Arama sonuçları: *

1. Nythrus

Keenetic Explorer Dsl Ac1200 Alınır mı?

Hocam kabloyu pc ye bağlıyorum sadece.Pc ile modem dip dibe.Evin diğer tarafına wifi genişletici ile gönderiyorum interneti.Bir xiaomi pro var bir de yeni aldım mercusys 3 antenli model var beyaz renkli ismini unuttum.Aynı odada da 2 telefon kullanıyoruz.Evde toplam 5 telefon var.
  2. Nythrus

Keenetic Explorer Dsl Ac1200 Alınır mı?

Bende modem alıcam 7 8 senedir zyxel vmg3310 muydu öyle bişey var yenileyim istiyorum.Sizin söylediğiniz mercusys e de baktım o da iyi gibi duruyor.Tenda v12 keenetic Explorer ve mercusys arasında hangisi alınır uzun süre kullanılır?Şuan interneti telefon kablosuyla alıyorum ama ucuna dsl ucu...
  3. Nythrus

Öneri Aula Klavye Önerir Misiniz Alayım mı?

ben de v4 switchli olanından yazıyorum.Bu bi tık daha sesli ama sesi çok güzel.Hele bir de hızlı yazı yazıyorsan daha da hoşuna gider.Ama sessiz istiyormuşsun o yüzden kriterine uymuyor.Evde kullanabilirsin ama.Ses tekeri yok ve tkl idi sanırım yön tuşları klavyeden ayrı olan versiyonu.Tr klavye...
  4. Nythrus

Cloud 3s cızırtı sorunu

arkadaşlar bugün farkettiğim bi olay kulaklıkta cızırtı yoktu cızırtı yapmaya başladı.Microsoft store dan indirdiğim ngeunity ile mi ilgili acaba dedim kaldırdım ama sorun çözülmedi.Bazı yerlerde usb dongle ı 2.0 a takınca düzelir diyenler olmuş denedim ama yine olmadı.Beta driver ı kaldırdım...
  5. Nythrus

ATK Dragonfly A9 Plus takılma sorunu çözümü

bana çözüm olmadı hocam.Klasse pro vardı dün porge speed mousepad aldım ama sorun hala devam ediyor.Ben bu sorunu pubg de yaşıyorum kardeşim valorant vb.oyunlar oynuyor ben yaşamaım öyle bi sorun diyor ama var bi sıkıntı.Asus tuf m3 mouse um vardı onda böyle bi sorun yoktu.Plus serisi bozuk...
  6. Nythrus

RX6600 ASROCK ekran kartı alınır mı

Bende xfx olanı var.Driver problemi sadece karta yanlış değerlerde overclock yaparsan olur o da oyun oynarken bi anda sistemi yeniden başlatır adrenalin edition ayarlarınız sıfırlandı gibi bişey yazar(ingilizce).Onun dışında normal kullanımda ne çökme donma takılma ne de kendi kendine driver...
  7. Nythrus

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Arkadaşlar iyzico indirimi n11 de geçiyor mu?Kasa alıcam eğer geçiyorsa bi tık indirimli geliyor almayı düşünüyorum.
  8. Nythrus

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hocam şimdi şöyle anlatıyım.Ben kendi adımla kimliğimle numaramla kayıt oldum ya,ödeme bilgileri girerken de kendi bilgilerimi girip indirimden faydalandım.Sonra dedim ki çok ucuza geliyor başka hesap açayım.Diğer iyzico hesabına kardeşimin ismiyle kimliğiyle numarasıyla kayıt oldum.Ama o...
  9. Nythrus

Şimdi herkes bu kampanyayı birden fazla kez kullanmak istiyor ki hakları da var.Kullanmak istiyorsanız yeni iyzico parolapara hesaplarını önceki bilgilerle doldurmayın.Mesela kardeşimin ismiyle kayıt oldum ama kendi numaramı girdim onunkini girmedim dersen o indirimi kullanamazsın.Bugün başıma...
  10. Nythrus

Arkadaşlar iyzico ilk sipariş 500tl gelmesi için ilk kurduğunuz hesabın telefon numarası ile değil başka numara ile girmeniz gerek.İsminizi de farklı girmeniz gerek.Ama farklı hesap açtım ya işte abi niye olmuyor demeyin.Farklı hesap aç,başka bir numara gir, başka bir isimle kayıt ol(kimlik...
  11. Nythrus

Gaminggen de iyzico ilk sipariş e 500tl cashback hala aktif mi arkadaşlar
  12. Nythrus

Hocam dram i yok ama aynı paraya g2 1tb vardı onda dram var ama kronik çok ısınan modeli imiş.Benim de 500gb m2 ssd im bozulmuştu bu ısınma olayı önyargı oluşturdu bana yine bozulursa diye almadım o yüzden.Hızı zaten saniyede 5gb a 4gb okuma yazma.Pci e 3.0 anakartım olduğu için maks 4gb hız...
  13. Nythrus

İtopyada var hocam.İyzico kampanyalara gelirseniz aşağılarda itopya yüzde 10 kampanyası var hâlâ.Onu bide %25 bayram artı parolapara 400tl ile toplam 1150tl indirim oldu 1350tlye geldi.
  14. Nythrus

İtopyadan aldığım m2 ssd https://www.itopya.com/wd-1tb-blue-sn5000-nvme-gen4-m2-ssd-5150mb-okuma-4900mb-yazma_u28197 İndirimlerle 1350tlye geldi ama itopya 2 gün geçti hala kargoya vermedi ürünü.Dün gece gaminggen den ürün aldık bugün kargoya çıktı.
  15. Nythrus

Ben parolapara 400tl,iyzico bayram indirimi %25,itopya %10 indirimleri ile 2500tllik m2 ssd yi 1350tlye getirmiş oldum
  16. Nythrus

Amazon da geçiyor mu bu indirim acaba onu da merak ettim.Kardeşim gamepad alıcaktı.Cashback olayı amazonda geçiyorsa çok iyi olur.
  17. Nythrus

İstanbulkart indir hesap aç hesabını onayla sonra İstanbulkart a at ordan da banka ibanına at geçiyor para
  18. Nythrus

Gaminggen in kendi indirimini bilmiyorum ama itopyada da %10 indirim var iyzico da.Para iadesi ise ürünü aldığın an hesaplara geçiyor.
  19. Nythrus

İyzico ve parolapara dan herkese ayrı ayrı hesap aç.Her hesaptan da ayrı ayrı kampanyalara katıl.Ödeme kısmında iyzico ile ödemeyi seç parolapara sanal kartını oraya yaz öde.Parolapara hemen çekilebiliyor ama iyzico bi tık uğraştırıyor. 1747828326...
  20. Nythrus

İtopya değil hocam iyzico da ilk siparişe 500tl kampanyası var ama bende aktif olmamış.Şimdi baktım 2023 de 80tllik ödeme yapmışım o yüzden sanırım.Şimdi ben siparişi iptal etsem başka hesap açıp onunla ödeme yapsam olur mu acaba
Geri