Arama sonuçları: *

1. B

Valorant açarken mavi ekran

Daha önceden de böyle bişi almaya başlamıştım Win10 kullanırken ama win11 e geçince bu sorun olmadı şimdi ise riot games launcher ı açıyorum ve direk mavi ekran yiyorum minidump linki: https://s5.dosya.tc/server9/eqf3wo/092422-6265-01.dmp.html lütfen yardım edin pc ye format atmak istemiyorum
  2. B

Sürekli PC Mavi Ekran Alıyorum

Ben geçen günlerde yeni bir PC aldım ve çok rahat oyun oynayabiliyorum ama biraz arkada uygulama açında direk mavi ekran alıyorum memeory managment diye bir hata mesela steam dan oyun indirirken YouTube den video izlemek istiyorum ama mavi ekran alıyorum sadece oyun oynarsam bişi olmuyor bunun...
  3. B

Windows 11 Kurulurken Hata

Ben dün yeni bir PC topladım ve buna Windows 11 kurmak istedim ve gerekli işlemleri yaptım tpm 2.0 açtım ve Windows 11 i kurmaya başladım işte Win11 Home seçtim kuruluyordu tam %97 ye geldiğinde mavi ekran gibi ama siyah olanından bir hata aldım (şuan fotoğrafı yok mağlesef) Ve 1-2 saniye sonra...
  4. B

İtopya Güvenebileceğim Bir Site mi?

Ben öyle seviyorum kanka
  5. B

İtopya Güvenebileceğim Bir Site mi?

Arkadaşlar öncelikle ben sadece klavye değil monitör de alacağım için biraz araştırma yaptım ve itopya diye bir siteden uygun bir fiyata klavye ve monitör buldum bunları almak istiyorum ama site güvenilir mi bilmiyorum Klavye...
  6. B

Hazır Sistem Tavsiye

Benim 17000 TL max bütçem var ve en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum içinde en az GTX 1660 olan ve monitör klavye mouse kulaklık vs dahil olan bişi arıyorum ama vatan bilgisayarda toplayacağım için tavsiye veren arkadaşlar parçaları tek tek te yazabilir yani hazır sistem olmasına gerek yok...
  7. B

Unlost Eco Alınır mı?

Benim bir miktar bütçem var ve hepsini tek bir yerden almak istiyorum çünkü kredi kartına taksit yaptıracağım ve bende inventustan unlost Eco yu kendi bütçeme göre özelleştirip yanı monitör kulaklık klavye mouse aldım aynı siteden ve toplam 17000 civarı oldu Sistem özellikleri İ3 12100F Msi...
  8. B

Yeni PC Alıcam Oyun İçin Uygun mu ?

Ryzen 5 5600G nin oyun testlerine baktım gayet iyi
  9. B

Yeni PC Alıcam Oyun İçin Uygun mu ?

Merhabalar ben internette gezerken bu pc ye rastladım güzeldi özellikleri fiyatı uygun acaba ben bunu alsam CSGO , Valorant , Witcher 3 gibi oyunları oynayabilirmiyim valo cs falan orta veya düşük grafik yeter Link PC...
Top Bottom