Arama sonuçları: *

1. Zomboid Amca

Yardım Project Zomboid nasıl oynanır?

Zorlaştıracağın zaman ilk değiştireceğin şey Loot Rarity olsun. Sen yenisin diye "Basit" ayarlarımın Loot Rariy'sini biraz değiştirip öyle fotoğrafını çektim. Orijinal Basit ayarlarımda "Loot Rarity" farklı. Şöyle: Fresh food: Normal Canned food: Rare Melee Weapons: Normal Ranged Weapons...
  2. Zomboid Amca

Basit'i öneririm tabii ki. Dünya Savaşı Z'yi de dene, çok daha heyecanlı ve zor. Arabasız olunca ölme olasılığın çok yüksek. Zombiler, ortalıkta kimse olmasa bile kapıları pencereleri kırıp evlere dalıyorlar veya evlerden o şekilde çıkıyorlar. Ev alarmlarını tetikleyebiliyorlar. Çok manyak...
  3. Zomboid Amca

Bu da "Dünya Savaşı Z (Kolay)" modumun ayarları. Filmi biliyorsanız zombilerini tahmin ediyorsunuzdur :) Araçlarla zombileri ezmek veya araçla sağa sola çarpmak araca çok daha az zarar veriyor bu modda. Zombileri ezmek rahat olsun diye yaptım bunu. Zombiler yeniden doğmuyor ve virüs sadece...
  4. Zomboid Amca

Basit ve Dünya Savaşı Z oyun modlarımın ayarlarını paylaşıyorum. Bu ayarları Custom Sandbox modundan girip, yukarı soldaki World kısmından başlayarak değiştiriniz. Ayarları yaptıktan sonra "Save" seçeneğine basıp ayarın ismini "Basit" koyup onaylayalım. Ondan sonra istediğimiz kadar Custom...
  5. Zomboid Amca

Çok rica ederim efenim. Yorumun çok mutlu etti beni. İyi oyunlar. Yazmaktan başım ağrıdı biraz. O yüzden senin sorduğun sorulara eksik cevap verdim kusura bakma. Gerekiyorsa sana onları da sonra daha detaylı yazarım. Asıl derdim şu: İsmimin hakkını vereyim en azından :) 1642537456 Dostum, ben...
  6. Zomboid Amca

Ağır küfretmedim yahu niye sansürledi bu. Seviyesiz insanlara söylenen hafif bir hakarettir bu. Neyse :D
  7. Zomboid Amca

Rica ederim. İki gündür bayağı meşguldüm. Mesajını gördüm ama cevap veremedim. Benim yazdığım senin sorduğun sorulara cevaptı. Rehber niyetine yazmadım. Bundan dolayı da bir sürü eksiği var. Sadece o dediklerimle hayatta kalamazsın. Bu yüzden biraz daha detaylı bilgi verip senin sorularına...
  8. Zomboid Amca

Rica ederim dost. Yukarıda yazdıklarım arkadaşın sorularına biraz da olsa cevap verebilmek adınaydı. Yani küçük bir rehber gibi bile anlaşılmasın. Ben rehber yazarsam kitap olur herhalde. Bir de yeni oyuncular için giriş rehberi yazardım herhalde. Kim bilir, belki yazarım bu dediklerimi :)...
  9. Zomboid Amca

Girdiğin oyun normal oyunculara göre değil dostum. Oyunda iyi olman için İngilizcen iyi olmalı. Çünkü forum forum gezip okuman gerekecek veya Wiki'sini açıp okuyacaksın. Oyunun Türkçe çevirisi de kötü. Rehber yapanlar da eksikler ve yanlışlarla dolu rehberler yapmışlar. Senin sorularına cevap...
Geri