Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • Order by date
  1. Yphen

Sizce Bu Durumda Ne Yapmalıyım?

Sebep? Olması baya zor gibi gözüküyor. :peeposad:
  2. Yphen

Kız grubu yok 2-3 tane arkadaşı var o kadar.
  3. Yphen

Selamlar herkese, normal şartlarda bu tarz konular açmam dile getirmem lakin bir olay oldu ve dışarıdan gözle büyük küçük herkesin tavsiyesine ihtiyacım var. Eski sevgilimle bir süredir iletişimimiz yoktu yaklaşık 3 yıl önce ayrıldık. Daha önce belirli aralıklarla 1-2 defa yazmıştım ama çok...
  4. Yphen

30k İkinci El iPhone Önerisi?

30K 13 Pro alınıyor mu hocam?
  5. Yphen

30k İkinci El iPhone Önerisi?

Selamlar konu başlıkta ki gibi, Şuan güncel olarak iPhone XS Max kullanıyorum ama her şeyi orjinal olmasına rağmen bataryası %77 ve İOS 26 desteklemiyor ek olarak telefon maalesef kasıyor bunu satıp üzerine 20K falan daha ekleyip yeni bir iPhone geçmek istiyorum sizce mantıklı olan model hangisi...
  6. Yphen

Airpods Pro 3 Popup Gelmiyor?

Bende öyle bir sorun yok hocam.
  7. Yphen

Bakayım hocam sağolun.
  8. Yphen

30K yurt içi bulunur mu hocam?
  9. Yphen

Hangi telefona geçsem hocam ios 26 destekler ve uzun süre götürür çok bütçem yok max 30k falan.
  10. Yphen

Sürüm ile alakalı mı bilmiyorum hocam kulaklığın ayarlardan sayfasına girince model name şey yazıyor ACCESSORY_MODEL_NAME_39 yazıyor.
  11. Yphen

Selamlar konu başlıkta ki gibi telefonum iPhone XS Max iOS sürümü 18.7.9 vatandan satın aldım kulaklığı garantisi vs her şeyi tam seri numarası da tutuyor kayıtta ettim apple'a ama sorun şu telefon kulaklığı algılıyor ama izlediğim videolarda ki gibi bir kurulum ekranı vs çıkmadı şarjlar ile...
  12. Yphen

Pokus Kart Nereden Alınır?

Türk Telekomun bayilerinde mi satılıyor hocam?
  13. Yphen

Pokus Kart Nereden Alınır?

Selamlar, Konu başlıkta ki gibi pokus limitim var ama fiziksel kart lazım ve en geç yarına lazım sigara falan alacağım market alışverişi yapacağım CarrefourSA haricinde başka nerede satılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. Yphen

Lian Li Evrensel Dikey Gpu Kiti Kurulum Sorunu?

Selamlar, Konu başlıkta ki gibi Lian Li O11 Vision Compact kasam var bu dikey gpu kitini aldım lakin kasanın aşağı kısmında Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS Siyah 120mm var 3 adet ve GPU kitinin height kısmını en yükseğe çekmeme rağmen fanlar girmiyor takılıyor bilgisi olan varsa yardımcı...
  15. Yphen

Lian Li O11 Vision Compact Kasa Fanları Nasıl Olmalı?

Hocam PSU olarak bende Lian Li Edge Gold Gen5.1 1000 W var onun extra bir hub'u var onu anakarta bağladım USB 2.0 portu ile fanlarında hepsini oraya bağladım AIO dahil usb'leri de taktım sorunsuz hem RGB'leri çalışıyor hem fanlar dönüyor.
  16. Yphen

Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS Siyah 120mm Fan (3'lü Set) / Lian Li UNI FAN TL WIRELESS Siyah 120 mm Fan 2 Adet kutularının içinden çoğaltıcı çıkıyor hocam örneği sıvı soğutucudan veriyim 2 adet 4 pin bağlantı var ama kutusunun içinden bide extra çoğaltıcı çıkıyor 3 başlı ama 2 pin'li...
  17. Yphen

Tamam anladım hocam o şekilde montajladım şimdi :D Peki son soru hocam wireless modeli var bende soğutucu ve fanların birden fazla aparat var hem usb hem çoğaltıcı vs ama çoğaltıcı 2 pin kablolar 4 pin onu nasıl yapacağım?
  18. Yphen

Doğrusu bu mu hocam değiştirdim yerlerini?
  19. Yphen

Valla hocam harikasınız çok teşekkür ederim mantığını anladım ama bu sefer de şu soru işareti çıktı ilk dediğinize nazaran " anladığım kadarıyla siz diyorsunuz ki radyatörün fanları egzoz görevi görsün arkada ki fanlar içeri hava üflesin reverse fanlar da zaten aşağıda olduğu için içeriye hava...
  20. Yphen

Evet hocam egzoz tarafında ki fanlar düz onları ters çeviricem öyle takıcam reverse fanlar da aşağıda duracak buildcores.com'da hocam flow testi yaparken reverse fanların arka tarafını takınca havayı içine çekiyor aynalı hali dışarı itiyor bu sanırım doğruluk payı olmayan bir site demi?
Geri