Arama sonuçları: *

1. E

GT 1030 sadece 64 Bit mi?

Düşünürseniz 11 şubatda Amazon japonyadan Msi gt 1030 geldi Fanlı model, sıfır,kutulu, faturalı nakit ihtiyacindan dolayı çok uyguna 1100TL ye satıyorum, bilginiz olsun. Sahibinden get veya elden satılır.
  2. E

2.el GT 1030 alınır mı?

Sıfırını 1200TL satıyorum şuan profilime bakabilirsiniz az önce konu açtım
  3. Msı Gt 1030 - Sıfır

İstanbul Msı Gt 1030 - Sıfır

Merhaba, ürün Amazon Japonya'dan bugün geldi,sıfır.Şuan almaya kalksanız banka komisyonu ile 1700 TL denk geliyor. Ürünü bu fiyata satmamın nedeni Amazonda puanım vardı bunu nakite çevirmek için ürün sipariş ettim ve nakit ihtiyacından dolayı uyguna satıyorum. Bugün satın alan olursa hemen...
  4. E

6600/XT 11400F 13.299TL

Hocam ben MSI 6600 XT Gaming X versiyonu ile Battlefield 2042 oynadım ultra ayarlarda günlerce, yeri geldi miningde de çalıştırdım çok güzel bir kart ısınma sorunu vs yoktu benim kartımda özellikle oyun oynarken %40a sabitliyordum 40 dereceyi geçtiğini görmedim
  5. E

Battlefield 2042 Alanlar Beğendi Mi?

7 gün oynama sürem mevcut. Modern savaş bağımlısı olarak oyunu genel olarak beğendim,grafikler,atmosfer, efektler ve oynanış çok gerçekti fakat bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Haritası sayısı az sürekli aynı modlar mevcut...
  6. E

12K ya monitör hariç hazır sistem önerisi

Biraz uğraşıp toplamak isterseniz Amazon japonyadan Rx 6600 alıp geri kalan alt takımı buradan toplardım kart yaklasik 7800tlye denk geliyor
  7. E

Amazon Japonya Ekran Kartı İadesi Hakkında

Arkadaşlar durum güncellemesi için yazıyorum. Dün Ümraniye DHL kargo şubesine gittim Amazon Japonya'nın sitesinden yazdırdığım barkodlu çıktılar ile görevliye teslim ettim kutuyu görünce en az 2-3 bin tl tutar bilginiz olsun dedi, bizde kutuyu olabildiğince küçülttük ekran kartının kendi kutusu...
  8. E

77,000 yen yazıyordu total 88e geldi
  9. E

Evet denedim sonuç aynı 1642846192 Teşekkür ederim hocam sorularıma cevap oldunuz, kargo ücretini ödedikten sonra bir talep oluşturdunuz mu yoksa iade tamamlandığında kendileri mi yatırdılar?
  10. E

Bakalım iade edecegim bu hafta süreci buraya yazacağım çünkü benzer bir konu bulamadım
  11. E

Arkadaşlar Amazon japonya gönderi ücretini iadeyi öderken düşüyormuş bunu öğrenebildim sitesinden fakat Gümruk ücreti ile ilgili bir şey yazmıyor Gümrük ücretini düşüyor mu acaba eğer öyleyse burada 2. el olarak satmak daha mantıklı
  12. E

güncel eski stabil driverlarida denedim. Çoğu miner programınıda denedim, formatta attım fakat aynı Kazım başladığı an fps düşmesi gibi kasma basliyor bilgisayarda
  13. E

Alternatif olarak miningde yapıyorum bu karttan önce Rtx 3060 ti ile kazım yapıyordum Windows üzerinde aynı zamanda youtube,netflix vs günlük işlerimide hallediyordum hiçbir takılma olmadan fakat Bu kart ile birçok ayar ve miner denedim bırak Chrome da dolaşmayı windowsda hicbirsey yapmazken bir...
  14. E

Merhabalar, 03.01.2022 Tarihinde Amazon Japonyadan MSI 6600XT Gaming X model ekran kartımı teslim aldim.Bu kart gümrük vergileri vs her şey tahil toplam 88,400 Japon Yenine denk geldi. Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum fakat çok memnun kalamadım ve Amazonun 1 ay içerisinde iade seçeneğinden...
Top Bottom