Arama sonuçları: *

1. M

VATANdan hangi OEM sistemi almalıyım?

Guzel kardesim OEM sistemlerin cogu 7 8 9klik onun icin oyle dedim
  2. M

VATANdan hangi OEM sistemi almalıyım?

Vatan bilgisayardan Lol ve yayın yapabileceğim OEM hazır sistem 7 8 k lik degilde biraz daha uygun butceli f/p sistem onerisi yapabilir misiniz?
  3. M

R5 2600+RX5600XT Darboğaz yapar mı?

Hiç bir sıkıntı yaşamazsın hatta o ekran kartini alıyorsan guzel bir anakart alip oc yaparsan daha da guzel verim alirsin bilmiyosan da oc yapan birisine yaptirirsin daha guzel olur
  4. M

VATAN PC TOPLAMA YAYIN BİLGİSAYARI TAVSIYESİ?

Ne gibi bir kira reis bu 3 3.5 pesinat + taksitle guzel bir sistem toplamayi dusunuyorum da 1593167068 Sence nereden toplamaliyim? 1593167279 Mesela ekran kartini alip islemci vb seyleri oradan alsak daha iyi olur mu hani arasinda 200 300 oynayan fiyatlar icin yoksa 30 50 tl farketmez
  5. M

VATAN PC TOPLAMA YAYIN BİLGİSAYARI TAVSIYESİ?

Arkadaşlar ailemin güven sıkıntısından dolayı kasa ve ekipmanlarımı vatandan toplamayi düsününüyorum sizce vatan cok pahalı mi? Yayın bilgisayarı tavsiyesi? Apex 5 mi corsair k 70 rgb mi hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca medimarktdan da almak mantıklı mi?
  6. M

Kaliteli parcalar dahilinde uzun sure beni goturebilecek pc

E-spor oyunlari oynadigim icin kasa degil ekipmanlarim onemli benim icin F/p degil beni uzun sure goturebilecek kasa onerilerinizi beklerim.
  7. M

4000-5000 PC

Öncelikle teşekkür ederim.Ben fazla kasaya onem vermiyorum cunku genellikle lol oyniyacagim i3 islemciyle bile 70 fps alabilecegimiz bir oyun fakat ekipmanlarimda 144hz monitor 24luk veya 23.8 rampage kulaklik ve razer mouse alacagim mesajlasmaya gelirseniz detaylica size danisabilirim
  8. M

4000-5000 PC

Selamlar arkadaşlar. Bu ay icin elimde 7-8 bin TL lik bir butce olucak bilgisayar toplamayı düşünüyodum fakat guncel oyunlar degil sadece e-spor oyunları (LOL,PUBG)oynadığım icin bu kadar buyuk bir bilgisayar degil de daha dusuk butceli almaya karar verdim.LOL'u ileri duzey oynadigim icin fps...
Top Bottom