Arama sonuçları: *

1. B

Abdullah abinin videosunh yaptıgı önerdigi airfryer

Beyler biliyorsunuzdur abdullah abi 12ltlik bir airfryer paylaşmıştı ben de alanlardanım. Düne kadar ürün amazonda siparişlerim kısmında kargoya verilmemiş şekilde görünüyordu ancak şu an siparişlerim ekranında bile görünmüyor. Var mı benzer durum yasayan?
  2. B

Gami̇ng Laptop Ariyorum

İstanbulda oturmadığımdan ötürü bu topa girer miyim pek bilemiyorum hocam
  3. B

Gami̇ng Laptop Ariyorum

Hocam iki bilgi sayar arasından i7li olan daha mantıklı duruyor.Bu fiyatlarda monster almak mantıklı mı peki ? https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487927&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR Ekran 17.3” hem de monsterın ömürlük bakım vaadi fazlasıyla cazip...
  4. B

Gami̇ng Laptop Ariyorum

beyler merhabalar oncelıkle, uzun suredır ındırımlı bır laptop dusurmeye calısıyorum ancak bı sekılde hep kacırıyorum butce 20-25k ama olası mantıklı bir bilgisayar icin biraz daha yukarılara cekilebilir. Onerılerınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
  5. B

Acer gaming laptop almayı düşünüyorum çevremdekiler alma diyor alınır mı?

Hocam 25-30 civarı ama duruma göre çok uygun bi cihaz için az daha zorlanabilir
  6. B

Acer gaming laptop almayı düşünüyorum çevremdekiler alma diyor alınır mı?

Acer Nitro 5 AN515-58 Intel Core Intel Core i7 12700H 16 GB 512 GB SSD 3070TI - 8 GB Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QFSEY.002...
Top Bottom