Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ RX 6600 EKRAN KARTINA İ3 10100F TAKSAM GÜÇSÜZMÜ OLUR

Çok da üzmez o kadar karamsar bir tablo yok. Bence alınabilir.
  2. S

Sinerji.com.tr den 16(2x8) ram aldım ama iki ayrı pakette tek modül geldi.

Neden RGB almalıyız? Son yıllarda neden RGB furyası alakalı alakasız yerlerden ortaya çıktı? Neden insanlar RGB alınması gerektiğine inanıyor? RGB başta güzel gelse de bir noktadan sonra gereksiz bir şey olduğunu fark ediyorsunuz, tamamen pazarlama stratejisi ve hiçbir işlevi yok. Ayrıca...
  3. S

5600G Stock VS Overclocked FPS Karşılaştırması

Ben 5700g ile b450m a pro max ile kullanıyorum, ucuz ve etkili bir anakart.
  4. S

5600G Stock VS Overclocked FPS Karşılaştırması

Timinglerde hata var, 2 foto da overclocklu.
  5. S

Ram su ile yıkanır mı ?

Bakmayın dalga geçenlere anakart bile yıkanabilir tek husus iyice kuruduklarından emin olmak.
  6. S

RAM FREKANS YÜKSELTİLMİYOR

Gear Down Mode u açıp deneyin. APU ların buna ihtiyacı oluyor genelde.
  7. S

R5 5600x ve RX 6600 XT için FSP 500W 80+ Bronze Yeterli Olur Mu?

Arkadaşlar 5600x diyor arkadaş 5600 xt değil ahahahha. Fazlasıyla yeter hiç merak etme.
  8. S

Öneri Corsair 3600 mhz c16 ram fiyat nasıl

Piyasa sağolsun RGB den nefret ettim, biz de ***** gibi o rüzgara takıldık bir ara şu an kasanın ışıkları yansın sinirlerim bozuluyor, neyse ki led lambaları kapatma tuşu var da pavyon moduna girmiyor. Başta hoş geliyor sonra yüzüne bile bakmyorsunuz. Çakın XPG ramleri geçin.
  9. S

Defender Control açılmiyor

Gerçek zamanlı korumayı kapatıp deneyin defender controlü. 1645315219 https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-0/ buradaki yönergeleri de deneyin.
  10. S

Modding Windows 10 Enterprise 21 H2 LTSC 2021

Bu tip sistemleri kurmayın kurdurmayın, ortalama bir sisteme sahip biri için bile kayda değer bir performans farkı oluşmuyor. El değmemiş ms isoları üzerinden yürüyün, eğer optimizasyon yapmak istiyorsanız da yapmayın. Zira fark falan yok, 300 mb ram daha az kullanıyor olması o custom sürümü iyi...
  11. S

MSI B450M A pro max anakartın hikmeti

Açıkçası sırf bu fiyatta olduğu için yeni sistem toplayacak kişi bile AMD yi seçebilir. 390 liraya bu kurda anakart, ryzen 5 desteği de var. Bios da yayımlanıyor güncel şekilde, iyi ki almışım diyorum.
  12. S

R7 5700G için anakart tavsiye eder misiniz?

400 liraya anakart alıyorsunuz kalan cebe atıyorsunuz. https://www.hepsiburada.com/msi-b450m-a-pro-max-am4-ddr4-3466-oc-dvi-hdmi-m-2-usb3-2-matx-anakart-pm-HB00000NORFC Yok içime sinmedi diyorsanız;
  13. S

600-700 bin bandında araba önerisi

Audi a3 35 tfsi
  14. S

Yardım XPG RAM Overclock (Hynix C-die çip)

Benim latency tarafıyla ilgim yok zaten, apu sistemlerde öncelik doğrudan hızlar. Ancak hwbot taki incelemelerimde 5700g il ekstrem boyutta hız aşırtma yapıp timespy da 2k grafik skoru barajını devirenler var. Tabi dediğim gibi 4000+ mhz ramler, 2.500 civarı gpu hızlarına çıkmışlar. Şu durumda...
  15. S

2t verdiğiniz timinglerden gelen kazancı geri aldı gdm için 1.5t deniyordu, haklılarmış. En azından apu tarafında bu şekilde.
  16. S

2t de daha önce hata aldım diye hatırlıyorum, açıkçası 2t yi yeniden denemek için kendime izin vermek istiyorum. Pil söküp takma, timingleri, voltajları, hızları ayarlamatan epey sıkıldım. Dediğiniz ayarları 2t haricinde denedim, 1 2 fps oynama yarattı. Daha önce de söylediğim gibi timingler...
  17. S

GDM kapattığımda bu hızlara erişemiyorum. Diğerlerine bakacağım.
  18. S

Timingler zaten apu tarafında ciddi bir fark yaratmıyor. Doğrudan gpu ve ram hızlarına sıkı sıkıya bağlı. trfc 3000 mhz den 3933 e overclock ettiğim için artış gösteriyor, 3600 de bile 500 e yaklaştırdığımda sistemde kararsızlıklar ortaya çıkıyordu. Çok sıkıştırmamak için riske atmadım. ayrıca...
  19. S

İzlediğim test videolarının hepsinin ortak noktası timinglerin apu tarafında pek karşılık bulmadığı. Sıkı ya da geniş ayarlamalar arasındaki fark %1 civarında görünüyor çoğu oyunda.
Geri