Arama sonuçları: *

1. miktwa

Yardım Hp Victus 15 Güç almama sorunu

hp victus 15 fa1008nt modelini kullanıyorum. Sürekli şarjda kullanıyordum. Az önce birden güç kesildi ve kapandı . Şu an da ne adaptörden güç alıyor ne de power tuşu çalışıyor. Sorun sizce nedir ? win+v+power kombinasyonuyla bios sıfırlama denemeli miyim? açılırsa sonrasında ne yapmam gerekiyor...
  2. miktwa

10000 tl bütçe ile monitör

İyi forumlar. Laptopu bağlayacağım bkz: https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2101655200 HDMI 2.1 bağlantısı ve (sanırım) type c to dp1.4 bağlantısı var bu konuda emin değilim bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Baktığım monitör ...
  3. miktwa

7000 tl bütçe ile monitör

hocam farkı nedir panellerin arasında ve bu hz değerlerinde çalıştırınca yırtılma yaşanacak mı bilginiz var mı?
  4. miktwa

7000 tl bütçe ile monitör

Elimde HP Victus 15 fa1008nt laptop var . 144 hz 1920x1080p ekranı var. Monitöre bağlamak istiyorum ama yırtılma veya fps sorunu ya da başka sorunlar olur mu bilmiyorum bir sormak istedim. Gsync Freesync muhabbetini tam anlamıyorum açıklayarak öneri yaparsanız sevinirim. Aklımda şu an...
  5. miktwa

Yardım Mekanik Klavye Arıyorum

blue switch mekanik klavye alacağım çok fazla araştırmadım şu an bunu düşünüyorum ; https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Lecoo-Kablolu-Aydınlatmalı-Mekanik/dp/B09JPF62BL?ref_=ast_sto_dp max bütçe 1k +100-200 çok farketmez varsa daha iyisi önerilerinizi bekliyorum
  6. miktwa

2000 tl bütçe ile kulakiçi bluetooth bass kulaklık

Uzun süredir KZ ZSN PRO kullanıyorum ilk başlarda bass ve tiz kalitesinden memnundum ama artık alıştım mı ya da arızalandı mı bilmiyorum eski hissiyatı olmuyor. Şu anda kullandığımdan daha iyi bass verebilecek ama aynı zamanda diğer sesleri de kaliteli olan bi bluetooth kulaklık arıyorum. Anker...
  7. miktwa

Kulaki̇çi̇ Bass Kulaklik

Arkadaşlar merhaba KZ ZSN PRO kullanıyordum 2 yılı aşkın bir süredir dün kablosu koptu oturdum ağladım. Bu zaman kadar kullandığım tüm kulaklıklardan çok daha iyi bass ve tiz veriyordu. Şu anda 1200 1300 gibi bir bütçem var ama bütçeyi aşan aşırı iyi dediğiniz bir ürün varsa yine de paylaşın...
  8. miktwa

KZ'nin pahalı kulaklıkları hakkında ilginç iddialar

Konuyu takip edenler varsa hala şu anda alınır mı KZ? Not: Son konuma yardımcı olursanız sevinirim
  9. miktwa

KULAKİÇİ BASS KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba KZ ZSN PRO kullanıyordum 2 yılı aşkın bir süredir dün kablosu koptu oturdum ağladım. Bu zaman kadar kullandığım tüm kulaklıklardan çok daha iyi bass ve tiz veriyordu. Şu anda 1000 TL'ye kadar bütçem var fiyat farksız taksit yapabileceğim bir siteyse sınırları zorlarım. Tekrar...
  10. miktwa

Iphone 12 Mini mi ? 2.nesil SE mi?

Iphone 12 mini 2. el ama tanıdık birinden alacağız kefil oluyor SE ise sıfır. Özellikleri , kullanışı bakımından hangisini terchi etmeliyiz?
  11. miktwa

Teknostore Güvenli mi?

KZ S1D kulaklık alacağım. Teknostore'da kznin kendi sitesine göre fiyat farkı yüksek bu yüzden bir tereddüt oluştu bende. Teknostore'daki orijinal midir? Yada siteyle ilgili iade değişim vb. sorun yaşar mıyım...
  12. miktwa

Formattan sonra Xbox Game Pass erişemiyorum

Format attıktan sonra Microsoft Store'da oturum açmama rağmen ekteki gibi bir hata alıyorum. Microsoft hesabıma girdiğimde bu bilgisayar hesaba kayıtlı gözüküyor. Ne yapmalıyım?
  13. miktwa

FM21 yabancı kuralı kaldırma yaması

dostum bulabildin mi?
  14. miktwa

FM 21 21.4 için Yabancı kuralı yaması

Aradım aradım bulamadım. Bazıları 2 sezon sonra bozuluyor bazıları hiç olmuyor. Oyunu da Steam'den değil Xbox'tan almıştım o yüzden steam atölyeden alamıyorum yamaları. Varsa şuan kullanan sorun çıkmamış lütfen paylaşır mısınız? Türkiye ligleri için olan
  15. miktwa

Download hızının 1'e sabitlenmesi

Normalde sıkıntısız kullanıyordum ama 2 gün önce modemi aç kapa yapmıştık ve 35/6 olan hızım laptop wifi ile 1'e düştü. Çok garip Upload ta bir değişiklik yok. Pcye reset atınca ilk 3 dakika yine 35 mbps alıyorum ama 3-5 dk sonra yine 1'e düşüyor. Evdeki diğer 4 cihaz da kablosuz bağlanıyor...
  16. miktwa

Laptop Wifi ile Yaşadığım Hız Problemi

aylardır kullanıyorum zaten son 2 günde olmaya başladı 1627072674 ve diğer cihazlarda bir problem yok sadece bu laptopta
  17. miktwa

Laptop Wifi ile Yaşadığım Hız Problemi

İnternet hızım 35/6 Mbps normalde. 2 güne kadar hiçbir şey yoktu bir anda laptopta download hızım 1 mbpsye düştü ve sabitlendi upload hala 6. pcye reset atıyorum falan bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Modeme reset attım bir şey değişmedi. Hatta format bile attım ama yine tık yok. Nasıl...
  18. miktwa

Adresimde ne kadar hız alırım?

Arkadaşlar selam herkese. Kablonet Fiber 100 mbps kullanıyordum ama taşındık ve bu adreste şuan hiçbir sağlayıcı fiber sunmuyor. Ayrıca en yakın santral 300 metre civarında. Türk telekomdaki arkadaş santral uzak olduğu için 24 önerdi ama 100'den 24'e geçmek çok acı. Malum 24 ile pek bir şey...
  19. miktwa

İp Atlayarak Yağ Yakma

Ben sana katılıyorum zaten dostum. Yanlış kişiye cevap verdim
Geri