Arama sonuçları: *

1. M

Öneri 800 TL kulaklık tavsiyesi

Merhaba, yakın zaman içerisinde fiyatı maksimum 800-850 TL olan bir kulaklık alacağım. Kulaklığı %55 müzik, %40 oyun ve %5 oranında dizi, film izlemek için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Oynadığım oyunlar The Forest, GTA V,CS:GO. Yukarıda da bahsettiğim üzere oyundan çok müzik dinlemek...
  2. M

Öneri 800 tl kulaklık önerisi

Bir şey daha soracağım :D Rampage paladin kulaklıkta arkada çok fazla parazit ses vardı kulaklık usb girişliydi ben bu kulaklıkları alınca da böyle bir sorunla karşılaşır mıyım? Şuan rampage sn-rw2 kullanıyorum 2 yıllık kulaklık ve bunda böyle bir sorun yok zaten ses kartım da iyi. 1592988983...
  3. M

Peki sizce Arctis 5 nasıldır?
  4. M

7.1 sistemi çok eski değil mi? 1592988486 Sizce Arctis 5 nasıl?
  5. M

Arkadaşlar bundan 2 hafta önce Rampage Pladin 7.1 Oyuncu kulaklığı aldım ama hiç memnun kalmadım ve iade ettim. Bütçeme biraz daha para ekleyerek bütçemi artırdım ve güzel bir kulaklık almak istiyorum 900 TL'ye çıkabilirim. Ben kulaklığı film,müzik ve oyun için kullanmak istiyorum aklımda Arctis...
  6. M

Xbox Game Pass PC'ye ne zaman Microsoft Flight Simulator eklenecek?

Arkadaşlar Xbox Game Pass PC'ye ne zaman Microsoft Flight Simulator eklenecek, bir bilginiz var mı?
  7. M

GRC sitesinde Port testi yaptığımda bir kutucuk mavi çıkıyor.

Cevaplarınız için teşekkürler.
  8. M

GRC sitesinde Port testi yaptığımda bir kutucuk mavi çıkıyor.

Arkadaşlar www.grc.com sitesinde Port güvenliği testi yaptığımda bir tane mavi kutucuk çıkıyor ancak hepsinin yeşil gözükmesi lazım değil mi? Ve bu kutucuğun üstüne imleci getirdiğimde World Wide Web HTTP Protocol yazıyor bu Port testte mavi olarak çıkıyor sizce normal midir?
Top Bottom