Arama sonuçları: *

1. gursson

Öneri Tablet Ekran Koruyucusu ve Kılıf Önerisi

Hocam ben de senin gibi arayışlardayım. Naptın kılıf ve ekran koruyucu olarak hangisini aldın memnun musun? Önerin var mıdır?
  2. gursson

ASUS Tuf Gaming F15 Wifi Sorunu

Sizde benzer bir problem yaşıyor muydunuz? Dediğiniz işlemi yaptım kalıcı olarak bitmiş midir?
  3. gursson

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Paycell en iyi gibi duruyor memnun olmayan var mı?
  4. gursson

ASUS Tuf Gaming F15 Wifi Sorunu

Hepsiburada üzerinden ağustos ayında "Asus Tuf Gaming F15 FX507VU-LP261 Intel Core I7 13620H 16 GB 512 GB SSD Rtx 4050-140WATT 144 Hz Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar" laptopu satın almıştım. Ekim - Kasıma kadar sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum fakat sonrasında laptopu kafeye...
  5. gursson

💳 Güncel Cashback Listesi Burada! 👈

Youtube ve spotify kullanıyorum bu ikisinden en fazla cashback hangisinden alabilirim? Güvenilir var mı acaba?
  6. gursson

WiFi kopma sorunu yaşıyorum

Hocam bir çözüm bulabildiniz mi? Benim wifi bazen komple gidiyor.. Özellikle laptopu hareket ettirdiğimde.
  7. gursson

WİN 11 WİFİ DURDUK YERDE GİDİYOR

hocam sorununuza bir çözüm bulabildiniz mi? aynı sorunu ben de yaşıyorum.
  8. gursson

İnceleme Razer Basilisk V2 Oyuncu Faresi

hocam teşekkür ederim, ben de aldım mouse u gayet memnunum lakin razer programı hakkında özelden ya da başka bi yerden detaylı bilgilenmem lazım :) yardımcı olabilirseniz sevinirim. ağırlık konusunda da bence 90 gram çok da ağır değil ya diğer mouselara göre ağır olabilir fakat ele tam oturuyor...
  9. gursson

Öneri Rival 3 mü Basilisk v2 mi?

Kargoyla evine mi getirdiler çünkü şikayetvara baktım kimisi kargoya çıkarmamış falan memnun olmayanlar var
  10. gursson

teşekkür ederim hocam
  11. gursson

hangi siteden aldın sinerjiden mi
  12. gursson

eline oturmaktan kastını bilemedim ama elim orta boyutta logitech m330 gibi küçük bi mouse kullanıyorum
  13. gursson

yine de basilisk v2'nin sensörüne yaklaşamıyor ki
  14. gursson

neden rival 3 ? kendi ürünün olduğu için mi sensör konusunda baya bi geride rival 3?
  15. gursson

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sensör olarak farkı var evet ama https://www.sinerji.gen.tr/razer-basilisk-v2-gaming-mouse-p-35447 şurada 350 tl rival 3 de ortalama 300 tl falan sizce hangisi ? daha uzun yıllar hangisini kullanabilirim? bu fiyata önerebileceğiniz başka mouse var mı
Top Bottom