Arama sonuçları: *

1. İsmlkl_

Kalp Ritmi Hakkında.

Kalbin çalışmasında ki elektrik akımları ile ilgili kalbin atması söylenen komutun kalbe iletilmesiyle ilgili bir durum ekg ve eko da çıkmıştı sorunlar ancak kan testinde hiç bir şey çıkmamıştı
  2. İsmlkl_

Kalp Ritmi Hakkında.

Holter hakkında yanlış bilgi vermişsin holterin tespiti için gün içinde ki monoton tüm aktivitelerini yapması gerekiyor sadece kablosuz cihazlardan uzak durmalı geçen ay holter ekg eko ve efor testlerine çıktım kalpte ritim bozukluğu ve sağ dal blok çıktı belki arkadaşta da benzer durumlar...
  3. İsmlkl_

Max 30k bütçe laptop önerisi

Bi arkadaşım için açıyorum konuyu 30k bütçesi var böyle 3 4 yıl kullanabileceği oyun oynayacağı (rdr gta5 valo cs vb) sorun çıkartmayacak bir laptop arıyor önerileriniz nelerdir ?
  4. İsmlkl_

TT ev interneti tarifem bitiyor sizce hangi internet sağlayıcısına geçebilirim ?

kocaeli de yaşıyorum en mantıklısı ne ise ona alıcam çünkü artık türkcell tt gibi firmalara 500 600 tl ödemek çok mantıksız
  5. İsmlkl_

TT ev interneti tarifem bitiyor sizce hangi internet sağlayıcısına geçebilirim ?

türknet kadar güvenilir midir bunlar ?
  6. İsmlkl_

Müşteri hizmetlerinde veya iade tarife iptal de dedikleri güvenceyi sağlıyolar mı ?
  7. İsmlkl_

4 yıllık Türk Telekom tarifem sona eriyor son 2 yıldır 220 TL ye 100mbps'lik paket kullanıyorum ve şuan 600 tl fiyat çekiyolar en fazla 400 TL'ye yine bu internet paketine yakın hangi sağlayıcıya geçebilirim?
  8. İsmlkl_

tyt matematik için 10. sınıf videosu izlesem sıkıntı olur mu?

Aynı konular aynı müfredat aynı içerik sadece soru çözümleri çok detaylı olmaz soru çözümü için farklı video izlersin olur biter.
  9. İsmlkl_

BJK VS GS (DERBİ) Kim Kazanır

Beşiktaş alır ya kara kartallarım (Fenerbahçeliyim)
  10. İsmlkl_

PlayStation 5 için oyun önerisi

Last Of Us serisi
  11. İsmlkl_

İzlenecek Dizi-Film Youtube kanalı önerileri

hayatsız gibi de ders çalışmak olmuyor ki ya kafa dağıtmak da lazım değil mi
  12. İsmlkl_

İzlenecek Dizi-Film Youtube kanalı önerileri

Şu sıra ciddi sıkılıyorum şöyle beni kendine kaptıracak dizi film yada bi youtube kanalının seri videoları da olabilir şuan öyle bi bakındım ne doğru düzgün youtuber bulabildim ne de dizi film önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  13. İsmlkl_

Ders çalışamama sorunu

hocam bende makine mühendisliği istiyorum baba yadigarı meslek okuyup babamla birlikte dükkan açacağız çocukluktan beri zaten makinelerin içindeyim umarım sen hedefine ulaşırsın
  14. İsmlkl_

Dershanede lgs konuları bitmek üzere olması

LGS için dershane boş bir şey sadece konu için gidilecekse , lgs de dershaneden alınabilecek max verim hocaları darlayıp sürekli soru çözmek ve eksiksiz tüm denemelere girmek.
  15. İsmlkl_

Kaç Güne Bir Duş/Banyo Yapıyorsunuz?

Normal koşullar da 2-3 günde bir ancak gün içinde yorucu bir aktivite veya spor yaptıysam rutin harici o günde duş alıyorum
  16. İsmlkl_

Ders çalışamama sorunu

sağolun hocam işe yarayabilir 1709142391 denenir hocam 1709142432 şunu deme be 1709142609 düşüncelerin için teşekkür ederimm 1709142712 bak bakalım işe yarar bişiler var mı ?
  17. İsmlkl_

Hangi Renk Ayakkabı Almayalım?

Yeşil-beyaz daha mantıklı daha kolay kombin yapabilirsin.
  18. İsmlkl_

Ramazana Film Önerisi

Film olarak Dağ 1 , Dağ 2 , Nefes , Börü olabilir ancak bence ramazanın klasikleşmiş izlenmesi gereken şeyi Kurtlar Vadisi'dir.
  19. İsmlkl_

Ders çalışamama sorunu

Aslında ders çalışmayı hedeflerimin peşinden koşmayı seven bir insanım ancak şu sıra asla ders çalışasım gelmiyor . Beni de hedeflerim ellerimden kayıyor gidiyor düşüncesi alıyor sadece bu düşünceyi yok etmek için masanın başına geçiyorum saatlerce sosyal medya da takılıyorum sizce sorun nedir ...
  20. İsmlkl_

Hayat gayem yok gibi hissediyorum ( sizce neden)

Büyüklerimin önerisi de bu oldu ama çok zor geliyor bana ancak en kısa sürede cidden bakmam lazım 1696192169 Hedeflerim var ancak onlara ulaşmak için gereken gücü ve motivasyonu kendimde bulamıyorum
Top Bottom