Arama sonuçları: *

1. T

MACOS KURULUMU NASIL YAPILIR.

Arkadaşlar merhaba.şu anda windows 8,1 sürümüünü kulanıyorum.sanırım windows desteğini çekicekmiş bende macos kurmaya karar verdim ama hangi sürümü kurucamı blmiyorum Laptopumun özelkleri intel 2duo p7350 GT 240m DDR3 4 GB RAM 450 gb ssd uygun olan sürümü bulmama yardımcı olursanız sevinirim...
  2. T

Bu video gerçekmi (vr)

neyini düzenliyim peki
  3. T

Bu video gerçekmi (vr)

nasıl düzenliycem peki
  4. T

Bu video gerçekmi (vr)

Arkadaşlar merhaba bugun bir video ras geldim adam ps eye toy kamera ile vr ı bildiğin yaşıyor. Bu olabilirmi eyer olursa sıradan bi kamerayla olbilirmi illaki eye toy mu gerek webcama yazılım atarak felan olabilirmi ama gerçekse. iyi günler 1644860052
  5. T

ceneral mobile 4g ekran sorunu

Arkadaşlar benim bir ceneral mobile 4g var geçen sene telefonuun camı kırıldıktan sonra ekranını tamirciye götürdüm 2 hafta sonra telefonumun camının yapışkanı çıktı yani ekran kasa dan ayrıldı sadece kabloları tutuyo ve sonra içinde ki panaler çıktı şu şefaf olan şeyleronların sırasını...
  6. T

samsung e250 ımeı sorunu

Arkadaşlar elimde samsung e 250 bir telefon var telefonun ımeı ine baktığımda 0/00000000000000 gösteriyor sım kart takıldığında sınırlı bağlantı yazıyor. Elimde herhangi bir usb dönüştürücüsü yok o yüzden bilgisayarsız bir şekilde ımeı atmak istiyorum bunun bir yöntemi varmı. birtane sıfırlama...
  7. T

samsung e250 ımeı sorunu

Arkadaşlar elimde samsung e 250 bir telefon var telefonun ımeı ine baktığımda 0/00000000000000 gösteriyor sım kart takıldığında sınırlı bağlantı yazıyor. Elimde herhangi bir usb dönüştürücüsü yok o yüzden bilgisayarsız bir şekilde ımeı atmak istiyorum bunun bir yöntemi varmı. birtane sıfırlama...
  8. T

Bu site ne kadar güvenli

Herkeze merhaba bugun vr almak için araştırma yaparken bir siteye ras geldim sitenin adı bayi cepte sizce ne kadar güvenilir. Eğer hıyar çıkmassa çok uygun ürünlleri https://www.bayicepte.com/index.php?id=urunac&uid=1056 https://www.bayicepte.com/index.php?id=urunac&uid=1392
Geri