Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • Order by date
  1. Yphen

Dişimde 3 gündür geçmeyen bir sızı var?

Anladım hocam çok teşekkür ederim :peepokalp:
  2. Yphen

Hocam ben 8 yaşından 19 yaşına kadar fazlasıyla operasyon geçirdim benim korktuğum falan yok devlete de randevu aldım şansıma 3 gün sonrasına verdi araştırıp insanlardan fikir almak ne zaman korkaklık oldu?
  3. Yphen

Valla deniyorum hocam da çürükse yapılacak tedavi nedir işimi gücümü ona göre ayarlayım :peeposad2: Edit: Hocam yemek yerken bu sol yanağı ısırmak falan bu dediğinize sebebiyet verir mi?
  4. Yphen

Hocam sizi bulmuşken sorayım hemen gece vaktinden kastım saat 21:30 22:00 gibiydi çok fazla kahve çay ve sigara tüketiyorum ara sıra da gazlı içecek içerim ağrım yok bu bahsettiğim şey ağrıdan ziyade sızlama sürekli devam eden sızlama 4 gün oldu hiç artmadı bu sızlama sabit duruyor ibuprofen...
  5. Yphen

Ne alaka hocam?
  6. Yphen

Hocam valla adam akıllı dişçi olsa hemen yaptırıcam da ama yok maalesef hepsi paraya tamah ediyor sadece ve iyi bir iş çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorsun size de çok geçmiş olsun hocam.
  7. Yphen

Rakı yok hocam viski var olur mu? :D
  8. Yphen

Çürüğün ağrısı biraz daha dayanılmaz olur diye biliyorum hocam ben
  9. Yphen

Yani onlar var mı bilmem ama dişin üzerinde bir sürü işlem lekeleri falan var hocam
  10. Yphen

Sorun ağrı değil hocam ibuprofen de çözüyor ağrıyı saatlerce rahat takılıyorum da tekrar başlaması ve geçmemesi şaibeli ne oldu da böyle oldu onu bilmiyorum sigara içerken sıcak soğuk bir şey içerken de sorun yok olduğu yerde sızlaması çok can sıkıyor.
  11. Yphen

Bilmiyorum hocam durduk yere başladı ve hala devam ediyor sadece o dişte var başka hiç bir dişte sorun yok randevu bulamıyorum bulsam gideceğim de
  12. Yphen

Selamlar öncelikle şunu belirteyim dişçiye randevu bulamadım devlette o yüzden buraya sormak istedim belki dişçi vardır diye. Olay şu 3 gün önce gece vakti durduk yere sol en arka alt dişime bir anda sızı girdi ve geçmiyor sadece ibuprofen içince sızı ve ağrımsı his gidiyor ilacın etkisi bitince...
  13. Yphen

Market'ten alınabilecek en iyi diş macunu ve fırçası?

Ben diş beyazlatma istemiyorum hocam sadece marka olarak daha sağlam güvenilir hangisi onu öğrenmeye çalışıyorum. Geçici olarak düz diş fırçası lazım hocam daha sonra şarjlı diş fırçasına geçerim.
  14. Yphen

Market'ten alınabilecek en iyi diş macunu ve fırçası?

Selamlar konu başlıkta ki gibi alınabilecek en iyi marka nedir diş fırçası ve diş macunu tarafında yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

free combat'tan kastım mesela dragon age the veilguard bu oyuna baktığımızda da eski serilerine 3rd yönetiyoruz karakteri Metin2 tarzı ama The Veildguard ile karakteri skilleri yardımcı npc'leri dahi biz kontrol ediyoruz daha basit örnekle DMC serisi tekil karakter free mode istediğin kadar...
  16. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

EXP33 grafik olarak güzel lakin şey bana hitap etmedi free şekilde bir combat atamıyorsun skill seçerek ilerliyorsun bu bana pek hitap etmiyor TWD'nin combat mode hali gibi bir şey olmuş bence.
  17. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

Kişiden kişiye göre değişir hocam bu durum ben atmosferini ve hikayesini sevdiğim için açıkçası Uncharted kadar tilt olacak bir şey yaşamadım.
  18. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

Hocam çocukluktan beridir oynamadığım oyun kalmadı ki :D Sorun tavsiye verim :shy: 1767486264 Yok hocam Elden Ring vari oyunlarla ilgilenmiyorum keyif almak için oynuyorum oyunu sinir krizine girmek için değil :D 1767486287 Hepsi bitti hocam :peeposad2:
  19. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

RE serisini izlemek keyifli hocam ya oynamak çok eğlenceli değil :D 1767476041 Onlar çok eski hocam ben onları bitireli yıllar oluyor
  20. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

Kingdom Come hariç hepsini oynadım hocam :D
Geri