Arama sonuçları: *

1. E

Samsung Öğrenci indiriminde sizce hangisini almak mantıklı?

OLED monitör var mı öğrenci indiriminde?
  2. E

Güncel Cashback Listesi (KASIM 2025) 🔥

arkadaşlar ben hepsini kendi kartımdan cashbacksiz ödüyorum şimdi kafamı karıştırdı bu konu :D Youtube - spotify - amazon prime bunların ödemesini en mantıklı nereden yapabilirim kısaca? Hangi uygulamada üyelik oluşturayım
  3. E

🔥İndirim Grundig 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV 27.798₺

sıfırını alan yok ikinci elini mi alacak
  4. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ürün linkleri atabilir misin
  5. E

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.749,00 TL- Oldu ONS - 4138,49 -🔥🔥🔥🔥

Altın 4700 civarındayken araba bakmaya başladım, 5700 oldu hâlâ araba bakıyorum. Temiz araba bulayım derken ben yavaş değilim altın çok hızlı artıyor. Durum vahim.
  6. E

❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

m3 model için uyumlu değil mi yani bunlar :D
  7. E

Ne demek rica ederim. OLED monitör almışsın arkasında ki ışığını düşünme :D Samsung g65b kullanıyorum monitörü ilk aldığımda arkasında ki ışığını kapatmıştım, geçen gün ayarları karıştırırken gördüm açtım. İhtiyaç görmüyorum kasanın ışıkları falan da kapalı kullanıyorum gözümü çok yoruyor :D
  8. E

Eğer oluyorsa çok güzel tabii. umarım ki olur
  9. E

Neden böyle bir şey olsun. Arkadaş ürünü sıfır almamış sonuçta ikinci el ürün ve ne kadar kullanıldığını sadece ürünü aldıktan sonra kalan garanti sürecinden anlayabiliyoruz. Ortada bir yanlışlık yok ki :D
  10. E

❌İndirim Bitti! 879 TL Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router

Modem midir? KabloTV verdiği modemin yerine tercih edilir mi ? Pakette hem tvv hem internet var
  11. E

bu hangi model - gb ve kaç paraya aldınız
  12. E

Bu üründen 2 adet almıştım, bir tanesinde mıknatıs hiç çıkmadı. Diğeri tam paketti 2 adet mıknatısıyla beraber gelmişti sorunsuzdu kurulumunu yaptım ve diğer ürünü iade gönderdim. 2 adet mıknatısı içinden alıp nasıl iade ediyorlar daha doğrusu amazon nasıl iade alıyor bende anlamış değilim.
  13. E

Kısmi iade alan kişiler 30 Gün iade süresinde + 1 yıl Amazon garantisinde hiçbir şekilde iade edemiyor ve örnek veriyorum bir monitörün sıkıntısı olduğunda kısmi iade almış kişiler ürününü garantisiz mi sayıyor? Yani monitörün herhangi bir sıkıntısında servisten ücretli yardım mı almak zorunda...
  14. E

'' O kadar para veriyoruz kusuru es mi geçelim '' değil de 2. el ürün aldığımız için gelecek ürünün her halinde hazırlıklı olalım. 2 tane yeni gibi aldığım ürünün birisi 1 ay kullanılıp iade edilmiş birisi direkt iade edilmiş, şans meselesi.
  15. E

🔥İndirim İtopya'daki indirimli monitörler

Bu yüzden bu panel ürünlerinin tercih edilmesi gereken tek yerin Amazon olduğunu düşünüyorum. En azından iadeye gönderdiğiniz zaman bi dönüş oluyor, ilgileniyorlar. İnsanı 20 gün bekletmek nedir.
  16. E

Keşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki.. Temu iade konusu gibi olacak. Yakında açarlar hatta konusunu ‘’ Amazon Depo %20 indirimli ürünler + Dümenle gelen %20 kısmi iade taktiği’’ Geliyorlar hissediyorum.
  17. E

HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHA ÇOK İYİİ
  18. E

Oled modellere hoparlör koyulmaması çok garip, samsung g65b 2k 240hz VA panel smart monitör kullanıyorum, hoparlörü dehşet saçıyor, baya iyi. ama yine de oled başka.
Geri