Arama sonuçları: *

1. F

Sizce Sistemim PES 2022'yi Kaldırabilir mi?

tam bir sonuç alamadım istedğim kaç fps aralığında oynayabilieceğim.
  2. F

Sizce Sistemim PES 2022'yi Kaldırabilir mi?

Son Günlerde PES 2022 oynamak istiyorum ama sistemim hakkında birazcık içimde pürüz var. Sistemim: Geforce 930Mx i5 7200u 2.5Ghız Max 3.09Ghz 12 Gbram +500 Depolama Alanı Sizce 60 FPS oyanayabilirmiyim ?
  3. F

Fivem global banı nasıl kaldırabilirim

fivem global banım var yaklaşık 5 gündür evde yoktum.Eve geldğimde global ip ban ile karşılaştım.bilgisayarımı sadece sistemini sıfırlayarak durumu ortadan kaldırabilirmiyim ?
  4. F

Reshade Crash Sorununu nasıl çözebilirim

Fivem İçin GtaV Oyununa reshade kuruyorum.Ardından oyuna girmek istedğimde siyah bir ekranda crash alıyorum.Yardımcı Olurmusnuz
  5. F

Sizce Forza Horizon 3 Oynuyabilirmiyim

kaç fps oynarım oyunu ortalama ?
  6. F

Sizce Forza Horizon 3 Oynuyabilirmiyim

Son günlerde forza horizon 3 oynamak istiyorum.Ama sistemim oyunu akıcı bir şekilde oynatabilicekmi emin değilim. Nvdia Geforce 930Mx 2gb İntel i57200u max hız:3.20Gh Hız 12 Gb ram Sizce Sistemim Forza horizon 3 Oynatabilirmi?
  7. F

Fivem texure sorununu nasıl çözebilirim

Geforce 930mx 12 GB Ram i57200u Bu Kadar bilgiye sahibim. ve ayarlarımıda düşürdüm ama yarar etmedi
  8. F

Denedim ama sorun ortadan kalkmadı
  9. F

fivemde sürekli aşşağa düşme,texurelerin yüklenmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyorum.Oyun içi texure ayarlarını yükseltmeme rağmen sorun ortadan kalkmıyor.Yardımcı olurmusunuz.
  10. F

Fivem Texure Sorununu nasıl çözebilirim

Fivemde Hızlıyken yolların yüklenmemesi ve aşşağa düşmesinin sorununu arıyorum.tüm çözümleri denedim ayarlardan extenden butget texure ayarını bile yükseltim.ama olmuyor. Pc Özelliklerim Geforce 930Mx 12 Gb RAM İ57200u
  11. F

Fivem Aşşağa Düşme Sorunu

Fivem Aşşağa Düşme Sorunu: Ne yaptıysam olmuyor rami 12 gb yaptım gta ayarları,msı after burner,nvdia ayarları. ama yinede yolun aşşağasına düşüyorum.yardımcı olurmusunuz
  12. F

fivem texure sorunu.

fivemde bilgisayarımı 12 gb ram"e çıkartmama rağmen arabada hızlıyken texure sorunu yaşıyorum. arabada değilken 70 fps alıyorum çözümü varmıdır?
  13. F

Steam Pubg pc kaldırırmı

Steam pubg oynamak istiyorum ve bilgisayarımın özellikleri şu: Nvidia Geforce 930 Mx 12 Gb Ram İ57200u Sizce bilgisayarım oyunu oynatırmı?
Top Bottom