Arama sonuçları: *

1. K

B450 M-F ZR ANAKART BİOS GÜNCELLEMESİ

hic bişey yazmıyor zr b450 m-f yazıyor baska bişey yok knkm bulamıyorum net tede
  2. K

aynısı yazıyor knkm
  3. K

Merhaba arkadaslar bende B450 M-F diye bir anakart mevcut ben bunun biosunu güncellemek istiyorum fakat bu anakartın marka modelini internete yazdıgımda hic bir şekilde bir şey cıkmıyor asus un anakartları cıkıyor anakartımın biosunu nasıl güncelliyecegim bunuda bilmiyorum CPU-Z olsun aida64...
  4. K

ASUS PRIME A520M-K AMD A520 DDR4 ANAKART için işlemci

ASUS PRIME A520M-K AMD A520 AM4 DDR4 4400 HDMI VGA M2 USB3.2 mATX ANAKART için işlemci onerisi işlemcim bozuldu pimleri kirildi yamuldu yenisini alicam.ama islemcisiz PC açılmıyor takincada açılmiyor sorun anarkartdada olabilirmi veya işlemcide anlamadım yardımcı olurmusunuz
  5. K

AMD ryzen pro 4350G bir işlemci sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar bende AMD ryzen pro 4350 g bir işlemci vardı termal macun yani işlemci soğutucusuyls termsn macun birlikte yapışıp bunları sökerken yani fanı Alip temizliycekken işlemcide yuvasından çıktı bir kaç tane pimi yapildi bir kaçı kırıldı bu tamir ettirebilirmiyim veya yenisinimi...
  6. K

Intel(R) Core i5-3470 CPU 3.20GHz Performans vericek anakart

Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz 8 G ram amd radeon hd 6570 ekran kartı ben işlemciye yeni anakart alıcam ama buna en yüksek performans veren bi anakart lazım önerebilir misiniz?...
Geri