Arama sonuçları: *

1. Benarda

Redmi note 11 pro 4g telefonuma hâla android 12 güncellemesi gelmedi

Hocam valla bu Xiaomi güncelleme kısmında cok dengesiz ya 4 ay oldu telefonu alalı gelir diyorum gelmiyo çok değişik bi sistemleri var 1683133492 Bunlar güvenilir midir ki ben pek güvenemiyorum
  2. Benarda

Redmi note 11 pro 4g telefonuma hâla android 12 güncellemesi gelmedi

Bi kaç arkadaşda da aynı model var fakat onların ki 12 güncellemesi almış lakin bende hâlâ 12 güncellemesi yok nasıl yapicagim nerden yapicagim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. Benarda

Android Xiaomi yeni emojiler bazı uygulamalarda görünmüyor

Yeni emojiler wp gibi uygulamalarda görünüyor ama Instagram gibi uygulamalarda görünmüyor nedenini Bilmiyorum baya bi aradım ama bulamadım aynı sorunla karşılaşan veya çözümü bilen var mı?
  4. Benarda

Dün 340 FPS Oynadıgım Oyun Bugün 40 FPS'de Oynuyorum Neden

Fark edersen uygulama ile demişim örneğin görev yönetcisi'nden gpu değerlerine baksın
  5. Benarda

Dün 340 FPS Oynadıgım Oyun Bugün 40 FPS'de Oynuyorum Neden

Ekran kartı'nı uygulama ile kontrol et belki bozulmuş olabilir sonra ramları kontrol et. Hepsi çok iyi durumdaysa oyunu silip tekrar yükleyin
  6. Benarda

Apu sistem topladım parçaları uyumlu mu

B Biliyorum bütçe 6300 tl. sonradan almayı düşünüyorum 1658228037 6350 civarı tuttu oyun için alıyorum 8+8 sonradan yapıcam
  7. Benarda

Apu sistem topladım parçaları uyumlu mu

Ryzen 5 5600g işlemci B450m - h anakart Gtp-550 550w 80 Plus Bronze Power Supply Xpg Gammix 8Gb ram 3200mhz Kioxia 480gb Ssd Disk Sata 3 Böyle bir apu sistem topladım arkadaşlar parçalar birbirleriyle uyumlu mu
  8. Benarda

Yardım Eski Hdd nasıl bağlanır

Arkadaşlar evde 2 tane hdd buldum hiç hdd bağlamadığım için bilmiyorum hdd eski gibi duruyor bağlantı girişleri böyle Nasıl bağlayacağım
  9. Benarda

Yardım Bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu

Teşekkür ederim
  10. Benarda

Yardım Bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu

İşlemci : AMD Ryzen 3 2200G Anakart :B450m Ram : Xpg gammigx D30 SSD : Hikvision 240gb Güç kaynağı : Handron hd413 Değiştirmem gereken şeyler var mıdır
  11. Benarda

4000 TL Telefon Önerisi

Yani redmi note 9 pro'nun daha çok özelliği var redmi note 9'a kıyasla param cebimde kalsın istiyorsan redmi note 9 al bence ama daha çok özellik istiyorum diyorsan redmi note 9 pro'yu al bu videoyu izle bence ona göre kararını ver
  12. Benarda

4000 TL Telefon Önerisi

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-redmi-note-9-128gb.html kullanmadım ama yorumlayan kişiler gayet güzel diyor
  13. Benarda

Bu metaryeller birbirleriyle uyumlu mu (PC)

GIGABYTE B450m $2h Am4 Ryzen Ddr4 Vga Dvi Hdmi B450m-s2h-v2 Sisteme : 2700 anakart 2. El
  14. Benarda

Bu metaryeller birbirleriyle uyumlu mu (PC)

İşlemci : AMD Ryzen 3 2200G Anakart :B450m Ram : Xpg gammigx D30 SSD : Hikvision 240gb Güç kaynağı : Handron hd413 Değiştirmem gereken şeyler varsa söyler misiniz
Geri