Arama sonuçları: *

1. E

Kaç watt psu almalıyım

İşlemci: İ5 8600k Ekran Kartı:Gtx 960 4gb Anakart:gigabyte b365m-ds3h 8 gb DDR 4 ram Almam gereken minimum power kaç w olmalı yazmam gereken başka bir parça var mdıır tespit için
  2. E

Başlatma seçeneklerinde devre dışı olmasına rağmen program açılışta tekrar açılıyor

Sorunum başlıkta ki gibi steam devre dışı fakat pc başlatıldığında yine de açılıyor
  3. E

Oyunda rest atması

Arkadaşlar son 3-4 gündür windows 10 son güncellemesini yaptığımdan beri bilgisayar oyunda iken rest atıyor bazen yeri geliyor 6 saat oynuyorum sorun yok rest atmaya başladığı zaman oyuna giriyorum 2-3 dakika sonra tekrar rest Ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri normal max 55-60 arası
  4. E

Xboxta oturum açamı

Xboxta oturum aç tıkladığım zaman alttaki gibi bir ekran gelip gidiyor oturumu açamıyorum
  5. E

İnternet Tarayıcısı Kendi Kendine Site açıyor

Denedim fakat olmuyor 1586863973 Eklentim yok sadece operanın kendi reklam engelleyicisi var 1586864661 Dostum eklentim yoktu zaten ama malwabare ile tarattım sorun çözüldü gibi teşekkür ettim
  6. E

Açık iken yapıyor
  7. E

Arkadaşlar sanırım virüs bulaştı opera gx kullanıyorum tarayıcı kendi kendine siteler açıyor nasıl düzeltebilirim
Top Bottom