Arama sonuçları: *

1. Quadorante

🔥İndirim 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

6800e amazondan almıştım 2 hafta önce. İyi denk geldi teşekkürler.
  2. Quadorante

❌İndirim Bitti! 47366 TL - Asus RTX 5070 TI Prime PRIME-RTX5070TI-16G 256 Bit GDDR7

https://amzn.eu/d/00TjLi4D Ürün amazon depo 2.el ürünüdür.
  3. Quadorante

🔥İndirim MSI A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD MODULAR PSU 7.299,00 TL

Bunun sonradan daha sessiz hali olan A850GS modelini çıkardı msi. Ona yönelmeniz daha iyi olur.
  4. Quadorante

❌İndirim Bitti! 9196 TL - AMAZON DEPO ASUS ROG Strix B860-A Gaming WiFi ATX anakart,

Arkadaş yabancı yorumlardan bahsedip türkiyedeki ürün sorunlu diyor. Bir bağ kuramadığım için ürünün kendisine laf ettiğini tahmin ediyorum, bu sefer de 4.4 yıldız almış bir ürün mü kronik sorunlu diye düşünüyorum. Nerede bir problem var anlamadım? Arkadaş kendisini ifade bile demiyor zaten.
  5. Quadorante

❌İndirim Bitti! 9196 TL - AMAZON DEPO ASUS ROG Strix B860-A Gaming WiFi ATX anakart,

Dostum dalga geçmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyorsun, cevap verilmeyi bile hak etmeyen bir insansın ama insan yerine koyup yine de veriyoruz ayıp olmasın diye. Amazondaki yabancı yorumlarda yamuk pin geliyor diye 2 yorum görüp globalde 4.4 yıldızlık ürüne laf edip duruyorsun. Bir anakarta...
  6. Quadorante

her şeyden önce insanlarla konuşmayı bir öğren sen.
  7. Quadorante

Arada %40 fark var ve kaybedeceğin bir şey yok.
  8. Quadorante

Biz amazon türkiyede satılan bir anakarttan bahsediyoruz demi? Yurt dışındaki ürünle bizim alakamız ne anlayamadım?
  9. Quadorante

Seçtim 1 tane bile türkçe yorum yok? Ayrıca bazı arkadaşlar bulamamış falan bu üslup nedir sizin?
  10. Quadorante

kanala daha önce düşmüş olsa tekrar stokta yazardı emin misiniz birebir aynı kart olduğuna 1770296687 Alakası bile yok siz burayı sahibindenle karıştırmışsınız :D
  11. Quadorante

Benim aldığım odyssey g8 oledde ben aldıktan sonra 5 6 kere tekrar stoğa girdi depoda ama ben iade etmedim. Aldığım ürün de açılmamış geldi sadece kutuda tırnak kadar içe göçük vardı. Bu bir gösterge değil.
  12. Quadorante

SSD ÖNERİLERİ ACİLLL

https://www.idefix.com/2tb-intenso-mi500-3836470-53004500mbs-ssd-p-15580670 Bu fiyata 1200tbw veren en fp ssd bu
  13. Quadorante

O zaman yeni gibi yazmazdı. Muhtemelen yanlış işlemci için aldı birisi.
  14. Quadorante

Hocam akakçede en ucuz amazon satıyor 14500e ve 9100 şu an indirim yok mu yani derdinizi anlayamadım.
  15. Quadorante

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Başına t.me/ ekle çıkar
Geri