Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

33 bin tl'ye kadar rtx 4060'lı laptop önerisi

Laptop benim için daha iyi tek ben kullanmayacağım için hocam yoksa pc tabi ki de daha iyi.
  2. NOMADRANTAN

Hocam siz galiba pc diyorsunuz.Ben laptop dedim. 1731865035
  3. NOMADRANTAN

Hocam zaten aralık gibi düşünüyorumda.Sizin dediğiniz zaman aralığı ne zaman? 1731864849 Bİr de o paraya bulunursa efsane olur.Black friday zamanı nereye bakmamı önerirsini?
  4. NOMADRANTAN

Arkadaşlar aralıkta almayı düşünüyorum.Şimdiden fiyatları görmek istedim.32 gb ramli varsa daha iyi olur. 1731864529 Belki zorlaesam 35'e çıkarım her halde.
  5. NOMADRANTAN

İnstagram her chelsea bayrağı koyduğumda ban atıyor.

Hesapta sadece reels izleyebiliyorum. 1731769921 Çok mu zekisin?
  6. NOMADRANTAN

İthalatçı garantili ps5 pro alınır mı?

Dostum gta 6 demişsin de o zaman çıkacağı belli değil.Yani ertenelebilir.Bence de ertelenecek.O zamana kadar gamepassden bin çesit oyun pynarsın bence.
  7. NOMADRANTAN

Aksen Kahraman hocayı tavsiye eder misiniz?

Yani cidden iyi yorumlara soracağın varsa anında cevap veriyor.Geçen yazdım.Saniyesine cevap verdi.Misal kurs bitince sor.Cevap veriyor.
  8. NOMADRANTAN

Tabi ki de anlatımı güzel.Benim sana önerim not alma pdf den yap.Aşşağıda verdiği testleri de yapın.Kendinizi maruz bırakın dile
  9. NOMADRANTAN

Aksen hocadan izliyorum.Günde 3 ders izle.Dile maruz kal öğreniyorsun dostum.
  10. NOMADRANTAN

İnstagram her chelsea bayrağı koyduğumda ban atıyor.

Arkadaşlar ben hesabı açalı 5 6 gün oldu.Bügün fotoyu chelsea yaptım iki dakka reels izlerken bir anda o ban sayfası geldi.Numarayı yaptım da fotoyu atmadım.Bir tane tarihi karakterin fotoğrafını koydum(hitler değil).Sonra itiraz ettim.Önceden de bötle olmuştu chelsea bayrağı koyunca ban...
  11. NOMADRANTAN

YouTube Oyun Kanal ismi önerisi?

AhmetOynarSizİzler
  12. NOMADRANTAN

YKS Önü Açık Bölümler Hangileri

Gemi bölümlerni yaz veya mezuna kal.
  13. NOMADRANTAN

Linked in'de milletin hesabına bakınca onda görünür mü?

Beyler selamlar bu uygulamayı akrabalar kullanıyordu.Ben de merak ettim baktım inceledim felan.Sonra bi baktım hocalarımın da hesapları var şu an onlara bakıyorum.Hesabımın adını kendi adım koymadım. (Bakmamın nedeni önceden hocalarım ne iş yapıyordu.Hangi üniversitelerde çalıştılar.)
  14. NOMADRANTAN

Efootbal 2024 kolektif gücü çok güçlü olan adamlar geliyor.

Kardeşim cevpa vermek için vermişsin nası oynayanı yok.En çok oynanan mobil futbol oyunu.
  15. NOMADRANTAN

Efootbal 2024 kolektif gücü çok güçlü olan adamlar geliyor.

Beyler selam yıllar sonra bi pes oynayaım dedim.Yahu 6.klasmana kadar geldim.Bi 2.klasmandan geliyor bi 3.den yahu 3100 kolektif güçlü adam bile geldi.Arama ayarları çoğunlukla arama bölgesini arttırda.Ama gelen rakipler çok zorlu benim kollektif güç 2445 sağbek 51 adam yok orda buna nası çözüm...
  16. NOMADRANTAN

Selamlar 14,000'e pc önerir misiniz??

Selamlar 1 ay çalışıp üzerinede biraz ekleyip almayı düşünüyorum öneri varmı?
  17. NOMADRANTAN

Öneri 💸WhiteBIT Türkiye'ye Özel Hediye Çarkı Etkinliği💸

Benim gördügum 0,0003eth vermis.
  18. NOMADRANTAN

Ten Rengi Esmer Diye Afgan a Benzetiyorlar

Bunu en son göndeririz. :D
  19. NOMADRANTAN

adobe photoshop en uygun nasıl alınır

Ben cs6 kıllanıyom fullprogramdan.
Top Bottom