Arama sonuçları: *

1. Selcuk.y

İphon’dan Android’e geçicem Oyun için iyi olan Telefon önerisi var mı?

3 sene olcak iphonu alalı artık sıkıldım oyunlarda hile felan yapamıyorum şarjı hemen bitiyor
  2. Selcuk.y

İphon’dan Android’e geçicem Oyun için iyi olan Telefon önerisi var mı?

Selamlar iphone 11 den android telefona geçicem ne almalıyım telefon öneriniz var mı acaba ?
  3. Selcuk.y

Ekran kartı alacagım yardım

Rx6600 3060 felan almayı düşünüyorum garantli sıfır ucuza var mı ? Yada satan var mı ? 2.elde alablirim
  4. Selcuk.y

Whatsapp mesajlarına cevap verecek Akıllı Saat var mı ?

Merhaba arkadaşlar akıllı saat almayı düşünüyorum hem wp mesajlarına cevap verebilecek hemde aramalara cevap verebilck bi saat bulamadım böyle bi saat var mı ?
  5. Selcuk.y

6000₺ Sistem önerisi var mı ?

Biz fakirler ölekmi ya
  6. Selcuk.y

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 11999 TL ÖZELLİKLER: cpu - i5- 12400f Ekran kartı- Game Booster 3060 Ti anakart h-610 ram 2 x 16gb 3200mhz ssd 500gb m2 2500d kasa thermaltake psu 650w
  7. Selcuk.y

6000₺ Sistem önerisi var mı ?

Selamlar 5 bin 6 bin arası sistem alcam ne öneririsiniz ??
  8. Selcuk.y

Laptopta Thunderbolt girşi varmı ?

Selam beyler benim laptopa bi bakarmısınız Thundebolt girşi var mı yok mu ? Bide yoksa bile laptopa harici ekran kartı bağlayabilirmiym ?
  9. Selcuk.y

Bu monitör alınır mı?

Ben va ve ips panel kullandım kesinlikle ips panel cok cok iyi. Eğer monitör alacaksan ilk bakacagın şey ips panel olsun diğeer panaellere göre renkleri hem doygun hemde canlı. Digerleri cok soluk gözünü yorar 1674162457 Bu monitörde va panel ben olsam almam
  10. Selcuk.y

Bilgisayarım oyunlarda takılıyor?

Monitörün tvmi yoksa pc monitörümü ? Eğer tv montiröüyse kasma olur. İşlemci macunun eskimiş ise yenileyip kullanman gerek oda kasma yapablir.
  11. Selcuk.y

RTX 4090, 13900K DDR4 64 Gb 1 Tb depolama için ne kadar w bir psu gerekir?

https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3Y2JSQJJY6
  12. Selcuk.y

RTX 4090, 13900K DDR4 64 Gb 1 Tb depolama için ne kadar w bir psu gerekir?

https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3Y2JSQJJY6
  13. Selcuk.y

Fifa23 de Pres yapamıyorum

Nası yapcaz reis 1671283427 Tamam buldum hocam teşekkürler ederim sagolasın 🤙
  14. Selcuk.y

Fifa23 de Pres yapamıyorum

Abiler selamlar fifa02den beri oynarım en son pes21 oynuyordum hepsinde pres şekli aynı e+s yada e+d şeklinde pres yapıyolardı pc klavye olarak oynuyorum. Fifa23de birtürlü pres yapamıyorum yada oyunun kendi özelligimi bu anlamadım prese basıyorum oyuncu kosuyor adamın arkasına geçiyor yanında...
  15. Selcuk.y

Bu sistem alınır mı?

Ulan abdullah instagramında hikaye ye 15 bine 3060 ti sistem attı sıfır hpnin niye almadın gir bida bak belki indirimdedir hala
  16. Selcuk.y

Monitör alacağım İps panel mi yoksa tn panel mi alayım ?

Merhabalar monitör alacağım ips panel mi tercih etmeliyim yoksa Tn panel mi ?
  17. Selcuk.y

7.1 Kulaklik Öneri̇ri̇rmi̇si̇ni̇z

Selamlar bütçem 500 civarı 7.1 kaliteli kulaklık önerir misiniz? ??
Geri