Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 39.999 TL

16/512 versiyonu türkiyede resmi satışı bulunmuyor sırf bu yüzden içimde bir burukluk var almama konusunda. Anca Sarı sitede bulabiliyorsun fiyatı nispeten avantajlı olsa da TR kayıtlı olmadığı için direk eleniyor gözümde... Honor marka hiçbir cihaz kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum(Hali...
  2. E

Ben Dış kaliteden çok OS ve ekosistem için S25 Ultra istiyorum (Apple ekosistemini istemediğim için bu kadar uğraşıyorum.) yoksa ilk tercihim uzun süre kullanılabilirlik bakımından NP 3 alır geçerdim. Zalım S25 Ultra güzel bir indirime girmedi gitti bu kasım :cry:.
  3. E

Bununla S25 Ultra arasında kalıyorum galiba S25 Ultra alacağım. Bunu istememin sebebi tasarım ve OS Rahatlığı yoksa S25 Ultra'dan şaşmam. Napsam bilemedim.
  4. E

Lansman fiyatından sonra en düşük fiyatına düşmüş bulunmakta... Kod yada kampanya bilgisine sahip birileri varsa başlığa sabitleyebilirim. Siyah olanı https://www.hepsiburada.com/nothing-phone-3-256-gb-12-gb-ram-nothing-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000098QMU7 Beyaz olanı...
  5. E

Nothing Phone 3 42999 TL

Kredi kartımı patlatmış olmasaydım şuan sipariş vermiştim. Şahsen çok istediğim ama galiba asla alamayacağım bir telefon olacak. Ek not tasarımını beğenerek ve donanım özellikleri rakiplerine göre düşük ve pahalı olmasına rağmen almak istediğim bir telefon kendisi.... Belki nasip olursa 16/512...
  6. E

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

(Öncelikli olarak) Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB (Mümkünse Siyah) 60.000 - 65.000 TL arasında bekliyorum. (Eğer Samsung olmazsa) Nothing Phone 3'ü 40000 - 42000 TL arasında bekliyorum. Ek not: Önceliğim yurt içi kayıtlı ve yazılımıyla oynanmamış Samsung olması fakat son çare Iphone da...
  7. E

❌İndirim Bitti! TABLET HEDİYELİ - Xiaomi 15T Pro 12GB+512GB siyah renk + Redmi Pad 2 4+128Gb 45.499TL

Direk satın mı aldın yada izlediğin bir yöntem var mı tabletle birlikte alabilmek için ?
  8. E

❌İndirim Bitti! TABLET HEDİYELİ - Xiaomi 15T Pro 12GB+512GB siyah renk + Redmi Pad 2 4+128Gb 45.499TL

Ürünün tablet hediyesi için alanlara ufak bir bilgilendirme yapmak isterim. Ürünü satın almadım ama Satıcı tablet hediyesi konusunda Soru-Cevap kısmında bilgi vermiyor. Ek olarak Trendyol Asistan'a atıyor topu... Ben direk Trendyol Asistana bu durumu sordum ve kendileri bu kampanya hakkında...
  9. E

🔥İndirim 300₺---Auhma AMG6 6 Kademeli Masaj Tabancası

Ürünü alıp beğenen var mı ? Bende aldım lakin matkap gibi sert çalışıyor. İlk defa bu tarz bir ürün alıyorum (ihtiyaç olduğu için aldım. O yüzden halla emin değilim işe yaradığına. Bastırmadığın müddetçe güç uygulamaması iyi fakat cihaz en düşük modunda bile zangır zangır titriyor. Benim gibi...
  10. E

Masaj tabancası 331 tl

Link Bozuk.
  11. E

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 12.895 TL 🔥🔥

Kredi kartı ile bir ürün aldığında ve banka provizyonundan geçtiğinde her ay o taksiti silicek düzeyde hesabına bakiye ekleniyor. Eğer taksitle bir ürün alırsan Amazon direk kredi kartına iade gerçekleştiriyor. Kupon olarak sana vermiyor. Denendi.
  12. E

Amazonun kendisi taksitle satmasına bir şey diyemem. Ama Nothing 2a için konuşursak Müşteri Hizmetleri Satıcının kendi tercihi olduğunu belirtti. O yüzden bir şey diyemiyorum. Aranızda avukat varsa mis gibi dava para kazanır bir şekilde bundan ;)....
  13. E

2a modeli için taksitle satılmasına şaşıranlar olmuş. Bunu ilk farkettiğimde bende şaşırıp Müşteri Hizmetlerine sordum. Ürünün sıfır olduğunu, satıcının kendi isteği doğrultusunda ürünü taksitle sattığını belirtti. Ürünü satın aldıktan sonra problem çıkması halinde Amazon destek vereceğini...
  14. E

🔥İndirim Wi-Fi Kontrollü Akıllı Priz 170₺

Ben evimde bu modeli kullanıyorum. https://app.hb.biz/J2qna8biBSj6 işimi rahatlıkla görüyor. Lakin imkanım olsa sıva altı modellerden almayı daha çok isterdim. Azda olsa kaba duruyor. 1721399892 Ben şahsen 4 PC 2 laptop 4 monitör ve ufak yan araçlar kullanıyorum neredeyse 16 adet cihaz bağlı...
  15. E

🔥İndirim Wi-Fi Kontrollü Akıllı Priz 170₺

Böyle ürünlerde tavsiyem. Tuya desteği olan cihazlara yönelmeniz. İleride Home Assistant kurup yönetmek istediğinizde işiniz daha kolay ve etkili oluyor. 1721376112 Ben kendi evimde 2-3 adet bulunduruyorum. Gece vakti çalışmasını istemediğim cihazlarda ve 7/24 harcadığı elektriği hesaplayabilmek...
  16. E

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7X Siyah ve Beyaz 5360 TL

Ses kalitesi ve malzeme kalitesi dışında çift cihaz desteğinden olursun.
  17. E

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7X Siyah ve Beyaz 5360 TL

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7X8M694?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 İsteyenler için Beyaz rengi de indirimde : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCSJTFHY?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Ek Not: Kendime hem beyazından hemde siyahından...
  18. E

10K bütçe ile 190 cm 120 kilo Oyuncu/Ofis koltuğu tavsiyesi

Koltukla ilgili incelemeyi nasip olursa yapacağım :D. Bende konuda belirttiğim boylarda biri olarak boyun yastığının bulunduğu konum boynuma değil de kafamın arkasına geliyor. Bu yüzden tahminen sizde de boy konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmayacaktır. Onun dışında Malzeme kalitesi güzel. Koltuk...
  19. E

🔥İndirim Acer Ryzen 7 RTX3050'li Laptop 20.811₺🔥🔥

Ürün bugün teslim edildi. İçinden sata kablosu çıkmayı bırak anakart'da sata soketi bile bulunmuyor. Oraya öyle bomboş boşluk koymuşlar resmen... Ek olarak bu cihazda Mux switch desteği yok bilginiz olsun.
  20. E

Modem alımı için tavsiye

Şahsen ben kendi evimde 1 Keenetic Hero DSL ve 1 Keenetic Extra DSL kullanıyorum. Evim 100 m2 olmasına rağmen duvar kalınlığı ve WiFi gürültü düzeyi çok yüksek olan bir bölgedeyim. Bu yüzden hem erişim hem yönetim hem de performans olarak Keenetic modellerini çoğu kişiye öneriyorum. Burada evin...
Geri