Arama sonuçları: *

• Users: Deep
  • Order by date
  1. Deep

Öneri Oynamadığım halde Rust'ta VAC ban yemişim

Girip Rustta hile açmış biri herhalde ama nasıl girdi 1747950298 VAC deilmiş ya
  2. Deep

Öneri Oynamadığım halde Rust'ta VAC ban yemişim

Dostlar son 1 aydır Steam'den onay kodu mail'i gelip duruyor bende zaten 2 aşamalı doğrulama telefondan onay falan var diye takmadım fazla şifreyi değiştirmedim bugün Pc yi bi açtım VAC mesajı çıktı hemen şifreyi değiştirdim Envantere baktım duruyo
  3. Deep

Çözüldü✓ Bu ne işe yarıyor???

oa çok pahalanmış ben 250TL ye aldım bikaç ay önce
  4. Deep

1-2 derece fark etttirmiştir herhalde ama kullandığın soğutucu ve termal macun daha önemli çok pahalı bişey değil zaten hem güzel duruyor, görmesen bile.
  5. Deep

ben arctic liquid freezer 3 360mm de kullandım 1747081018 bende sırf onun için almıştım tertemiz termal macun sürülüyo
  6. Deep

evet sıvı soğutma ile de kullanılıyor
  7. Deep

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Kurtarılamıyor..... HDD'nin kutusunuda açtım ssd takma şansıda yok sada adaptörü vardır zannetmiştim
  8. Deep

bilgisayarım aniden kapanıyor.

En başta ısı değerlerini kontrol et (Sıvı soğutman varsa bazı sıvı soğutmaların pompaları arızalanabiliyor) sonra USB ile temiz bi format çek, birkaç yıldır kullanıyorsan gerekli olur performansın artar sistem rahatlar, sonra driverlarını güncelle (Bios Driverını güncellemesende olur riske gerek...
  9. Deep

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d ) Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp...
  10. Deep

Virüs bulaştırdım ne yapmalıyım

Formattan sora tarattırayım 1746823518 Flash belleğe bulaştırma ihtimali varmı acaba bellek takılıydı
  11. Deep

Zaten pc'de önemli bir şey yok format attım 1746823239 Yeterli olurmu acaba
  12. Deep

Topaz Video Ai indireyim dedim GTA 5 ücretsiz misali bişey yaptım baya ortalık karıştı Görev yöneticisinde 10 20 tane bilmediğim uygulama var ekran gidip geldi falan 😬
  13. Deep

Yeni işlemciyle görüntü alamıyorum

Yeni bios pili taktım halen aynı 1746014166 Ekran kartını söktüm hdmi ile bağladım gene görüntü gelmiyor
  14. Deep

Harbiden saatiniz güncel değil uyarısı veriyordu Google acaba bios pili bittiği içinmi 1746012453 Ben bi pil alayım CR2032 imiş
  15. Deep

Onuda baya araştırdım destekliyor olması lazım
  16. Deep

Her parça kasada DP kablosu Ekran kartına takılı R3 3200G ile sistem çalışıyor Windows 11 kurdum bios update ettim ardından R5 5600G taktım görüntü gelmiyor
  17. Deep

Msi b320m a Pro max anakarta elimde birkaç ay önce başka bilgisayarımdan söktüğüm R5 5600G ve Rx580'i takacağım 1Tb'ta SSD ve Psu aldım 600W Eski işlemci R3 3200G İlk sistemi topladım görüntü alamadım bende eski işlemciyi takıp bios update yaptım yeni işlemciyi taktım gene görüntü gelmedi...
  18. Deep

Yardım Laptop bir anda donuyor.

Arkadaşlar Laptop kullandıktan bir süre sonra bazen 5dk bazen 30dk donuyor mouse klavye çalışmıyor ekranda donuyor format attım düzelmedi şimdi Driverları kontrol edicem sizce sorun ne olabilir? Laptop Özellikleri ve modelini hemen yazıyorum. 1745917695...
  19. Deep

Laptop 2 adet şarj cihazı ile şarj olur mu?

Videoları izleyecem Laptop 90W ile şarj oluyor en fazla 2 adet 45W şarj aleti takılır zaten 1745916896 Oğuz...'un gönderdiği kaynağa göre cihazdan cihaza farklılık gösterdiğinden sorumun kesin bir cevabı yok fakat cihaz 2 porttanda şarj olabildiği durumda iki ayrı güç kaynağı bağlandığında...
  20. Deep

Laptop 2 adet şarj cihazı ile şarj olur mu?

Benim laptop telefon ile aynı, 90W herhangi bir şarj aleti ile tam performans şarj eder mesela 25W olursa daha yavaş şarj eder ve yavaş şarj ettiğine dair bir uyarı verir Adaptör yüksek olursada mesela 140W gene 90Watt çeker, patlamaz yani. Tabii Adaptörün kaliteside önemli
Geri