Arama sonuçları: *

1. mert3535

Faiz hesabi geliri ile yaşamak

3 milyonu fiaze at. , oradan gelen parayi asgari ücret kadarını ye , kalan parayı borsaya at ve katla bu kadar basit , tek sorun = aç gözlülük , hisse %3-6 yükselip satarsan ve kulaktan dolmalara girmezsen hayatının yasarsın (zaten milyonlarca böyle yasıyor) benim kafa basmıyor diyorsan ya latın...
  2. mert3535

🔥İndirim 29 Ekim'e Özel! Hosting Paketlerinde %50 İndirim 🔥 - Kaçırmayın!

istanbulda köprüm var satılık ister misin ?
  3. mert3535

Akıllı Saat Önerisi (2024)

Merhaba 2024 yılı için önerceginiz akıllı saat var mi ? telefonum = poco gt4 aradıgım özellik = en az 2-3 gün dayana bilsin (en kötü 1 gün dayansın) , google store kabul eden , telefondan arama gelince konusabildigim ve kulaklık baglantısı olsun , saaten youtube veya spofty müziklerim arası...
  4. mert3535

3 Aylık Game Pass 145 TL

reklamcı arkadası report eder misiniz
  5. mert3535

Harry Potter Felsefe Taşı Özel Baskı Kitaplar 53TL

Esim harry potter hayrani ben cok degilim dedim boyle biseyi okumamistir ( hayalimdeki ile gercek ayni degilmis) saollun bilgilendirme icin
  6. mert3535

Harry Potter Felsefe Taşı Özel Baskı Kitaplar 53TL

Ben hepsi farkli diye aldim ( 4 sinifin icindeki olaylar vb) hepsi ayni mi ?
  7. mert3535

Microsoft Store Eski Sürüm Bulma

Merhaba microsoft store nin eski sürümlerinin oldugu bi site vb var mi ? yada siz yüklüye bilir misiniz ?
  8. mert3535

PlayStation ucuza oyun alma methodu?!

benim kuzenim ps4 zamanı hesap almıstı sonra hesap calıntı vb cıkmıs ve ps4 ü kapandı mı yoksa baska bise mi oldu bilmiyorum bida bu adıma girmedi ama pc de sorun olmuyor ben baya bu yerlerden alıyorum (tabii ki cok iyi yorum alanlardan) not: bazıları çalıntı kartcıdır ama bazıları kendi yapıyor...
  9. mert3535

Macbook Xbox Kolunu Görmüyor

merhaba gecen gelen güncelmeye kadar macbook m2 cihazım kablolu sekilde xbox kolumu tanıyordu (urgen coklayıcı kullanıyorum ve herseyi görüyor ama sadece takılı xbox kolunu görmüyor) ama kablosuz sekilde sorunsuz görüyor yeni aldigim için cihazı cokta anlamıyorum (az cok kurcaladım ve internet...
  10. mert3535

Ucuz oyun sitesi buldum bakarmısınız

umarım reklam degildir
  11. mert3535

İnternet Saglayıcı Hakkında

Merhaba benim evim de süperonline var , esimde mersinde yasıyor (onun yanına gecicem) ev onun üstüne gözüküyor , eskiden süperonline almıstı ama iyi degildi (yazlıkta yasıyordu vdsl kullanıyordu) yeni eve geçince orada süperonline altyapısı yokmus (yada fiberi yoktu) o yüzden cayma hakkı var...
  12. mert3535

❌İndirim Bitti! 🔥Crucial RAM 8GB DDR5 4800MHz CL40 RAM 480TL🔥

arkadas ne kadar cok meraklısınız yazmaya , zaten ramden anlamayan adam su yazdıklarınız anlar mı ? bilginizi özetle verin ki anlamayan adam desin ki '' himm bu yüzden alınmaz yada bu yüzden alınır desin '' ram (örnek) + = suyu iyidir fiyatı uygundur - = suyu kötüdür ve ileride hemen...
  13. mert3535

Yardım Sizce Elder Scrolls Online oynanır mı şu an?

aylık 120 tl idi en son suan bilmyiorum onu versen yeter hem tüm her yer acık hem sınırsız craft cantası hemde 1600 oyun crownu veriyor ... ileride onun ister acılmamıs mapleri acarsınız kalıcı (ben cok önermem) yada oyunda ki classlardan alırsınız (bunu öneririm)
  14. mert3535

Yardım Sizce Elder Scrolls Online oynanır mı şu an?

otomatik dungeon bulma sistemi sayesinde seviye ksabilirsin ama tank ve healler az oldugu için 3-5 dk en az beklersin ilerleyen zamanda ise iyi bi klana girmen lazim (grupca takılmak için)
  15. mert3535

Ps 5 Ödeme Sorunu Yardım

merhaba ps5 siparis verdim suan indirim varken oyunları almak istiyorum ama ya kartı ekletmiyor yada hata oldu diyor önercegniz kart var mi yada yöntem (hesaba parada ekletmiyor) not: sanal kart olması lazim paycell-tosla-papara-finansbank (arkadasımdan aldım) bunlar dısında dendginiz kabul...
  16. mert3535

🔥İndirim GeForce NOW 1 Yıllık 1696₺

141 tl mi dicektiniz ?
  17. mert3535

Geforce Now ile Gamepass oyunları oynanabiliyor mu?

cs (can süngür) youtuber ondan duydum videosunda söylüyordu yanlıs hatırlamıyorsam 1-2 gün önceki 3-5 saatlik videosunun ilk 30 dklerinde söylüyordu
  18. mert3535

Geforce Now ile Gamepass oyunları oynanabiliyor mu?

bizde bu hafta içinde gelecek diye duydum (3 temmuz veya sonrası)
  19. mert3535

Office Ve Günlük İşlem İçin Laptop Önerisi (uzun ömürlü)

En önemli istedgim sesiz çalısması ve uzun ömürlü kullanayım aklımda macbook m1 ve m2 var sizin önerceginiz var mi ?
  20. mert3535

Acer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD GTX1650 12.999 TL - Visa 12699

gereksiz paranızı çöpe atmayın (linki atana lafım yok)
Geri