Arama sonuçları: *

1. A

1500 tl fps oyunları için mouse önerisi

Elim orta büyüklükte Palm tutuyorum daha çok Valorant ve Cs go oynuyorum. MM712 diye bir model beğendim şu anlık fakat önerebilceğiniz başka bir mouse olursa onu da değerlendirmek isterim.
  2. A

Çözüldü✓ MM710 vs MM712 Hangisini almalıyım?

Çok teşşekürler dostum sağolasın
  3. A

Çok teşekkürler.Peki kablosuzda şarj sıkıntısı oluyor mu ve kablosuz olduğundan kabloluya göre daha fazla gecikmeli oluyor mu?Daha önce hiç kablosuz kullanmadım çünkü.
  4. A

Arkadaşlar merhaba yeni bir mouse almayı planlıyorum.Valorant oyuncusuyum elim orta büyüklükte.Corsair MM710 ile Corsair MM712 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkında değer mi?
  5. A

Yurt dışı aldığım iPhone 14 Pro IMEI sorunu

orjinal sorgulattım seri nosunu çıkıyor satıcıyla konuştum kutular karışmış... 1672219060 orjinal apple sitesinden sorgulattım
  6. A

Hangi RTX3060 alınmalı?

Bildiğim kadarıyla LHR olmaları olabilir çünkü bendede 3060 var ve LHR.Bence 12 gb modelleri tercih et eğer mining yapmicaksan. bende gigabyte var fakat bence diğer markalarda gayet iyi.Şimdiden hayırlı olsun
  7. A

Yurt dışı aldığım iPhone 14 Pro IMEI sorunu

urt dışından aldığım iPhone 14 Pro'nun model numarası kutusu üzerindeki model numarası ile aynı fakat IMEI numarası kutudakinden farklı. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  8. A

SSD Birden Yavaşladı

Bilgisayara girdikten sonra ssd de bir sorun olduğunu fark ettim steam indirme yaparken birden kullanımı %100 oldu.daha sonra bir sıkıntı olduğunu fark ettim.CrystalDiskMark test sonuçları: file:///C:/Users/PC/Downloads/SSD.PNG. Steam indirme yaparken normalde indirme 3 mb altına düşmezken böyle...
  9. A

Valorant Oynarken Mavi Ekran Hatası Ryzen 5 3600

teşşekürler
  10. A

Buyrun Fotoğrafı
  11. A

ne yapmam lazım 1652709900 yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarı almak için çok uğraştım neden mavi ekran veriyor anlamadım
  12. A

https://drive.google.com/file/d/1no2VWMhm8JE0QiByxUUBtQgxDWPxuzZH/view?usp=sharing dump dosyam
  13. A

Yeni bilgisayarda geç açılma sorunu

Yanıtınız için teşşekürler.Test için onerebileceginiz bir program var mı?
  14. A

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-lunaspia-v1-ryzen-5-3600-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-gaming-pc-p-37897 Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ ile değiştirdim kasayı aynı zamanda...
  15. A

Bilgisayarımı alalı 2 ay oldu fakat bir problemle karşılaştım problem tam olarak şu: Bilgisayar açılıyor ama klavyenin ve farenin ışıkları geç yanıyor geç yanmasıyla birlikte monitöre de görüntü geç geliyor hatta bir kere mavi ekran bile verdi :/.minidump dosyamı bir kullanıcıyla paylaştım ve...
  16. A

Yeni bilgisayarda mavi ekran sorunu

1641398562 Allah razı olsun vanguardi kaldırdım ve bilgisayarı yeniden başlattığımda klavyenin vs. ışığının geç yanma sorunu da düzeldi.
  17. A

Bilgisayarın geç tepki vermesi

Anladım teşşekürler yarın test edeceğim.
  18. A

Bilgisayarın geç tepki vermesi

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım (2 aylık) bir bilgisayarım var yaklaşık 5 gün önce böyle bir sorun yoktu.Sorun tam olarak şöyle:bilgisayar açılıyor fakat açılır açılmaz eskisi gibi klavyeye ve farenin RGB ışıkları yanmıyor yaklaşık 7 saniye sonra yanıyor ve ışıklar yanana kadar da monitöre...
  19. A

Bilgisayara erişimim yok şuan yardımcı olduğunuz için teşşekür ederim yarın yapar size geri dönerim.Gercekten sağolun.İyi akşamlar
  20. A

1641314491 Aynı zamanda erişim engelini kaldırdım isterseniz Google drive üzerinden de indirebilirsiniz.
Geri