Arama sonuçları: *

1. Alex Mercer

RDR 2 SOCİAL CLUB ERROR CODE :4

ARKADAŞLAR BEN BU OYUNA YAKLAŞIK 1 HAFTADIR UĞRAŞIYORUM SORUNUMU BELİRTEYİM FSR 3 MODU YÜKLEMEK İSTEDİM OYUNA KURDUĞUM MODLARI SİLEREK DENEDİM GENE ATIYOR FSR 3 MODUNU SİLDİM ROCKSTAR SOCİAL CLUB ERROR CODE :4 DİYE BİR SORUN ORTAYA ÇIKTI ÇÖZEMİYORUM ÇOK ARAŞTIRDIM ÇÖZÜM BULAMADIM YARDIM EDİN.
  2. Alex Mercer

sapphire pulse rx 6600 alınır mı

7 8 e ikinci el 6700xt al arkana bile bakma.Bende 3750 den xfx rx6600 aldım hiçbir sorun çıkarmadı ısısı da çok iyi seviyede.Bende önyargı ile yaklaştım çöküyomuş bozuluyomuş bilmem ne dediler hiçbir sorun çıkartmadı.Sıfır rx6600 almanı önermem çünkü ikinci eli yarı parasına nerdeyse.İlla 7 8k...
  3. Alex Mercer

Öneri 1000 tl red switch mekanik klavye önerisi

Whatgeek den custom klavye al bende öyle yaptım.Bu paraya burda alacağın klavye 1 sene ya gider ya gitmez.Al custom klavye tuşu bozulunca sökersin kasa kırlırsa değiştirirsin.Küçük enter olsun olmasın programla enterın üstündeki tuşa enter tuşu atarsın bi tane geniş enter bulursun switch e...
  4. Alex Mercer

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

Evet switchler çok sıkı kırıcam diye korkuyorum inşallah kırmam
  5. Alex Mercer

Hocam tuşları söktüm vidaları söktüm ama çıkmıyor bu nasıl ayırıcam kasayı ben?
  6. Alex Mercer

Hazır sizi bulmuşken sorayım.Kendi kutusunun içinden çıkan süngerle modlama yapılır mı klavyeye?Yoksa attığım sarı süngerle mi yapayım?
  7. Alex Mercer

Neyse yapacak bir şey yok.Böyle de güzel zaten ekrana baktınca unutuyorsun kablolu mu kablosuz mu o yüzden pek dert değil benim için.
  8. Alex Mercer

Klavye geldi.Birsürü modu var renkler çok canlı çok beğendim.Driverden da ayarlanabiliyor.Ama 3 bağlantı modunu göremedim.Kabloyla bağlı şuan.
  9. Alex Mercer

Hocam aras kargo takip kodu geldi tahmini teslim tarihi 16 ocak diyor.
  10. Alex Mercer

Kaç günde gelir tahmini konya ya?10 15 gün bekler dediniz inşallah o kadar beklemez
  11. Alex Mercer

Hocam sitede kargo şuan böyle gözüküyor.Ne demek bu biliyor musunuz
  12. Alex Mercer

H2002D vs H2002P Hangisi Alınır

Bende ilk çıkan siyah modeli var.Mart 2022 de aldım.Pedleri çok rahat ama soyulmaya başladı bitti nerdeyse.Onun dışında kafayı hiç rahatsız etmeyen bi kulaklık,pedleri de öyle.Ürün sanal 7.1 ama 53mm sanırım sürücüleri var gayet iyi.Jak çevirici ile geliyor mik kullanmak için çevirici...
  13. Alex Mercer

🔥İndirim Heinz Ketçap 1 KG 59TL

Kupon bitmiş
  14. Alex Mercer

RTX 2070 EKRAN KARTİ İLE İ5 4590

R3 3100 ile rx6600 darboğaz yapıyor hocam gerisini sen düşün
  15. Alex Mercer

Klavye yola çıkmış.Kargo şirketi YunExpress olarak gözüküyor.
  16. Alex Mercer

Ekmek bıçağıyla ortasından keserim hocam tırtıklı bıçakla.Sonra delikleri açıp montajlarız olur biter.
  17. Alex Mercer

bir şey daha sorayım size.Pe foam diye geçiyormuş sanırım onun için şöyle bir sünger buldum.Bunu kesip biçsem iş görür mü?Biraz kalın ama inceltirim bi şekil. 1704202312 Konya da yaşıyorum o zaman mecbur bekliycez 15 gün.
  18. Alex Mercer

Dağıtıcı ise gider alırım 10 15 gün boşa niye bekleyelim ki değil mi🙂
  19. Alex Mercer

Gümrükte mi bekliyor yoksa dağıtıcı şubede mi?Büyük ihtimal gümrükte bekliyodur.
Top Bottom