Arama sonuçları: *

1. Tataer

Yardım MacBook Air m4 24gb Vs MacBook Pro m4

MacBook Air 13 inç m4 24 gb modeli ile MacBook 14inç Pro m4 modeli arasında kaldım ikiside aynı fiyata buldum . Ancak normalde piyasada pro modeli daha pahalı ama işlemci güçleri aynı ve air’da 24gb avantajı var. Ancak pro’nun fan , ekran parlaklığı ve hz vs. gibi artıları var. Kıyasalama...
  2. Tataer

Yardım A4 2017 model 1.4 tfsi alınır mı

Km iyiymiş
  3. Tataer

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

CIDOO ABM084 Gateron Yellow Pro ile karşılaştırdığınızda hangisi daha mantıklı, hali hazırda kullandığım model, buna geçmeye değer mi ?
  4. Tataer

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Kampanya , biten kampanyalalar bölümünde görünmüyor , sipariş iptal edilebiliniyorsa denenebilir.
  5. Tataer

🔴 2025'İN İLK ZAMLI MENÜSÜ GELDİ!🔥

İmei kayıt ücretine gelen zamdan dolayı mı , yoksa farklı bir sebepten mi bitti diyorsun hocam
  6. Tataer

🔥İndirim Ajazz ak992 Klavye Prime ile 1918 TL +Nays ile 1823 TL

cidoo abm084 mü? yoksa bu mu ?
  7. Tataer

📍[ANKET+ÖNERİ] - Hangi Marka Oyuncu Koltuğu Kullanıyorsunuz?

Hawk Future , parasına göre en iyi koltuk diyebilirim. Amazonda 8.500
  8. Tataer

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

ben almayı tercih etmem belki 4060 alınabilir.
  9. Tataer

❌İndirim Bitti! Prime Özel Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu 5999₺

Memnun musun , oturma kısmına çok ince ve süngerine sert diyorlar ?
  10. Tataer

❌İndirim Bitti! Prime Özel Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu 5999₺

Var mı , oyuncu koltuğu önerisi olan peki ? max 10k
  11. Tataer

🔥İndirim S24 Serisi Amazon-EasyCep Kampanyası

Elinde ki cihaz hali hazırda güncelse çok mantıklı değil ama 3-4 yıl önceki bir modelse bayağı mantıklı oluyor , para etmeyecek telefonlara havadan indirim veriyor gerçekten.
  12. Tataer

🔥İndirim S24 Serisi Amazon-EasyCep Kampanyası

En mantıklısı hangisi oluyor acaba ?
  13. Tataer

🔥İndirim RAYBAN POLARIZE GOZLUK 2577 TL(YENIDEN INDIRIMDE)pesin fiyatina 3taksit

Ben de satın aldım , bakalım gelince rayban mağazasına götüreceğim orijinallik teyidi için.
  14. Tataer

❌İndirim Bitti! ASUS TUF GAMING 2K FAST IPS 180HZ MONİTÖR VG27AQ3A PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİTLE 11178₺

9999 tl'ye 6 taksit vade farksız olarak almıştım, güzel cihaz 27 inç ve 180 hz fast ips tavsiye ederim, hem oyun oynarken hem dizi film izlerken tatmin ediyor.
  15. Tataer

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Benden maille vs. TC kimlik no istemediler, üründe tr'ye girmiş ptt'nin elinde gözüküyor şuan , bir sıkıntı olabilir mi ?
  16. Tataer

🔥İndirim Epomaker x Cidoo ABM084 %80 Gateron Pro Switch 1.075₺

Bir maille kaydoldum siteye , site davet için link oluşturdu linke tıklayıp mail adresimi girdim sonra maile kupon yollandı. Sonra ben Yeni hesap açıp kuponu uyguladım ama aynı hesaptanda olurdu büyük ihtimal , 2-3 dk' sürüyor max 1708138745 35 dolarlık ürün nasıl 33 dolarlık vergiye sahip olur...
  17. Tataer

🔥İndirim Epomaker x Cidoo ABM084 %80 Gateron Pro Switch 1.075₺

Ben riski alacağım en kötü oderiz vergi , sizce hangi switch'i seçmeliyim? 1708130344 Siparişi geçtim, mail atıp paketin üstüne düşük fiyat yaz demeli miyim , yoksa kendileri yapıyor mu ? yada kendileri otomatik 15 dolar yazıyorsa ben 25 yazın diyeyim en azından daha mantıklı bir fiyat...
  18. Tataer

🔥İndirim Redragon K683-WB| Manyetik Switch 0.1mm|Adjustable Trigger Point| 8khz | 2382 TL

Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama bu bütçede genellikle FPS oyunları için klavye satın almak istiyorum. Klavyenin donanımı bakımından diğer oyuncuların bana avantaj sağlamaması için klavye arıyorum , teknolojisinin avantajılarına bakarsak en mantıklı klavye bu mudur ?
  19. Tataer

🔥İndirim Redragon K683-WB| Manyetik Switch 0.1mm|Adjustable Trigger Point| 8khz | 2382 TL

Hocam bu custom klavye işi hakkında yeni yeni bilgi sahibi oluyorum, Bu klavyeyi aldığım zaman klavye bütün ve kullanıma hazır halde geliyor değil mi ? Benim bir araya getirmem gerekmiyor ? Onun dışında istersek kendimiz modlayıp , istediğimiz gibi özelleştirme seçeneğine sahip oluyoruz diye...
  20. Tataer

Öneri 2 Monitör arasında kaldım

27 inç 1080 tavsiye etmem , sana kalmış ama yerinde olsam 2k alırım. https://www.itopya.com/gigabyte-27-gs27qc-170hzoc-1ms-hdmi-dp-hdr-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625
Geri