Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Bic Flex 5 Tıraş Bıçağı + Yedek Tıraş Bıçağı 6'lı + Çanta 299 TL

Hevesle aldım, gillette fusion 5 kullanıyordum bıçakları pahalı diye bunu aldım. Tertemiz olduğum tıraşı geçen gün 4 yarayla bol kanamayla atlattım. Bence biraz rezil bir ürün olmuş. Fiyatına aldanmak pek doğru değil bence.
  2. K

4. Nesil 4K Oled önerisi istiyorum

UCDM de gen 4. swift serisinin üçüncü nesli diye öyle adlandırılıyor. Tavsiyem MSI 272UP x24 ten yana olur. Daha ucuz dengeli bir gen 4 monitör. Diğerleri fazla pahalı.
  3. Temiz Macbook Air M2 - Pil 94 - Devir 72
    Closed

Satılık Temiz Macbook Air M2 - Pil 94 - Devir 72

Cihazımı satıyorum. Temiz, sorunsuz ve özenle kullanılmıştır. Teknik Özellikler Apple MacBook Air M2 13 inç ekran 16 GB RAM 256 GB SSD Gece Yarısı (Midnight) renk Durum Batarya sağlığı: %94 Batarya döngü sayısı: 72 Kozmetik ve teknik olarak problemsiz Günlük kullanımda performans kaybı yok...
    27,999.00 TRY
  4. K

Kronik Sorunu Olmayan Gen5 Beyaz PSU Önerisi

https://www.itopya.com/nzxt-c1000-1000w-80-gold-atx-31-gen-5-135mm-full-moduler-psu_u26929
  5. K

İPADOS 26 DAN 18 E DÜŞÜREMİYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK

size tavsiyem 26.2 ye güncellemeniz olur. Tek sorun yaşayan tabii ki siz değilsiniz ve apple bundan haberdardır. Bende de ipad pro m4 var ve bahsettiğiniz sorunların hiçbirini hiç yaşamadım. Betadan beri kullanıyorum.
  6. K

24 Gb ram tek başına kullanılır mı?

24 Gb DDR4 olduğunu sanmıyorum. DDR5 lerde dual channel öyle muazzam farklar yaratmıyor. O sebeple, evet alınır ve çalışır.
  7. K

WP'den yaptığım web sitesi

Dürüstçe pek profesyonel görünmüyor. Ya wordpress öğrenin yada yapay zeka araçlarını daha efektif kullanın. İsterseniz uygun bir ücrete de yardımcı olabilirim. Ancak her şeyden bağımsız arayüzün elden geçirilmesi gerekiyor.
  8. K

İki siteyi test edip görüşlerinizi söylemenizi istiyorum

Hocalarım selamlar. Bilgisayar mühendisliği hazırlık öğrencisiyim ve arada canım sıkılınca web site geliştiriyorum. Unutulmamalı ki yapay zekadan yardım alıyorum ve prompt/ai engineering üzerine gelişmeye çalışıyorum. Aktif olarak 20 saatte geliştirilmiş bir web sitem var. Bunu test...
  9. K

Ekran Kartını takarken SSD Yamuldu mu

Fotoğraf vahiyle gelicek sanırım. M2 ssd lerin ortasında zaten bir çıkıntı var.
  10. K

Masa Sallanıyor Nasıl Engellerim

Pek bir şey yapamazsınız. Bende de vardı aynısı ve sallantı çok rahatsız ediyodu. Sonunda paraya kıydım ve pahalı kaliteli bir şey aldım. Şuan tank gibi masa kullanıyorum. Sorun alt iskeletin bağlantısı ve zayıflığı. Komple alt iskeleti değiştirmeniz lazım.
  11. K

Samsung B Serisi Soundbar HW-B400F 2.0 Ch Subwoofer 2.999TL

Hocam kolun linkini verir misiniz? Düz F80 mi?
  12. K

Premium müzik kulaklığı tavsiyesi

Hocalarım selamlar. Bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Son kullandığım kulaklığın (1MORE SonoFlow) deri pedleri parçalanıp komple kulak pedleriyle beraber düşünce bende bir kulaklık almak istedim. Şu an aktif olarak izlemede olduğum birkaç cihaz var. Birincisi Dyson ontrac iki üç XM5 ve XM6...
  13. K

Öneri Deathadder alternatifi Palm grip mouse yardım

https://www.gaming.gen.tr/urun/618399/pulsar-xlite-v3-beyaz-kablosuz-size-2-medium-gaming-mouse-pxv322/ Bütçenin hafif üstünde ama yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve cidden kullandığım en iyi ergo mouselardan. Palm grip tutuorum ve elim 21cm. Tavsiye ederim.
  14. K

Takılan ram sonrasi gelen BIOS ekranından kurtulma

Taktığınız Ram de bir sorun var gibi. RAM i çıkarıp tekrar dener misiniz?
  15. K

Öneri Üniversitede kullanmak için Laptop Önerisi

Elinde bir 4070 omen bir m2 mac air olan biri olarak ünide su götürmez şekilde mac.
  16. K

❌İndirim Bitti! 🔥619 TL - Claw's Vortex 8x Turbo LED Fan laptop soğutucu

800 tl den almistim gayet kaliteli ve guzel tavsiye ederim.
  17. Klavye switch

Comment by 'KdMsTr' on the classified ad 'Klavye switch'

90 tane alabilecegim hangi lineer switchler var
  18. Klavye switch

Comment by 'KdMsTr' on the classified ad 'Klavye switch'

90 dracula var mı? Varsa ne kadar?
  19. Samsung Galaxy Tab s9+ KFG var
    Closed

Satılık Samsung Galaxy Tab s9+ KFG var

Ürünü temiz kullandım ve satıyorum. Hasarsızdır. Pazarlık yok. Zaten piyasaya göre uyguna veriyorum. Yanındaki kalemin türkiye fiyatı 3 binden başlamakta. Detaylar için ulaşabilirsiniz. Sahibinden ilanını ekliyorum. KFG var...
    20,000.00 TRY
    20,000.00 TRY
  20. K

Masa tablası arayışındayım masadan pahalı?

Marangozlada konustum ve ıkeadan 2 kat yuksek fıyat cekmıslerdı. disinda ornek gosterdiginiz masa alex serisi ve serisin ara destegi yok. Basit bir lise fizik bilgisiyle ortasina alacagi sert darbenin kirabilecegini herkes tahmin eder. Idasen serisi uluslarasi alanda gayet tavsiye edilen guclu...
Geri