Arama sonuçları: *

1. BangBrang//Ahmet

Windows 10 format hatası

konuyu kaldırıcam nasil kaldıracağım
  2. BangBrang//Ahmet

Windows 10 format hatası

Usb den windows 10 formatı atarken bu hata ile karşılaşıyorum nasıl çozerim yardimci olurmusunuz.
  3. BangBrang//Ahmet

Bilgisayarımı upgradelemeli miyim?

rekabetçi oyunlarda farkı kesinlikle anlalrsın , iyi olur alman.
  4. BangBrang//Ahmet

Bilgisayarımı upgradelemeli miyim?

Gayet yeterli bir sistem.
  5. BangBrang//Ahmet

Tavsiye Lazım

1030 veya gtx750 geçebilirsin tavsiyem 1030'a geç daha verimli performans alırsın.
  6. BangBrang//Ahmet

Gta 5 kaldırır mı?

Oynarsın
  7. BangBrang//Ahmet

lutfen yardım oyun oynarken ve oyun açılırken pc kapanıyor

Statiklenmemi oldu acaba parçaları söküp yeniden takabilirsin ramlarin ucunu silgi ile sil , biosu sıfırla ve istersen temiz bir format at.
  8. BangBrang//Ahmet

lutfen yardım oyun oynarken ve oyun açılırken pc kapanıyor

mavi erkan hatasımı alıyorsun, windows hata veriyormu ?
  9. BangBrang//Ahmet

Bilgisayarın İstenilen Performansı Vermemesi

Ekran kartı yüzündendir eski bir kartdır sistemin dier parçaları gayet güzel
  10. BangBrang//Ahmet

Bilgisayar aniden donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum

Harddisk'ten olan bir sorun olabilir benim başımada gelmişti yada windows bozulmuş olabilir, zararlı bir yazılımda olabilir bilgisayara virüs taraması yaptır tavsiyem ''malwer bytes'' eğer bişey çıkmadıysa windowsu yeniden kurabilirsin.
  11. BangBrang//Ahmet

Yardım İkinci el Radeon rx 580 alsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim

Miningli bir kart 7/24 tam yukle çalışan bir kartdır yani ömrü azalır sen mininglı alsanda soğutman iyi olsada onun ömrü az yinede 2. elde temiz bir 580 bulabilirsin.
  12. BangBrang//Ahmet

hangi ekran kartı

Yani kasanın hava akışı iyise Tuf markasınıda tercih edebilirsin , Tuf markası performansta Gıgabyte kadar iyi dereceler vermesede markayı kotulemek olmaz , 400 tl daha veremiyorsan Tuf markasını tercih edebilirsin , performansta bır sıkıntı yaşayacağını sanmam.
  13. BangBrang//Ahmet

Bu haliyle cs 1.6

Turbox sistemler eskiden düşük bütçeli kişiler için bulunmaz bir nimetti ,ama şuan fırsatçılık için kullanıldığını söyleyebilirim.
  14. BangBrang//Ahmet

hangi ekran kartı

GIGABYTE daha basarılı soğutma bakımından onu öneririm
  15. BangBrang//Ahmet

RX 570 de güzel çalışabilecek aksiyon oyunları

Rise Of The Tomb Raider serinin diğer oyunlarınada bakabilirsin , tavsiye ederim.
Top Bottom