Arama sonuçları: *

1. yunusaman

Discord yayın dalgalanması

Hocam discord ya yayın açıyorum arkadaşlarımda ekran böyle gözüküyor halbuki benim ekranımda sorun yok karşı tarafa neden böyle gidiyor
  2. yunusaman

maalesef devam
  3. yunusaman

Maalesef denedim devam ediyor
  4. yunusaman

Denedim sorun devam ediyor. Saçma bir iş
  5. yunusaman

Herkese iyi forumlar bundan önce de 2. mönitor kullanıyordum fakat biri 21 biri 24 dü. Şu an ise 27 ve 24 olarak güncelledim ve bilgisayarıma windows 11 format attım (daha önceden windows 10 kullanıyordum) Şu anda ise yayın açtığım zaman bende sorun bulunmazken arkadaşlarımda böyle bir sorun...
  6. yunusaman

Öneri 5600X 7800XT 2K Monitör önerisi

ROG alacağım gibi duruyor bu sefer curved kullanmak istemiyorum
  7. yunusaman

Çoğu yerde G65 daha iyi diyorlar ama pek ısınamıyorum alınca pişman olacakmışşım hissi var curvedi biraz sert diyorlar
  8. yunusaman

bende açıkçası çok ondan yana değilim ama 1 den fazla kişi onu öneriyor çevremde siz neden öyle diyorsunuz?
  9. yunusaman

[H3 id='URLhttpswww.hepsiburada.comsamsungSamsungURL+Odyssey+G65B']Samsung Odyssey G65B [/H3] [H3 id='ASUS+ROG+Strix+XG27ACSBu+2+monitr+arasnda+kaldm+hangisi+alnr']ASUS ROG Strix XG27ACS Bu 2 monitör arasında kaldım hangisi alınır? [/H3]
  10. yunusaman

Diğerlerine göre + sı nedir?
  11. yunusaman

Tekrar bakarken karşıma buda çıktı https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aqm5a-27-300hz-03ms-hdmi-dp-elmb-adaptive-sync-qhd-fast-ips-gaming-monitor_u29939
  12. yunusaman

10-15K arası bütçem var itopya'da hazır indirim yakalamışken 2k monitör almayı düşünüyorum şu ana kadar kendi bulduklarım bunlar fazla oyun oynamam daha çok ETS2, Pes, Fifa Fivem gibi oyunlarda takılırım ara ara lol valorant cs atarım arkadaşlar çağırırsa o tarz oyunlara yöneliyorum...
  13. yunusaman

Türk telekom statik elektrik

İşin garip yanı akım korumalı priz de takılı çok saçma bir durumdayım
  14. yunusaman

Hocam buzzer takıyorum hiç bir tepki yok farklı ekran kartı takıyorum tepki yok
  15. yunusaman

İnternet hızımda yavaşlık sebebiyle tt destek evime geldi. Test yaparken bilgisayarı açtığımız vakit düşük hızı görünce türk telekom çalışanı sağ olsun aynı şekil 3-4 sefer sürekli prizi sök tak yaptı ( bilgisayar açıkken) en son onlar giderken anakart logosunda ekran dönüyordu bir kere de ben...
  16. yunusaman

9500 TL toplama bilgisayar tavsiye

Anakartı değiştirerek bu şekilde toplamaya karar verdim
  17. yunusaman

Bahsettiğim tüm ürünler 0 zaten kapalı kutu
  18. yunusaman

Anlayamadım hocam tam olarak mantıksız olan nedir?
  19. yunusaman

Fark nedir? 1745578377 Bahsettiğim tüm ürünler 0
  20. yunusaman

kasa tam olarak buydu. Pc de max gta5 gibi oyunlar oynanacak stock fan yeterli gelecektir siye düşünüyorum
Geri