Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • Order by date
  1. Yphen

AMD Ryzen 7 9800x3d Ayarları?

Ben extra yapmam gereken bios'tan ayar var mı diye sordum hocam ısı değeri düşürmek istediğimi yazmadım? :D
  2. Yphen

Curve ne işe yarıyor tam olarak bir de onboard ekran kartını kapatayım mı?
  3. Yphen

Selamlar konu başlıkta ki gibi 9800x3d için bios'tan yapmam gereken bir ayar var mı expo haricinde extra olarak anakart modelim ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI ayar varsa eğer detaylıca anlatırsanız ya da videosunu atarsanız çok sevinirim. Ek Soru: Elimde şuan DeepCool LE360-V2 ARGB 360mm...
  4. Yphen

İş İçin Monitör Tavsiyesi

Tamam hocam çok teşekkür ederim.
  5. Yphen

KTC 27 H27D9 QHD IPS 120Hz 5ms bu monitör mü yoksa dediğiniz monitör mü hocam?
  6. Yphen

Fiyatları iyiymiş hocam değerlendirebilirim bunları MSI ile kıyaslamaya gerek var mı bilmiyorum ama yine de teşekkür ederim.
  7. Yphen

Farkı ne hocam?
  8. Yphen

MSI PRO MP241 E14V 23.8" 1 ms Full HD 144 Hz ve MSI PRO MP245V 23.8" 1 ms Full HD 100 Hz buldum hangisini almak daha mantıklı hocam iki adet olarak?
  9. Yphen

Daha iş türü olan monitörlere bakıyorum hocam çünkü zaten bir tanesini sattım diğeri de Hz olarak çok yüksek ve öyle çok iyi renk ayarları da yok.
  10. Yphen

Belirttiğim bütçe de OLED'in O'su yok hocam ne OLED'i? :D
  11. Yphen

Tasarımcı olsaydım bütçeyi artttırıdım ama yazılım işi için 20-50k arası fiyatları gözden çıkarmak çok'ta mantıklı değil.
  12. Yphen

Selamlar arkadaşlar, Elimde 2 adet gaming monitör vardı bir tane 240 Hz bir tane 420 Hz ikisini satıyorum artık oyunlarla işim olmadığı için onun yerine yeni ince çerçeveli ve renkleri OLED kadar olmasa da ona yakın şekilde gösterecek soft monitör arıyorum 2 adet aynı monitörden 2 adet alacağım...
  13. Yphen

Airpods Pro Windows 10 Discord Ses Tek Taraftan Geliyor

Geçici olarak IEM alacağım hocam ses kartı almayacağım bunu düşünüyorum: https://wraithesports.com/products/kiwi-ears-belle-iem-kulaklik?variant=50091484610753
  14. Yphen

IEM kulaklık alsam belirttiğim bütçe bandında mikrofonlu iş yapar mı?
  15. Yphen

Sadece discord kullanmam yeterliydi MMORPG oynuyorum sese ihtiyacım yok hocam tek isteğim Stereo modunda ki gibi discord'da sesler tertemiz gelsin ve bende kulaklığın mikrofununu kullanabileyim.
  16. Yphen

Benim bağlantı sorunuyla ilgili problemim yok hocam ses ile alakalı problemim var. 1790593291 Discord'da arkadaşlarla konuşmak için eller serbest modunu ben kapatamam hocam.
  17. Yphen

Herkese selam Windows 10'da AirPods Pro 3. Nesil kullanıyorum ancak Discord'a girdiğimde iki tane büyük sorunla karşılaşıyorum: Arka Plan Sesi Kesiliyor: Discord sesli kanalındayken YouTube'dan veya bilgisayarın içinden gelen diğer tüm sesler tamamen kesiliyor. Ses Tek Taraftan Geliyor: Discord...
  18. Yphen

Online Oyun Önerisi?

Selamlar konu başlıkta ki gibi aşağıda ki listede ki oyunlar hariç MMORPG / FPS / TPS fark etmez oyun önerirseniz çok sevinirim sıkıntıdan patlıyorum hatta co-op oynayanacak iOS tarafında mobile oyun varsa onlara da razıyım şimdiden teşekkürler. ARC Raiders Apex Legends Hunt Showdown Overwatch...
  19. Yphen

Bu Anakartlardan Hangisi Alınır?

Selamlar herkese, Yeni bir anakart arayışına geçtim ASUS ROG Strix B650-A Gaming Wi-Fi anakart kullanıyordum lakin değiştirmek istiyorum 2 adet anakart buldum GIGABYTE X870 AORUS ELITE WIFI7 ve MSI MAG B850 Tomahawk Wi-Fi bunlardan hangisi alınır veya bu fiyat aralığında daha iyi anakart var mı...
  20. Yphen

🔥İndirim Tchibo 5 Adet 80`Li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

Kahve makinası arıyordum bu yorumu görünce gerçekten 10k verip Philips almak daha mantıklı geldi :D
Geri