herkese iyi günler bilgisayarım uykudan çıkınca donuyor reset tuşuna basıyorum anakart logosunda takılı kalıyor sonra biosa atıyor tuşundan kapatınca 10 sn bekledikten sonra tekrar acınca yavaş acılıyor ekran kartım rx6600 ekran kartından şüpeleniyorum yardım eder misiniz
arkadaşlar iyi günler bende rx6600 ryzen5 2600x 16gb ram 500w bilgisayar var 3 yıldır kullanıyorum son 1 aydır oyun açıyorum biraz oynadıktan sonra kapanıyor tekrar açıp oyunu açtığımda oyun devam ediyor
normal kullanımda sorun yok
ek olarak termal macun yeni değişti
evin bazı odalarında topraklanma yok topraklama olan odalarda masa yok masa koyma imkanım yok topraklama olmamasından elektirk çarpıyor bilgisayara bi sorunu olur mu
Arkadaşlar 45dk yok var bilgisayarı kutusuna koydum ama ekran kartı çıkaramadım acelemiz vardı arabanın arka koltuğuna koydum koltuğun üstünde halı onun üstünde masa örtüsü onun üstün kasanın kutusu ve içinde köpük var bir sorun olur mu
https://www.n11.com/urun/xfx-amd-radeon-rx-6600-speedster-swft-210-rx-66xl8lfdq-8-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-2177784?magaza=elmacik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_camp
xfx al daha uygun