Arama sonuçları: *

1. O

Hangi ekran kartını almalıyım

Sevgili arkadaşlar yeni sistem toplamayı düşünüyorum rtx 2060 asusun 3 fanlı modeliyle rtx 2060 süper arasında kaldım hangisini almalıyım
  2. O

İtopya tekno panda alınır mı ?

Sevgili arkadaşlar aşagıda verdiğim limkteki pc alınır mı sıcaklık ile ilgili sorun yaşarmıyım cevaplarınızı bekliyorum https://www.itopya.com/teknopanda-amd-ryzen-7-2700x-gigabyte-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  3. O

8500 lira monitör dahil sistem tavsiyesi

Özelleştirmelerde yok
  4. O

8500 lira monitör dahil sistem tavsiyesi

Sevgili arkadaşlar max 8500 tl bütcem var aşagıdaki kraterlere uygun sistem bulabilir miyim ? Ekran kartı : rtx 2060 s İşlemci : r5 3600 Ram: 16 gb Ssd: 480 gb Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. O

Vatan hazır sistemler

Sevgili arkadaşlar vatandan sistem alırken özelleştirme yapılabilir mi cevaplarınızı bekliyorum
  6. O

Sistem tavsiyesi

Arkadaşlar manitör dahil 8500 tl bütcem var
  7. O

Sistem tavsiyesi

Artık onda rtx 2060 s seçeneği yok
  8. O

Sistem tavsiyesi

Sevgili arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum max bütçem 8500 tl ekran kartı rtx 2060 super olsun istiyorum ama şu anda piyasada böyle bir hazır sistem yok tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. O

1000 tl monitör önerisi

Sevgili arkadaşlar donanım arşivinin yeni çıkarttığı pc rtx 2070 yaparak aldım sisteme çok para verdiğim için monitöre az para kaldı bu sistemi üzmeyecek monitör tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. O

Pc s class mı donanım arşivinin yeni sistemi mi

Ekran kartı rte olmasını istiyorum performansları hemen hemen aynı zaten
  11. O

Pc s class mı donanım arşivinin yeni sistemi mi

Sevgili arkadaşlar pch hocasını pch s class sistemini işlemciyi 3600 yapıp almayı düşünüyordum ama donanım arşivi yeni pcsini çıkarttı onun hediyeleri bitmiş fakat pc hocasının sisteminde 2 tane fan veriyorlar donanım arşivinin sisteminde ekran kartını rtx 2070 yapıp almayı düşünüyorum sizce...
  12. O

R5 3500x mi R5 3600 mü

Sevgili arkadaşlar yalnızca oyun oynamak içinin hangi işlemciyi almalıyım beni kaç sene götürür
  13. O

Pch s class mı? Teknopanda mı?

Sevgili arkadaşlar pch s class mï yoksa pintipandanın piyasaya yeni sürmüş olduğu tekopanda mı ikisininde işlemcisini r5 3600 yapıp almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
  14. O

Beni 4 yıl götürecek oyun laptop önerisi

Sevgili arkadaşlar oyun laptopu almayı düşünüyorum hem ders çalışıp hem oyun oynuyacam dizüstü olması şart 8000 lira olmalı en yüksek cevaplarınızı bekliyorum
  15. O

8000 tl ye 5-6 yıl götürecek oyun laptopu önerisi acill

Sevgili arkadaşlar oyun laptopu almayı düşünüyorum hem ders çalışıp hem oyun oynuyacam dizüstü olması şart 8000 lira olmalı en yüksek cevaplarınızı bekliyorum
  16. O

Pc hocası s class alınır mı ?

Bütçem 6600 lira işlemciyi r5 3600 yapınca oda bitiyor
  17. O

Pc hocası s class alınır mı ?

Sevgili arkadaşlar İncehesap üzerinde bulunan pch s class sistemini almayı düşünüyorum işlemciyi 3600 yapacağım sistemin ekran kartı değişmiş zotac yerine asus kullanılmış sistem alınır mı? görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
  18. O

Ssd deki oyunu steame atma

Sevgili arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önceden başka bir bilgisayarda steam den almış olduğum oyun bir ssd ye atıp daha sonra başka bir bilgisayara atıp bu bilgisardan oyunu satın alıp oyunu yeniden indirmeye gerek kalmadan indirme işlemini...
  19. O

Hikayeli Oyun Önerisi

Rdr2 bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu oynamadıysan oyna god of war bu görüşüme dahil
Geri