktasında sıkıntı çeker miyim ?

Peki kasa değişimi yapıyorlar mı bilgin var mıdır ?
  7. emirsenpai

Vatan Bilgisayardan Pc alacağım kasam Rampage, psu noktasında sıkıntı çeker miyim ?

Yakın bir zamanda Vatan Bilgisayardan pc alacağım hazır sistem olduğu için kasa değişimi yapamıyorum. Kasam Rampage markası olduğu için Psu da aynı marka oluyor. Rampage marka Psu'dan sıkıntı çeker miyim ?
Geri