Arama sonuçları: *

1. E

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Toplam 29.653,29 TL
  2. E

Gigabyte rtx5070 ssf 12 gb ekran kartı aldım teslim edildi aynı fiyattan almak isteyen olursa yardımcı olurum.
  3. E

Amazon Depo Sıfır Ürün Gelme İhtimali ? 5070 Hakkında

Amazon Depo’dan gigabyte 5070 aldım bugün geldi satma niyetim var Diğer depo ürünlerinin üstünde ‘’ Amazon depo ‘’ stickeri var ama gelen 5070 üzerinde böyle bir şey yok, sağ sol tarafları da bantlar da hiç ellenmemiş tırnakla açılma izi de yok. Ürünü satacağım için depo ürünü olunca bi...
  4. E

5070 aldıkta sorunlu gelme ihtimali var mı ? 5070 alıp sorun yaşayan var mı ?
  5. E

Çözüldü✓ Gigabyte B850 Eagle Alınır mı?

Aslında iyi de fiyata düşüyormuş ama emin olamadım up up anakartkolikler bekleniyor
  6. E

Bu Fiyat Biraz Ucuza Gitmiş Sanki

Klasik indirim konusu altı dümenini yapıyorum. 28 tane çekildi.
  7. E

Garip bunun aksini düşündürtecek bir şey de yaşadım bugün ama bilemedim. :D 5070 ekran kartı aldım ama sd karta üzüldüm :d
  8. E

Bunda neden sürekli adres hatası veriyor çözümü var mı ? 1785120098 Hocam sepete ekledikten sonra adres hatası almadınız mı ? yaklaşık 30 kere aldım :D bunun bi çözümü var mı
  9. E

Bu Fiyata Sahibinden Yararlanarak Sıfır Garantılı Faturalı Daha Iyısı Varmı

127 binlik sistemde 9070 xt görünce her şeyi sorgulamaya başladım..
  10. E

2.El PC Nereden Alabilirim ?

Aleyküm selam, şu şekilde bir şey de olur toplu şekilde almaktansa ekran kartsız bi kasa alırsın, ekran kartını ayrı şekilde alır takarsın. Eminim ki sahibinden saçma ilan fiyatlarından sonra daha uyguna gelecektir
  11. E

Trt Boykot Kampanyası

12. E

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + 1500tl Üstü Şapka Hediye

177 85kg orta yapılı vücutta M mi daha iyi olur yoksa L beden mi? Yapışsın istemiyorum çok aşırı salaşta dursun istemiyorum. Bedenlerde bi tutarsızlık var sanırım m mi L mi emin olamadım
  13. E

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + 1500tl Üstü Şapka Hediye

Hocam yazın bu sıcağında ağır kumaş olması yakar mı ? Teri çok belli eden cinsten bi kumaş mıdır belki ağır olunca belli etmiyordur falan diye düşündüm fikrinizi alabilir miyim ona göre sipariş edeceğim.
  14. E

4070 Super Ekran Kartı Ne Kadar Eder

O kadar eder mi ?
  15. E

Sistemim Ne Kadar Eder?

Ben de aşağı yukarı 45 48 civarı düşünüyordum teşekkürler.
  16. E

4070 Super Ekran Kartı Ne Kadar Eder

İhtiyaçtan sistemimi ya da ekran kartımı satacağım garantisi yeni biten sorunsuz kartım ortalama ederi nedir? ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı Vatan bilgisayardan alındı 2 senedir sorunsuz kullanıyorum içi açılmadı.
  17. E

Sistemim Ne Kadar Eder?

İhtiyaçtan satacağım 2024 haziran ayında alınd garantisi yeni bitti sizce ne kadara satılır? AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK İşlemci ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2...
Geri