Arama sonuçları: *

1. E

Ikinci el 900tl amd wraith prism soğutucu buldum

o paraya o soğutucuyu alma, üstüne koy güzel bi hava soğutma alırsın daha iyi
  2. E

Evlilik arifesindeyim Tv Alacagim

Hocam Allah mesut etsin, mutluluğunuz daim olsun. Televizyon için ev oda ölçüsü belli mi? Salon kaç metrekareyse ona göre bi öneri yapılmadı daha doğru olur bence. @Rogas
  3. E

Evlilik arifesindeyim Tv Alacagim

Bu sene çıkmış model hocam bu, fiyat geçmişlerinde bırak 30'u 70 altına düşmemiş. Sen nasıl aldın bunu 30'a :D :D :D
  4. E

Yardım Yeni Aldığım iPhone da Sorun mu Var??

Bir de yeni telefonda pilin oturması diye bir şey var için rahat olsun, Xiaomi telefonuna göre 2 kat şarj sorunu yaşayacaksın ama :D
  5. E

Yardım Yeni Aldığım iPhone da Sorun mu Var??

iPhone dünyasına hoş geldin. Telefonu okulda verip, geri aldığında %5 gitmesi de normal.
  6. E

Wooting h60 tarzı klavye lazım

https://wraithesports.com/products/iqunix-ez63-he-klavye-manyetik-switch?variant=48751791997121 Yurtdışında bu klavye Wooting'ten daha iyi diyorlardı.
  7. E

❌İndirim Bitti! Doritos 218 Gram Taco Cips 33 TL

corap ne alaka o turuncu olan değil mi q:D
  8. E

16,7 milyon renk vs 1,07 milyar renk

modelleri de atarsan yardımcı olurlar.
  9. E

Yardım İphone 15 Pro vs İphone 16 pro

Kendi arayıp bulduğun linki mi kötüledin ? Sıfır alacaksan cebi mecburen biraz açıp güvenilir yerden alacaksın zaten, ''15 pro vs 16 pro'' diye konu açmışsın. O şirketten bedava olsa almam.
  10. E

🔥İndirim Airpods Pro 2.Nesil Kuponla 7949 TL

Yok hocam, koşarken dahi düşmüyor diğer türlü düşmesi çok zor ihtimal. Sadece ilk eline geçtiğinde kulağına hangi silikon uyumlu, hangisi tam oturuyor diye dikkat etmen gerekiyor. Onun dışında problem yok sağlam üründür. 2 senedir kullanıyorum. Yenisini alacağım bugün.
  11. E

🔥İndirim Airpods Pro 2.Nesil Kuponla 7949 TL

Koşarken bile düşmüyor
  12. E

🔥İndirim İ5-14400F RTX 4070 SUPER DDR5 Z790 ANAKART SİSTEM 🔥39.999 TL (Vatan)

DDR5 7500F ÇIKARTSANIZA 36 BİNE MİLLET YARARLANSIN AYIP KARDEŞİM YAWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
  13. E

Aj159 Apex skatez önerisi

Bana da gerekiyor arkadaşın izniyle. ++++
  14. E

🔥İndirim Honor 200 8/256 + Honor Choice Band 16.999 TL

S21FE dışında yok sanırım, o da eskidi baya. Bu telefon güzele benziyor da ne bileyim düşündürdü. Lavabo aynası şekline benzer kamera yapmışlar.
  15. E

🔥İndirim Honor 200 8/256 + Honor Choice Band 16.999 TL

Neden 4K 60FPS video yok nedennnn
  16. E

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm 4999 TL! 🔥🔥🔥

Piyasası 5.700tl değil mi zaten? 5.000 olunca nasıl bedava denilebilir :D %15 bile değil.
  17. E

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

Yani geçen haftalarda 2.000'e Razer barracuda X 2022 kulaklık aldım, böyle bir sorun yoktu tertemizdi ürün.
Top Bottom