Arama sonuçları: *

1. M

Epic Games GTA 5 satılır mı?

Epic Games hesabımda 2 3 tane paralı oyun var 200TL üstünde birde gta5 var bunu nereden satabilirim ve ne kadar para eder 500 falan eder mi?
  2. M

Stüdyo için alabileceğim en ucuz mikrofon

sesimi kaydetmek için mikrofona ihtiyacım var rap müzik yapıyorum henüz kendi mikrofonumla bir kaydım bile yok en ucuzundan beni idare edicek dinamik condenser fark etmez condenser olması daha iyi benim için
  3. M

MASA ÜSTÜ BİLGSAYARIM KAÇ PARA EDER

sen olsan 3 e alırmıydın gündelik kullanım ofiste kullanım vs. için
  4. M

MASA ÜSTÜ BİLGSAYARIM KAÇ PARA EDER

i5-4460 Asus gt-710 1gb 8gb ram 110gb ssd Sistemi satmak istiyorum ne kadar eder bilemedim
  5. M

İ5 4460 ile 0 darboğaz yapacak ekran kartı önerisi

aynısından var bende duruyor ama açıp da rdr 2 yi 40 50 fps yle oynayabilirmiyim
  6. M

tam performansı almak için. 1060 sıfır bulabilirmiyim yoksa ikinci elden mi almalıyım
  7. M

Şuan elime ekran kartsız i5 4460 4gb ram li sistem geçti genel anlamda oyun oynamak için 0 kasma 0 darboğaz olacak güzel bi ekran kartı lazım önerebilir misiniz? maddi anlamda da ucuz olsun tabi rami de yükselticem 16 ya
  8. M

Yardım Laptop um çok yavaş sorunu ne olabilir?

Laptop Asus modelini hatırlamıyorum işlemcisi i5 7. Nesil ekran kartı Nvidia dandik bişey laptop ama nvidia olanı kullanmıyorum galiba Intel grafik belki Nvidia ekran kartı bile yoktur içinde 8 GB ram var ssd mi var HDD mi var bilmiyorum Bilgisayar hızlandırma alakalı herşeyi yaptım fakat hala...
  9. M

%100 disk %100 cpu sorunu çözümü

YouTube den izledim olmadı Windows 10 kullanıyorum bilgisayar çok yavaş bütün hızlandırma ayarlarını yaptım olmuyor nedeni ne bunun nasıl düzeltebilirim
  10. M

GÜNÜMÜZ 2023 TE ALINMASI GEREKEN MİNİMUM SİSTEM

Teşekkür ederim. Üstadım indirimde mi bu yoksa tek tek toplasam da aynı fiyata bulabilirmiyim
  11. M

GÜNÜMÜZ 2023 TE ALINMASI GEREKEN MİNİMUM SİSTEM

2023 yılı günümüzde dolar 26 olmuşken oyun için ve çoğu işini halledebilecek minimum fiyatta minumum sistem özellikleri sizce nedir
  12. M

Sizce ortalamam sözlüler ile 87 olur mu?

hesaplama sitelerinden bak
  13. M

Mobil hat önerisi (Turkcell,Vodafone)

Eyw kanki
  14. M

işte bende öyle olmuyo tt deyim şu an 4 gb normalde 40 tl ama taahüt bittiği için 65 alıyo türk telekomda hakkıma uygun bişi çıkmıyo 10gb 120 ne be 1658853827 tt deyim şu an 4 gb normalde 40 TL ama taahüt bittiği için 65 alıyo türk telekomda hakkıma uygun bişi çıkmıyo 10gb 120 ne be 1658853976...
  15. M

Turkcell daha iyi fakat daha pahalı vodafone da 15 gb turkcell 6gb benim için int önemli
  16. M

Öneri 600TL Bluetooth kulaklık önerisi yaparmısınızz

600 TL dedim ama 600 den aşağı olursa daha güzel olur tabi gürültü engellemesi olursa güzel olur genel olarak şarkı dinlerin çoğu zaman kalabalık ortamlarda toplu taşımalarda falan kullanırım o yüzden dışardan birinin duymaması ve dışardan bana ses gelmemesi önemli kulaktan düşmemesi suya toza...
  17. M

İ5 11400 almalımıyım

Sistem de oyun ve render yapacağım almalımıyım ekran kartı olarak ne alcağım belli değil gtx 1650 1660 rtx 2060 rx 6600...
  18. M

Güzel bir sistem önerisi yapabilirmisiniz

Sistem ömürlük olsun ilerde upgrade düşünmüyorum fiyat olarak 10.000TL bandında 9.000TL de olur günümüz oyunlarını kasmadan oynayım yeter şuan da render yapmıyorum ama ilerki zamanlarda yapacağım ona göre bi sistem önerirseniz güzel olur birde hazır sistem olmasın.
  19. M

RTX 2060 & RTX 3050 hangi ekran kartını almalıyım

hmm tamamdır eyw
Top Bottom